Setari Cookie-uri

Previziunile cartilor de Tarot pentru zodii in 2016

Afla ce iti rezerva anul care a inceput!

Foto Darla Hallmark / Shutterstock

Previziuni Tarot Taur 2016

Anul acesta va fi raza de lumina dupa norii care s-au abatut asupra Taurilor in anii anteriori. Toate eforturile lor vor da roade in aceasta perioada. Mai mult de atat, isi vor da seama cat este de importanta rabdarea iar acest lucru le poate schimba considerabil starea de spirit. Pentru Taurii care formeaza un cuplu stabil, este momentul ideal pentru a concepe un copil. Si vestile bune nu se opresc aici, in cazul acestor nativi. Este foarte posibil sa primeasca o promovare insotita de o marire de salariu. In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, dragostea ii va lua prin surprindere. In 2016, o simpla relatie de prietenie se poate transforma intr-un parteneriat pe viata.

Previziuni Tarot Gemeni 2016

Gemenii isi vor descoperi sau redescoperi latura sensibila, calda si intuitiva ceea ce nu poate insemna altceva decat ca trebuie sa isi asculte instinctele. Nu vor mai socializa atat de mult si vor fi mai selectivi cu oamenii din jur, chiar daca acest lucru inseamna sa renunte la prieteniile mai vechi, genul de relatii care nu aduc un plus de valoare in vietile lor. In acelasi timp, 2016 este anul in care nativii care formeaza un cuplu isi vor intari poveste de dragoste, respectiv pot bate clopote de nunta, sau in care Gemenii singuri isi vor gasi perechea. In orice caz, din punct de vedere emotional, 2016 va fi un an plin si benefic pentru acesti nativi.

Citește și:

Previziuni Tarot Rac 2016

Ce a fost mai rau, s-a dus! Acest an va fi din ce in ce mai bun pentru nativii in Rac insa pentru acest lucru trebuie sa isi stapaneasca foarte bine gelozia si tendinta de a-si sufoca partenerii. Vor deveni ceva mai optimisti si vor invata, in cele din urma, ca toate se intampla cu un motiv anume. Povestea de dragoste pe care o traiesc Racii in acest moment poate inflori iar cei care nu au inca un partener isi pot gasi jumatatea in persoana unui om pe care il cunosc deja, cel mai probabil fiind vorba de un prieten sau de un coleg de munca.

Previziuni Tarot Leu 2016

Pentru Lei, 2016 este anul care marcheaza inceputul unei etape noi. Poate fi vorba despre o poveste noua de dragoste sau de un domeniu nou de activitate. Pentru a obtine aceste aspecte, trebuie sa isi deschida mintea si sa fie atenti la toate oportunitatile ivite. Acestea nu vor fi lispite de riscuri insa asumarea acestora deschide calea catre succes. Inclusiv pe plan financiar vor avea un an bun si isi pot canaliza castigurile catre calatorii pe care dorea sa le faca de multa vreme. Cat priveste viata amoroasa, atat Leii singuri cat si cei care au un partener trebuie sa tina cont in mod special de faptul ca nimic nu dureaza la nesfarsit si dragostea trebuie reaprinsa in fiecare zi.

Citește și:

Previziuni Tarot Fecioara 2016

Greutatile din ultima parte a anului 2015 i-a facut pe nativii in Fecioara sa fie ceva mai retrasi, mai rezervati si poate chiar mai pesimisti insa acest lucru se va schimba in 2016. Pot cunoaste oameni noi care le vor aduce zambetul pe buze, lucru foarte important in special pentru Fecioarele care nu au inca un partener. Nu trebuie sa isi ascunda talentele, dorintele si sentimentele pentru ca acestea vor fi cele mai puternice instrumente ale lor, atat pe plan personal, cat si profesional. 2016 sta sub semnul noului in cazul lor. Un loc de munca nou, poate o atitudine noua, chiar un nou membru al familiei sau o noua poveste de dragoste ii asteapta pe acesti nativi.

Previziuni Tarot Balanta 2016

In acest an, Balantele vor invata ca lucrurile bune nu cad din cer. Trebuie sa iasa din umbra de nepasare in care se afla si sa treaca la actiune pentru ca vor avea foarte multe avantaje in acest an. Si pentru ei este un an al schimbarilor, incepand de la cariera pana la parteneri. Balantele singure vor fi inconjurate de admiratori insa trebuie sa aleaga cu grija pentru ca printre acestia, se ascund si oameni cu intentii malitioase. In plus, este foarte posibil sa se vada prinsi intre doua optiuni tentante si sa jongleze o perioada cu aceste doua persoane, pana cand se vor putea decide. In ceea ce priveste planul financiar, banii se vor lasa asteptati ceva mai mult insa vor veni cu siguranta.

Citește și:

Previziuni Tarot Scorpion 2016

Anul va debuta cu o schimbare impresionanta pentru Scorpioni. In general, in relatii, ei sunt cei rasfatati de parteneri, cei care primesc in permanenta. Este momentul ca acest lucru sa se schimbe iar Scorpionii sa invete ca o relatie de dragoste este un parteneriat, nu o relatie intre sef si angajat. Dragostea nu este un targ iar barbatii in Scorpion in mod special trebuie sa isi asume rapid acest lucru. In caz contrar, partenerele isi vor schimba atitudinea. Scorpionii singuri trebuie sa coboare putin de pe tronurile inalte pe care s-au asezat singuri si sa priveasca bine in jurul lor, daca nu vor sa rateze oportunitatea unei frumoase povesti de dragoste.

Previziuni Tarot Sagetator 2016

Anul acesta le va aduce responsabilitati suplimentare Sagetatorilor. Poate fi vorba de noi sarcini la locul de munca sau de un nou membru al familiei, in cazul Sagetatorilor care formeaza un cuplu stabil. Oricum ar fi, nu trebuie sa se inhame singuri la toate, ci sa ceara ajutorul. Mare atentie la prieteni! Unul dintre ei isi va arata in cele din urma adevarata fata iar acest lucru nu va avea urmari placute. In ceea ce ii priveste pe Sagetatorii singuri, o intalnire intamplatoare cu o persoana din trecut poate aduce cu sine inceputul unei noi povesti de dragoste sau chiar aprinderea unei flacari din trecut.

Citește și:

Previziuni Tarot Capricorn 2016

Rabdarea Capricornilor va fi pusa la incercare in acest an insa din fericire, ei au mari resurse si o toleranta ridicata la stres, lucruri care vor functiona in avantajul lor. Pentru ei, 2016 este anul in care trebuie sa dea, sa dea, sa dea fara sa astepte nimic inapoi. Trebuie sa ofere afectiune, sa inspire incredere si sa aiba sfaturile mereu pregatite pentru ca oamenii le vor cere constant ajutorul. Din punct de vedere profesional, este un an incarcat insa va fi incununat de avansari si de cresteri de salariu consistente. Viata amoroasa a nativilor in Capricorn, indiferent ca sunt singuri sau ca au un partener, nu va suferi schimbari drastice. Mare atentie la flacarile pasionale care se aprind repede. Nu cautati in ele mai mult decat se vede cu ochiul liber.

Previziuni Tarot Varsator 2016

Oamenii vor fi foarte atrasi de Varsatori in acest an, situatie care le convine de minune nativilor singuri. Acestia in mod special vor avea ocazia sa socializeze si sa cunoasca oameni noi, sa se inhame la proiecte interesante si pe parcurs, sa isi gaseasca dragostea. Pentru ceilalti, e bine de stiut ca va fi un an aglomerat in care trebuie sa ramana ancorati in realitate si sa nu isi asume prea multe proiecte in acelasi timp. Desigur, le pot finaliza insa pe parcurs isi pot pierde interesul atunci cand vor constata ca nu vor castiga din ele atat de mult pe cat au estimat initial.

Citește și:

    Previziuni Tarot Pesti 2016

    Pestii trebuie sa fie foarte atenti in 2016 si sa isi asculte intuitia. Nu este momentul sa isi asume riscuri,in special atunci cand vine vorba despre locul de munca si situatia financiara generala. Trebuie sa ste departe de investitiile incerte si de speculatii. Daca ajung in situatia in care trebuie sa negocieze ceva, ar fi bine sa asculte cu atentie ce are interlocutorul de spus ca sa discearna usor adevarul. Din punct de vedere personal, se vor strecura ca pestele in apa. Viata de cuplu va decurge armonios si este un an bun pentru a incepe o familie. Cat despre Pestii singuri, acestia trebuie sa dea dovada de mai multa prudenta in ceea ce priveste alegerea partenerilor.

    Foto prima pagina Wiro.Klyngz / Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Ianuarie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc