Kudika
29 Decembrie 2015

Previziuni pentru Anul Maimutei in zodiacul chinezesc

Zodiacul Chinezesc Iepure 2016

Pentru cei nascuti in zodia Iepurelui, 2016 poate fi un an destul de dificil din cauza incompatibilitatii energetice dintre cele doua semne. Prin urmare, sarcina principala a acestor nativi va fi sa invete sa tina pasul cu schimbarile bruste. Daca vor putea face acest lucru, vor avea numeroase victorii cu precadere pe plan profesional, si pot cunoaste faima, imbogatirea si dezvoltarea. In plan personalm este esential pentru ei sa isi pastreze calmul si sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua orice decizie. In plus, atunci cand vor avea de facut compromisuri in viata de cuplu, trebuie sa accepte faptul ca uneori, in viata este necesar sa faci si ceea ce trebuie, nu doar ceea ce vrei.

Horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE: Dam fluturii din stomac pe stabilitate si fidelitate

Horoscop Chinezesc Dragon 2016

Energia Dragonului, in mod surprinzator, este compatibila cu cea a Maimutei. Prin urmare, 2016 se anunta un an foarte bun pentru acesti nativi. Pe plan profesional, vor avea parte de recnoasterea eforturilor si a meritelor, iar acestea vor fi insotite de cresteri substantiale de buget. Singura conditie de care trebuie sa tina cont este necesitatea unor hotarari drastice si trecerea rapida la actiune. In ceea ce priveste viata sentimentala, aceasta se va schimba in bine in mod special din lunile de primavara.

Zodiacul Chinezesc Sarpe 2016

Mai putin dinamic decat pentru alte zodii, 2016 va fi pentru Serpi un an de analiza, introspectie si cresteri lente dar vizibile. In general, ei sun oameni seriosi, chiar gravi, realisti, siguri pe ei, motiv pentru care energia usor haotica a acestui an ii va irita. Pe de cealalta parte, nu vor duce lipsa de oportunitati in mod special in primele doua luni de vara, cu posibilitati la fel de serioase si spre finalul anului, atat pe plan profesional, cat si personal. In acelasi timp, apare probabilitatea unor noi aptitudini dobandite in urma studiului care vor fi puse in practica pentru a obtine mariri de salariu.

Horoscop Chinezesc Cal 2016

2016 este anul marilor sperante si impliniri pentru nativii in Cal. Desigur, ei sunt oameni foarte independenti iar acest lucru se poate accentua insa tebuie sa fie atenti ca aceasta nevoie de autonomie sa nu fie exagerata si sa nu rupa conexiuni cu oameni importanti din vietile lor. Pot da dovada de superficialitate in relatia de cuplu sau se poate intampla ca aceasta sa nu mai fie o prioritate. Daca isi doresc sa evite orice situatie neplacuta pe acest plan, trebuie sa acorde mai multa atentie partenerilor. In ceea ce priveste nativii singuri, nu trebuie sa se afunde in planuri si munca pentru ca pot rata sansele de a-si gasi o pereche in acest an.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc