Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru 2016

Cum stau zodiile cu dragostea in anul urmator?

Horoscop Gemeni 2016: Bat clopote de nunta

Pentru ca Venus se va afla mult timp in Casa Dragostei, nativii in Gemeni vor avea mult succes pe plan amoros, indiferent daca incep anul intr-o relatie sau singuri. Cu toate acestea, prima parte a anului poate fi dificila. Din cauza lui Mercur retrograd, este destul de posibil sa puna capat foarte subit unor povesti vechi de dragoste pentru a face loc altora. O astfel de decizie necesita multa prudenta si, desigur, diplomatie. Chiar daca nu sunt incurajator, spre primavara, multi dintre acesti nativi isi vor gasi sufltele pereche si pot bate chiar clopote de nunta.

Horoscop Rac 2016

Saturn este principalul „vinovat” pentru viata amoroasa a Racilor in 2016 si sub influenta sa, acesti nativi nu vor avea timp sa se plictiseasca. Atitudinea lor generala fata de relatii si de povestile de dragoste se va schimba aproape in totalitate. Cei care incep anul alaturi de un partener, au toate sansele sa incheie anul in aceeasi formula, insa acest lucru nu inseamna ca nu vor avea de depasit cateva momente de cumpana. In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, acestia vor fi atrasi de parteneri mai maturi, sau cel putin cu experienta de viata vasta, de la care vor avea lucruri noi de invatat.

Citește și:

Horoscop Leu 2016: Relatii echilibrate si sanatoase

Parcursul amoros al Leilor va fi cel putin surprinzator in acest an, nu doar pentru ei, ci si pentru cei din jur pentru ca vor traversa momente care le pot schimba complet perspectiva de viata. Relatiile incepute in 2016 se vor contura armonios si pasional pentru acesti nativi. Vor invata sa isi asculte instinctele si sa fie mai receptivi la nevoile emotionale ale partenerilor. In ceea ce ii priveste pe Leii singuri, 2016 va fi anul in care se vor satura in cele din urma de aventuri, flirturi si intalniri de o noapte pentru a se indrepta catre relatii echilibrate si sanatoase. Drumul lor va fi destul de dificil insa vor capata maturitatea necesara pentru a intra in relatii stabile.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc