Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru 2016

Cum stau zodiile cu dragostea in anul urmator?

Foto Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock

Horoscop Taur 2016: Energie si buna dispozitie

Anul 2016 va fi, pentru Taur, plin de energie si de buna dispozitie, inclusiv pe plan amoros. Viata de cuplu va fi bogata si nu sunt putini la numar nativii acestei zodii care se pot casatori in 2016 sau care isi pot gasi jumatatea. Pana in aprilie, totul va decurge armonios insa din iunie pana in noiembrie, Taurii pot adopta un comportament complet necaracteristic pentru ei care ar putea duce la o ruptura. Prin urmare, este necesara mai multa prudenta. Cei care sunt singuri vor fi rasfatati de astre in doua perioade ale acestui an, intai din februarie pana in iunie, apoi din octombrie pana in decembrie 2016. Acestea sunt perioadele in care vor putea incepe relatii stabile iar in celelalte luni ale anului, pot avea parte de flirturi si aventuri.

Citește și:

Horoscop Gemeni 2016: Bat clopote de nunta

Pentru ca Venus se va afla mult timp in Casa Dragostei, nativii in Gemeni vor avea mult succes pe plan amoros, indiferent daca incep anul intr-o relatie sau singuri. Cu toate acestea, prima parte a anului poate fi dificila. Din cauza lui Mercur retrograd, este destul de posibil sa puna capat foarte subit unor povesti vechi de dragoste pentru a face loc altora. O astfel de decizie necesita multa prudenta si, desigur, diplomatie. Chiar daca nu sunt incurajator, spre primavara, multi dintre acesti nativi isi vor gasi sufltele pereche si pot bate chiar clopote de nunta.

Horoscop Rac 2016

Saturn este principalul „vinovat” pentru viata amoroasa a Racilor in 2016 si sub influenta sa, acesti nativi nu vor avea timp sa se plictiseasca. Atitudinea lor generala fata de relatii si de povestile de dragoste se va schimba aproape in totalitate. Cei care incep anul alaturi de un partener, au toate sansele sa incheie anul in aceeasi formula, insa acest lucru nu inseamna ca nu vor avea de depasit cateva momente de cumpana. In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, acestia vor fi atrasi de parteneri mai maturi, sau cel putin cu experienta de viata vasta, de la care vor avea lucruri noi de invatat.

Citește și:

Horoscop Leu 2016: Relatii echilibrate si sanatoase

Parcursul amoros al Leilor va fi cel putin surprinzator in acest an, nu doar pentru ei, ci si pentru cei din jur pentru ca vor traversa momente care le pot schimba complet perspectiva de viata. Relatiile incepute in 2016 se vor contura armonios si pasional pentru acesti nativi. Vor invata sa isi asculte instinctele si sa fie mai receptivi la nevoile emotionale ale partenerilor. In ceea ce ii priveste pe Leii singuri, 2016 va fi anul in care se vor satura in cele din urma de aventuri, flirturi si intalniri de o noapte pentru a se indrepta catre relatii echilibrate si sanatoase. Drumul lor va fi destul de dificil insa vor capata maturitatea necesara pentru a intra in relatii stabile.

Horoscop Fecioara 2016

Planetele vor avea foarte putine de-a face in 2016 cu vietile amoroase ale Fecioarelor iar acestea trebuie sa isi urmeze instinctele in ceea ce priveste viata de cuplu. Cei mai multi dintre acesti nativi nu se vor gandi la o noua poveste de dragoste. Cei care au deja o relatie se vor concentra mai mult asupra acesteia si vor cauta modalitati de a evolua alaturi de parteneri. Fecioarele singure sunt mai putin interesate de perspectiva unor povesti de dragoste si vor fi mai degraba concentrate asupra vietii profesionale. Acest lucru nu inseamna ca vor ignora orice potential partener insa nu vor acorda atentie flirturilor si aventurierilor.

Citește și:

Horoscop Balanta 2016

Previziunile astrale pentru Balanta sunt foarte optimiste in anul care urmeaza. Viata amoroasa va trece printr-o perioada de fericita de evolutie si toate piedicile vor fi depasite cu surprinzatoare usurinta. In vazul nativilor singuri, dragostea este deja foarte aproape de casa. Aceasta poate aparea din cercul de prieteni sau datorita petrecerilor la care Balantele sunt invitate de catre acestia. Orice poveste de dragoste inceputa in 2016 va evolua rapid si se va transforma aproape peste noapte intr-o relatie stabila si de lunga durata. Un mic semnal de atentie trebuie tras pentru Balantele care se afla acum intr-o relatie insa nu sunt foarte sigure de stabilitatea acestora. Astfel de povesti se vor termina cel mai probabil la inceputul lui 2016, insa urmarile acestor despartiri vor fi pozitive.

Citește și:

Horoscop Scorpion 2016

Pentru Scorpioni, 2016 este anul in care isi pot echilibra karma, cel putin din punct de vedere amoros, datorita influentei benefice a lui Saturn. Acest lucru nu inseamna ca drumul pe care il au de parcurs este usor. Din contra. Nu putine sunt relatiile care se pot incheia in 2016 insa acest lucru se va intampla in mod natural, pentru ca, cel mai probabil, partenerii si-au dus la indeplinire misiunile unul in viata altuia. Dupa aceste momente care vor avea loc pana in primavara, cel tarziu, Scorpionii vor avea sansa sa isi gaseasca sufletele pereche. Totusi, conditia estentiala este sa nu se lase orbiti de pasiune si de dorinta. Trebuie sa fie mai selectivi si sa aiba putin rabdare, atat cu ei, cat si cu potentatialii parteneri.

Horoscop Sagetator 2016: Povesti noi de dragoste

In 2016, Sagetatorii vor reusi sa fie in stapani absoluti pe orice solutie, in special in ceea ce priveste viata amoroasa. Cei mai multi dintre ei au trecut printr-o perioada foarte incarcata in ultimul an si s-au lovit de provocari din toate punctele de vedere, atat in ceea ce priveste cariera, cat si viata de familie sau pe plan amoros. Cei care sunt singuri vor cunoaste multe persoane interesante in 2016 si vor avea ocazia sa inceapa povesti noi de dragoste. Cat de durabile si stabile vor fi acestea depinde doar de ei. Chiar daca se pot termina mai repede decat au preconizat, fiecare dintre aceste experienta ii vor imbogati sufleteste. In ceea ce ii priveste pe cei care au deja o relatie stabila si sunt siguri de viitorul acesteia, au sanse bune sa se casatoreasca.

Citește și:

Horoscop Capricorn 2016: Planuri de viitor

Prima parte a anului va fi lipsita de evenimente pentru cei nascuti in aceasta zodie. Simt nevoia de a se izola, de a-si analiza actiunile din trecut iar cei mai sensibili dintre ei vor traversa o perioada de nostalgie. Nu ar fi exclus, desi nu este caracteristic pentru ei, sa se piarda din cand in cand in visare sau in amintiri. Atat timp cat acest lucru ii va ajuta sa se dezvolte emotional, nu au motive sa se impotriveasca. Incepand cu luna iulie a acestui an, nativii in Capricorn isi vor canaliza energia exclusiv asupra planurilor de viitor, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea sentimentala. Acum este momentul pentru a incepe o relatie noua sau pentru a consolida o poveste de dragoste mai veche. Mare atentie la alegerile facute in septembrie, atunc cand e foarte posibil sa se afle prinsi intre un potential partener nou si o veche poveste de dragoste.

Citește și:

Horoscop Varsator 2016: Situatii tensionate in cuplu

Varsatorii care au deja o relatie vor incepe anul cu forte proaspete si se vor dedica mai mult timp relatiei de cuplu. Viata sentimentala se va schimba radical in bine pentru acestia si este posibil fie sa se casatoreasca, fie sa ureze bun venit pe lume unui nou membru al familiei. Vor exista situatii tensionate in cuplu insa pana in martie cel tarziu, toate acestea isi vor gasi rezolvarea.
Nativii singuri vor fi in centrul atentiei cea mai mare parte a anului si vor atrage numerosi admiratori insa este important pentru ei sa faca diferentaintre cei care isi doresc simple flirturi sau aventuri si potentialii parteneri.

Horoscop Pesti 2016: Un an al extremelor

2016 se anunta un an al extremelor pentru Pesti, din toate punctele de vedere. Vor traversa o perioada foarte intensa pe plan emotional iar acest lucru le poate aduce schimbari majore in viata. Cuplurile deja consolidate au sanse mari sa ajunga in fata altarului in acest an si vor depasi impreuna orice impas. Totusi, este foarte posibil ca relatii care par echilibrate in 2015 sa ajunga la final in anul care urmeaza. Nativii singuri vor beneficia poate mai mult decat ceilalti de pe urma perioadei intense de care spuneam mai devreme pentru ca isi vor depasi limitele si vor descoperi in ei insisi resurese nebanuite pe care le vor folosi inclusiv pentru a-si gasi potentiali parteneri.

Foto prima pagina conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc