Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna Decembrie 2015

Luna decembrie se anunta plina de peripetii si de emotii traite la intensitate maxima!

Horoscop Fecioara dragoste decembrie 2015

Pe plan sentimental, in luna decembrie 2015, nativele din zodia Fecioara vor simti influenta extrem de puternica si de benefica a lui Venus. Totul va merge in conformitate cu planurile si cu asteptarile lor. Vor trai momente romantice alaturi de partener, neintelegerile mai vechi se vor rezolva, iar relatia va deveni din ce in ce mai serioasa existand posibilitatea unei cerei in casatorie.

Pentru cele care nu se afla inca intr-o relatie se anunta o luna decembrie la extreme, in care vor trece de la o stare la alta. Cand vor dori sa aiba parte de libertate si actiune, cand isi vor dori liniste si stabilitate. De la jumatatea lunii vor avea de ales intre doi admiratori total diferiti.

Horoscop dragoste decembrie 2015 Balanta

Luna Decembrie va fi o luna a transformarilor pentru nativele din zodia Balanta. Vor avea parte de unele schimbari majore si de realizari uimtoare in ceea ce priveste viata lor personala si de familie. Cele aflate intr-o relatie vor avea parte de multe momente romantice, iar escapadele si distractia vor domina viata de cuplu.

Nativele singure vor avea parte de multe momente de melancolie in care isi vor aminti iubirile din trecut si vor tinde uneori sa devina prea inchise. Dupa data de 20 lucrurile se vor schimba in bine si vor cunoaste persoane deosebite.

Citește și:

Horoscop dragoste decembrie 2015 Scorpion

Pentru cele nascute in zodia Scorpion conjunctura astrala din luna decembrie va da nastere unor trairi foarte intense pe plan amoros. In cuplu vor trece atat prin situatii tensionate, cat si prin clipe de neuitat alaturi de partener. Trebuie sa fie atente la dorintele si cerintele partenerului, doar asa vor putea sa mentina un echilibru in relatie.

Nativele singure isi vor gasi perechea printre cunostinte sau prieteni apropiati. Chiar daca la inceput va parea mai mult o joaca, totul se va transforma incet intr-o poveste frumoasa de dragoste.

Horoscop dragoste decembrie 2015 Sagetator

Pozitia lui Venus in aceasta luna le aduce sagetatoarelor multe momente frumoase si pline de romantism. Vor fi mult mai dedicate vietii de cuplu, vor fi mai preocupate de partener si vor reusi sa-l impresioneze mai mult ca oricand. Relatia va evolua frumos pe toata perioada sarbatorilor, iar bucuria si pasiunea vor fi ca la ele acasa.

Nativele singure isi vor intalni sufletul pereche si chiar daca lucrurile vor parea complicate la inceput, trebuie sa se astepte la evenimente uimitoare si memorabile care le vor schimba viata pentru totdeauna. Desigur, doar cu conditia sa accepte aceste schimbari si sa lupte pentru ceea ce-si doresc.

Citește și:

Horoscop Capricorn dragoste decembrie 2015

Odata cu prima luna de iarna, nativele din capricorn vor incepe un nou capitol in ceea ce priveste viata sentimentala, iar dragostea le va iesi in cale indiferent daca isi doresc sau nu acest lucru. Cele aflate intr-o relatie stabila se vor apropia din ce in ce mai mult de partener, vor fi mai seducatoare si vor avea parte de momente magice de sarbatori.

Sarmul personal va fi ca un magnet pentru cei din jur, iar sfarsitul anului le va aduce nativelor singure posibilitatea de a incepe o noua relatie, diferita de tot ce au trait pana acum. Important este sa-si deschida sufletul si sa lase deceptile din trecut in urma.

Horoscop dragoste decembrie 2015 Varsator

In luna decembrie dragostea va fi la cote maxime pentru nativele din Varsator si vor reusi sa-si gaseasca linistea dupa un an plin de peripetii si emotii. Vor avea parte de niste sarbatori frumoase si pline de surprize placute alaturi de partener. Magia Craciunului le va trimite intr-o atmosfera de vis si vor trai momente uimitoare care vor ramane stocate pentru o lunga perioada de timp in memorie.

Nativele singure vor avea parte de multe momente frumoase alaturi de familie si de prieteni, iar dupa Craciun exista mari sanse sa intalneasca o persoana care le va schimba complet viata.

Citește și:

Horoscop dragoste decembrie 2015 Pesti

Viata amoroasa a nativelor din Pesti va evolua mult mai profund in luna decembrie. Vor fi mai fermecate de calitatile sufletesti ale persoanei iubite si vor tanji catre afectiune, stabilitate si liniste. Pe toata durata sarbatorilor si de Anul nou relatia se va desfasura intr-un climat oportun intaririi conexiunii afective si sufletesti.

Cele care nu se afla inca intr-o relatie vor avea posibilitatea sa intalneasca o persoana cu totul diferita, care poate sa provina dintr-o alta tara sau cultura. Pentru ca acest lucru sa se intample, nativele din Pesti trebuie sa experimenteze lucruri noi si sa viziteze locuri nemaivazute pana acum.

Foto prima pagina: Grigoriev Ruslan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc