Setari Cookie-uri

Astrologie: Vicii si patimi nestavilite. Horoscopul placerilor vinovate

Descopera ce placeri vinovate te caracterizeaza in functie de semnul zodiacal!

Fecioara

Perfectioniste pana in varful unghiilor atent manichiurate, Fecioarele sunt obsedate sa atinga perfectiunea fizica, fie ca este vorba de antrenamente intense la sala sau de adoptarea unor diete sau regimuri de viata extrem de sanatoase. Multe Fecioare sunt ipohondre si cheltuiesc sume mari de bani pe vitamine, suplimente alimentare, produse sau gadgeturi care sa le ajute sa slabeasca. Ajung sa aiba datorii doar pentru ca simt ca merita doar ce este mai bun si mai costisitor pe piata. O alta placere ascunsa este sa isi puna ordine in ganduri si sentimente curatand in mod obsesiv fiecare coltisor al casei si pastrand o ordine desavarsita in spatiul de locuit.

Balanta

Nativii acestui semn zodiacal sunt destul de orgoliosi si narcisisti, iar atunci cand au pe mana un card de credit, acesta se transforma in arma de autodistrugere. Adora cumparaturile si iubesc sa achizitioneze lucruri excentrice si nu neaparat necesare, cum ar fi arta, haine de designer sau gadgeturi de ultima generatie. Sunt fumatori inraiti si se lasa greu de acest viciu. Sunt la risc si pentru consumul drogurilor recreationale. Au o latura voyeuristica si le place sa isi spioneze sexul opus, prin urmare vizioneaza cu aviditate productiile porno si viseaza sa puna in practica ceea ce vad (iar uneori o si fac).

Citește și:

Scorpion

Este renumit pentru faptul ca este poate cel mai infidel semn zodiacal, iubitor al partidelor de sex in care iubirea, ca sentiment desuet, nu are ce cauta. Cheltuiesc destul de mult pentru a-si ascunde aventurile sau pentru a-si asigura conditii propice activitatilor sexuale (evadari la munte, lenjerie si pantofi sexy etc). Multi Scorpioni prezinta obsesii in legatura cu o anumita persoana, pe care sunt in stare sa o urmeze (sau urmareasca!) pana la capatul lumii. Gelozia si simtul acut al proprietatii ii pot cauza numeroase probleme. Au tendinta de a aluneca pe panta spiritualitatii si a superstitiilor atunci cand sunt obsedati de o anumita persoana.

Sagetator

Slabiciunea acestui nativ o reprezinta calatoriile, pentru care nu este in stare sa precupeteasca nici timp, nici efort si nici bani. In general, cu cat este mai indepartata o destinatie, cu atat e mai bine. Daca nu pot fizic sa ajunga in locurile la care viseaza, vizioneaza in nestire documentare si programe speciale de calatorii. Are tendinta si talentul de a prosti emotional pe cei de langa ei, in asa fel incat sa isi indeplineasca scopurile cu ajutorul lor. Fumatul este un alt viciu de care nu vor scapa decat cu imense eforturi. Majoritatea Sagetatorilor raman dependenti de nicotina pe viata.

Citește și:

Capricorn

Dependenti de perfectiune, adora sa aiba parte de tot ce-I mai bun. Din acest motiv se adancesc in diverse datorii, doar pentru a detine numai lucruri ultimul racnet. Unul dintre viciile cel mai des intalnite se refera la decoratul compulsiv al casei; s-ar parea ca nu se pot opri din a-si achizitiona obiecte de design sau diverse alte lucruri pentru casa. Nativii acestui semn sunt destul de orgoliosi, foarte atenti la aparente si la impresia pe care o lasa celor din jur, de aceea cheltuiesc sume mari de bani pentru crème de fata scumpe, Botox, lifting facial sau interventii chirurgicale. In randul Capricornilor este destul de intalnit si abuzul de medicamente, in special anxiolitice si analgezice.

Varsator

Caracterizat de simtul aventurii, Varsatorul se afunda in datorii doar pentru a-si satisface setea de adrenalina si evadare din realitate. Deseori considerat complet iresponsabil si copilaros, se invoieste de la munca doar pentru a-si urma pornirile recreationale. Adora orice substanta capabila sa ii dezvolte imaginatia si cade deseori in plasa drogurilor usoare. Pentru Varsatorii mai cuminti, cartile SF suplinesc destul de bine aceasta tendinta. Iubitori de metafizica, pot deveni pasionati de tarot sau magie. Le plac jocurile de rol online sau jocurile de grup care le permite o mult asteptata evadare din realitate.

Citește și:

Pesti

Iubitori de religie si spiritualitate, pot cadea in extrema fanatismului, o data ce au identificat scopul sau misiunea lor pe aceasta lume. Devin militanti si habotnici, mai ales in relatie cu cei care nu le respecta convingerile sau punctul de vedere. Sunt extrem de analitici si le place sa isi ocupe mintea cu Sudoku sau cuvinte incrucisate. Atunci cand fac o pasiune pentru un anumit cantec, sunt in stare sa il puna pe repeat pana la exasperarea celor din jur. Evadeaza destul de usor din realitate si nu doar prin intermediul delirului mistic, cat mai ales multumita delirului bahic.

Foto prima pagina: Tatyana Vyc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc