Setari Cookie-uri

Previziunile cartilor de Tarot pentru zodii in 2016

Afla ce iti rezerva anul care a inceput!

Cartile de Tarot arata un 2016 care sta sub semnul schimbarilor majore, dar si sub nevoia de prudenta in zona financiara. Este un an dinamic, productiv insa nu neaparat bland. E nevoie de rezistenta emotionala pentru a trece prin acest an insa pana la final, va fi incununat cu succes.

Previziuni Tarot Berbec 2016

Pe masura ce nativul in Berbec inainteaza in varsta, sufletul sau se va maturiza iar 2016 reprezinta un punct de cotitura pentru el in acest sens. Va constientiza ca mai are multe de invatat insa este cu siguranta pe drumul cel bun. In plus, este un an favorabil pentru Berbecii care trebuie sa dea examene. In general, in cazul lor, tot ce are legatura cu studiul, interior sau de alta natura, cu lectiile de viata va fi incununat de succes. In ceea ce priveste viata sentimentala, pentru Berbecii singuri poate fi momentul in care isi intalnesc jumatatea iar cei care au un partener dar nu si-au oficializat legatura, o pot face in 2016 sub cele mai bune auspicii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc