Setari Cookie-uri

Astrologie: Sarbatorile ideale in viziunea semnelor zodiacale

Ce faci de sarbatori in functie de zodie!

Sarbatorile de iarna au un anume farmec pentru fiecare nativ al Zodiacului. Daca pentru unii inseamna petreceri vesele, cu multi invitati, altii isi incarca bateriile in mijlocul familiei sau poate fiind altruisti si facand o bucurie celor mai putin fericiti decat ei. Iata cum privesc Sarbatorile nativii celor douasprezece semne zodiacale:

Berbec

Pentru tine, Sarbatorile si zapada sunt sinonime cu sporturile de iarna. Nu degeaba ti se spune atletul zodiacului. Daca esti pus in situatia sa alegi o statiune, o alegi pe cea de langa cel mai inalt munte, cu cele mai abrupte piste de ski. Dupa o zi intreaga pe partie, tot iti ramane energie pentru programul de seara, fie club sau sala de fitness, in functie de starea de spirit. Un Berbec adevarat se pare ca nu hiberneaza niciodata. Imbracat in rosu aprins si gata sa faci pe plac unei armate de tanci nerabdatori, tu il vei personifica cel mai bine pe Mos Craciun, pus pe sotii si facand echilibristica pe acoperis.

Citește și:

sarbatori
Foto: Vera F, Shutterstock

Taur

Sarbatorile de iarna sunt pe placul tau doar daca le petreci intr-un loc confortabil, cum ar fi o statiune in care se pastreaza obiceiurile traditionale, bucurandu-te de bunatatile pregatite de gospodine imbujorate si posesoare de maini vrednice. Acum este momentul in care nu te mai gandesti la silueta si te rasfeti cu tot ce este mai bun, nu degeaba esti gurmandul Zodiacului. Nu te avanti pe partia de ski ca Berbecul, ci preferi sa faci mici drumetii, imbracat bine, in pulovare calduroase de casmir si geci functionale si usoare, bucurandu-te de natura sclipitoare din jurul tau si incarcandu-ti bateriile pentru revenirea din concediu.

Gemeni

Esti fluturasul zodiacului, cu siguranta nimeni nu iti rateaza prezenta, oriunde te-ai afla. Sarbatorile de iarna preferi sa ti le petreci intr-o companie numeroasa si vesela, fie ca este vorba de propria familie, dar mai ales de prieteni. Adori sa mergi la cumparaturi de cadouri si sa iti alegi tinutele pentru petrecerile care vor urma. Daca mergi la munte, cu siguranta nu vei alege o statiune izolata, ci una in care petrecerile, festivalurile si distractiile se tin lant. Entuziasmul tau iti va convinge multi prieteni sa te urmeze. Nu esti genul de om care sa tina la traditie, asa ca in fiecare an vei descoperi alte si alte destinatii.

Citește și:

Rac

Pentru tine, Sarbatorile de iarna inseamna decorarea intregii case si a bradului de Craciun pentru a crea atmosfera perfecta in care iti astepti prietenii si familia la masa festiva. Pe care tot tu o pregatesti, cu pricepere si daruire. Daca alegi sa pleci la munte (desi te urnesti greu, pentru ca detesti frigul) alegi o cabanuta cocheta, unde sa poti sta in liniste langa semineu, ascultand muzica sau doar trosnetul lemnelor arzand, citind o carte sau jucand carti cu prietenii. Activitatile in aer liber trebuie sa presupuna neaparat prezenta directa a razelor de soare si implica, cel mult, cateva ture cu sania sau facutul unui om de zapada.

Leu

Sarbatorile de iarna fac apel la generozitatea ta proverbiala si te gasesc oferind cadouri inspirate celor dragi ori jucandu-te pe podea alaturi de copii, ajutandu-i sa ansambleze piste de masinute sau sine de trenulete. Daca pleci la altitudini mai mari, alegi statiuni renumite, unde iti place sa fii vazut pe partia de ski, etalandu-ti noul costum sau echipamentul de ultima generatie. Daca mai afli, in plus, ca o anumita vedeta este prezenta in aceeasi statiune cu tine, poti spune ca ai parte de ziua perfecta si ai grija sa afle si ceilalti despre asta, postand update-uri pe retelele de socializare. Odata ce ti s-a “recunoscut” valoarea si bunul gust, devii cea mai amabila si placuta prezenta pe o raza de cativa kilometri.

Citește și:

Fecioara

Alegi cu grija cadouri pentru fiecare dintre persoanele dragi, pe care le impachetezi meticulos si le etichetezi cu gust. Iti place sa participi la ShoeBox si sa faci fericiti cativa copii la care Mosul nu ar ajunge altfel. Tot tu te ocupi si de decoratiunile de Sarbatori si iti place sa infrumusetezi ferestrele cu zapada artificiala. Daca mergi la munte, alegi statiuni mai retrase, in care se pastreaza obiceiurile traditionale si unde exista peisaje si partii naturale, cu influente minime din partea omului. Iti plac drumetiile si sa descoperi fauna locala, iar seara, retrasa in cabana traditionala, te bucuri de preparate organice, intr-o atmosfera cat mai aproape de cea locala, fara ostentatii turistice.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc