Astrologie: Horoscop chinezesc pentru 2016

Astrologie: Horoscop chinezesc pentru 2016

Previziuni pentru Anul Maimutei in zodiacul chinezesc

Anul 2016 in zodiacul chinezesc

Anul Maimutei de Foc va incepe pe 8 februarie 2016 si va fi unul plin atat de lucruri bune, cat si de lectii de viata. Energia generala a anului este asemanatoare cu cea a patronului sau. Maimuta este inventiva, creativa, agitata, gaseste solutii rapide si lucreaza in grup, desi isi pastreaza independenta. De asemenea, este joviala si are chef de viata, de explorat si de invatat lucruri noi.

In general, oamenii nascuti in anii Maimutei sunt inteligenti, hiperactivi si foarte hotaati. De regula, nu isi pierd timpul cu regrete, inhibitii sau sentimente inutile de vina. Pentru Maimuta, tot ce e dificil este posibil si tot ce pare imposibil este doar putin mai greu de realizat. In ceea ce priveste defectele acestor oameni, ei pot fi oportunisti, manipulatori si schimbatori.

Toata energia Maimutei de Foc inseamna ca 2016 este un an in care se poate intampla absolut orice. Prin urmare, ar fi indicat ca orice planuri facute pentru acest an sa aiba o marja de eroare destul de mare si posibilitatea de a fi adaptate rapid. Lucrurile se vor intampla parca de la sine insa dincolo de efortul individual, va fi nevoie si de un efort de grup pentru a duce proiectele la final.

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri