Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Varsator

Secretele barbatului Varsator

2. Nativul in Varsator isi pierde repede increderea in oameni

Este foarte greu sa ajungi la sufletul unui Varsator pentru ca are standarde foarte inalte, este mereu precaut si cauta sa se inconjoare intotdeauna doar de oameni de la care poate invata lucruri noi. In acelasi timp, ii este foarte greu sa isi deschida inima, in ciuda faptului ca are o fire sociabila, si nici nu ii place sa vorbeasca despre sentimentele sale. Pe cat este de greu sa intri in gratiile unui astfel de nativ, pe atat de repede se va lepada de oamenii care il jignesc, il tradeaza sau incearca sa profite de pe urma sa.

3. Nativul in Varsator este extrem de independent

O persoana nascuta in aceasta zodie accepta foarte greu ajutorul oamenilor si nu are in vocabular expresia „nu pot”. Cel nascut in aceasta zodie are suficienta incredere in sine incat sa stie ca poate absolut orice, ca imposibilul nu exista si ca va gasi calea prin care va transforma imposibilul in realitate.

Citește și:

4. Nativul in Varsator este deschizator de drumuri

Cu siguranta manipulezi cu greu un Varsator pentru ca este Toma necredinciosul al zodiacului. Pana nu testeaza, nu citeste sau nu vede cu ochii lui, nu va crede. Tocmai de aceea nu merge „cu turma”, ci isi va croi propria cale, indiferent de cat de anevoios va fi drumul.

5. Nativul in Varsator este un bun conducator

Unui Varsator nu ii va niciodata teama de responsabilitati si se achita intotdeauna onorabil de acestea. Este un om foarte corect, foarte onest si nu ar putea sa minta nici daca ar vrea, pentru ca adevarul s-ar citi imediat in privirea lui. Este menit unor pozitii de conducere pentru ca are un interior echilibrat, incredere, pricepere si mai ales, nu va abuza niciodata de puterea obtinuta.

6. Nativul in Varsator se fereste de cliseele romantice

O persoana atat de creativa ca Varsatorul nu se va impiedica niciodata de romantismul de duzina, nu este impresionat de acesta si nici nu va face astfel de gesturi. Atunci cand vrea sa isi impresioneze partenerul, va miza mai degrava pe creativitate si originalitate, decat pe bomboane de ciocolata si trandafiri rosii. Pentru ca este foarte spontan, cadoul ideal pentru o astfel de persoana ar fi bilete la concerte luate pe neasteptate sau o calatorie surpriza.

Citește și:

7. Nativul in Varsator este extrem de inteligent

Nu doar ca nu poate minti, dar nici nu poate fi mintit pentru ca isi da seama imediat de acest lucru. Are o minte vie, ascutita, si va fi intotdeauna impresionat mai degraba de un intelect bogat decat de un chip frumos. In general, cauta dincolo de aparente si isi doreste sa invete in permanenta, astfel incat sa se imbunatateasca si sa se dezvolte in permanenta.

8. Nativul in Varsator este foarte fidel

Cel mai probabil, fidelitatea Varsatorului vine tocmai din standardele sale inalte, chiar daca aparent nu este nicio legatura intre ele. Tocmai pentru ca lasa foarte greu oamenii sa se apropie de el, acest nativ isi selecteaza partenerii cu multa atentie si daca a intrat intr-o relatie cu o anumita persoana, atunci inseamna ca a descoperit ceva special pe care nu este dispus sa il intineze cu aventuri.

Citește și:

9. Nativul in Varsator este foarte curios

Curiozitatea lui functioneaza in toate aspectele vietii sale, incluiv in latura lui sexuala. Este genul de om dispus sa incerce, sa testeze si sa experiementeze orice macar o data in viata. In acelasi timp, aceasta curiozitate nativa a lui este cea care il impinge in permanenta la gesturi riscante pentru altii, insa intotdeauna profitabile pentru el.

10. Nativul in Varsator iarta dar nu uita

In alte cuvinte, Varsatorul poate fi destul de ranchiunos. Acest lucru nu inseamna ca este genul razbunator, pentru ca acest lucru ar fi sub demnitatea sa. Insa atunci cand cineva ii greseste acestui nativ, rar mai primeste o a doua sansa.

Foto interior si prima pagina InnervisionArt / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc