Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru 2016

Cum stau zodiile cu dragostea in anul urmator?

Din punct de vedere amoros, 2016 se va dovedi a fi un an plin, pe alocuri dificil insa la finalul acestuia fiecare nativ va capata nu neaparat ceea ce isi doreste, cat mai ales ceea ce are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa pe plan emotional.

Horoscop Berbec 2016: Relatii amoroase intense

Anul 2016 va fi plin pentru nativii in Berbec. Desi Casa dragostei nu le-a fost neaparat favorabila in ultimii ani, astrele vor fi mai darnice decat pana acum cu Berbecii. In plus, cei nascuti in aceasta zodie se vor simti mai optimisti si vor avea mai multa incredere in ei. Intrarea lui Jupiter in Berbec va avea loc in mijlocul lunii februarie iar acest lucru va functiona in avantajul acestor nativi. Pentru Berbecii care nu au inca un partener stabil, se vor ivi numeroase ocazii de flirt si relatii amoroase intense, dar de scurta durata. Desi nu vor avea timp sa se plictiseasca, posibilitatea unei relatii stabile poate aparea pentru ei mai tarziu, spre finalul anului. Cei care au deja o relatie se vor gasila o rascruce. Pe de-o parte, pot descoperi aspecte noi, benefice in viata de cuplu. Pe de cealalta parte, e posibil ca in vietile lor sa apara o alta optiune si trebuie sa cumpaneasca bine la alegerea pe care trebuie sa o faca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc