Astrologie karmica: Lectia zodiei tale

Astrologie karmica: Lectia zodiei tale

Horoscopul vietii anterioare

Foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka/ Shutterstock

Karma Taur

Aceasta este zodia curtezanelor, a vracilor, a conductorilor religioasi si in general, a tuturor celor s-au bazat pe simturi sau pe spiritualitate pentru a-si duce existenta. Taurii sunt persoane foarte rationale si au, in acelasi timp, o doza induiosatoare de romantism. Totusi, raman foarte bine ancorati in realitate si sunt atrasi de bogatiile materiale. In aceasta viata, nativii in Taur trebuie sa descopere echilibrul deplin intre valorile pamantesti si cele spirituale.

Karma Gemeni

Intr-o alta viata, nativii in Gemeni au fost persoane care au trait in izolare. Este foarte posibil ca in alta existenta, cei nascuti acum sub aceasta zodie sa fi dus vieti de calugari care si-au infranat dorintele fizice si nevoia de comunicare. Tocmai din acest motiv, in aceasta viata, Gemenii sunt persoane deschise, vorbarete, sociabile. In general, ei se intalnesc in viata actuala cu persoane care, in existenta anterioara le-au fost frati si cu care au rupt legaturile. Acestia pot aparea in vietile lor sub forma unor prieteni apropiati, copii sau parinti.

Karma Rac

In alte vieti, Racii au avut intotdeauna grija de altii. Au fost, poate, doamne de onoare, starete sau stareti, educatori sau ingrijitori ai orfanilor. Tocmai de aceea, in aceasta existenta Racii simt nevoia sa se concentreze mai mult asupra lor. Zodia sub care s-au nascut acum ii determina sa isi doreasca o familie proprie si sa isi gaseasca multumirea si implinirea abia in momentul in care isi intemeiaza un camin. Racii trebuie sa invete sa isi controleze pornirile de gelozie nascute din teama de abandon, frica mostenita din viata anterioara, traita fara familie si doar pentru binele altora.

Karma Leu

Parca pentru a satisface pe deplin orgoliul proverbial al Leilor, in alta viata, acesti nativi au fost regi sau regine, presedinti sau, cel putin, nobili de rang inalt. Mai mult de atat, pentru ca s-au dedicat foarte mult planului public, ei l-au ignorat pe cel privat, motiv pentru care s-au incarcat karmic fata de oamenii care, in aceasta viata, fac parte din familiile lor. Pentru a-si achita datoria, Leii trebuie sa fie foarte apropiati de rude, cu precadere de copiii lor si sa invete sa renunte din cand in cand la orgoliu de dragul persoanelor iubite.

Karma Fecioara

Intr-o alta viata, nativii in Fecioara au fost inclinati cu preponderenta catre spiritualitate si, in acelasi timp, au fost foarte legati de pamant. Cel mai probabil au fost preoti, vraci, druizi, persoane pentru care natura a fost extrem de importanta. Nastere lor intr-o zodie de pamant nu este intamplatoare si arata conexiunea lor profunda cu acest element. Ei isi vor invata lectia prin caracteristicile zodiei in care s-au nascut, respectiv sa fructifice acum valorile materiale si sa fie foarte bine ancorati in realitate, pentru a le fi sprijin celorlalti.

Karma Balanta

In alte vieti, nativii din zodia Balantei au fost simboluri ale frumosului sau creatori de frumos. Prin urmare, cei mai mult dintre ei si-au trait vietile in zona artelor. Cu siguranta nu le-a lipsit vanitatea, mostenita de multi dintre ei si in aceasta viata, precum si dragostea pentru frumos. In actuala existenta, Balantele au un simt estetic deosebit iar acest lucru se vede inclusiv in hainele pe care le poarta. In aceasta viata, menirea lor este sa infrumuseteze vietile celor din jur insa lectia cea mai importanta este renuntarea la vanitate.

Karma Scorpion

Din punct de vedere karmic, nativii in Scorpion sunt oameni care au dus vieti anterioare grele, au trait izolati, au comis sau au fost martori la acte cumplite de violenta care au produs nu doar moarte fizica, ci si moarte spirituala, prin distrugerea unor principii. Tocmai de aceea, in jurul lor, pluteste un aer de mister. Daca nu se disciplineaza, Scorpionii se pot transforma in vamipiri energetici, chiar daca nu isi dau seama de acest lucru. Lumina este lectia pe care trebuie sa o invete in aceasta viata, si mai ales, cum sa traiasca fara ranchiuna, ura si regrete.

Karma Sagetator

Zodia Arcasului este semnul celor care in alta viata au fost calaori, exploratori, nomazi, aventurieri. In aceasta viata, au adus pofta pentru nou, dorinta de a experimenta, de a calatori si de a cunoaste. Traiesc deseori dezorganizat insa in ciuda acestui lucru, au firi foarte optimiste. Lectia pe care nativii in Sagetator trebuie sa o invete in aceasta viata este structura, atat externa, cat si interioara. Acest lucru inseamna ca ei trebuie sa isi puna ordine in ganduri si, din cand in cand macar, sa respecte regulile.

Karma Capricorn

Oamenii care s-au nascut in Capricorn acum au ajuns cel mai probabil la finalul ciclului de incarnari si au dus numeroase existente. Este greu de determinat lectia pe care o au de invatat tocmai din cauza numarului de vieti anterioare. Zodia lor ii determina sa fie ambitiosi atat pe plan profesional, cat si spiritual. In aceasta viata, Capricornii singuri isi vor alege ce examene sa treaca si isi vor da seama singuri ce lectie au de invatat. E limpede ca sunt spirite batrane si vor avea o viata complexa, la capatul careia, cel mai probabil, vor cunoaste desavarsirea.

Karma Varsator

O teorie controversata spune ca in zodia Varsatorului se nasc acele persoane care, in alta viata, au trait in Atlantida. Desi nu toti astrologii aproba aceasta teorie, consensul larg acceptat este ca Varsatorul este semnul sub care se nasc inventatorii, vindecatorii energetici si, in general, toti acei oameni care au contribuit la progresul societatii, intr-o forma sau alta. In aceasta viata, Varsatorii par a trai cu un pas inaintea vremurilor actuale. Acest lucru poate functiona de multe ori in avantajul lor insa, in acelasi timp, trebuie sa invete sa isi tempereze latura visatoare si sa vina din cand in cand cu picioarele pe pamant.

Karma Pesti

In Pesti se nasc oamenii care au dus vieti de sacrificiu in alte existente. Atunci, in trecuturile lor, au trait exclusiv pentru valorile spirituale si au oferit dragoste neconditionata. In acelasi timp, au trecut prin experiente care i-au zguduit sufleteste, cel mai probabil au fost martiri sau au trecut prin suferinte, ani lungi de prizonierat si abandon. Din aceasta cauza, in aceasta viata, Pestii au nevoie de relaxare, uneori de singuratate, pentru a-si pune gandurile in ordine. In acelasi timp, ei trebuie sa invete sa accepte ca suferinta face parte din viata si nu poate fi evitata intotdeauna. Cea mai simpla modalitate de a face acest lucru este sa isi asume riscuri mai mari, in special in viata sentimentala. Pe de cealalta parte, o alta teorie controversata spune ca in semnul Pestilor se nasc spiritele indigo, oamenii puri cu o singura existenta si fara datorii karmice.

Foto prima pagina Subbotina Anna / Shutterstock

Quiz: Ce nume ai avut intr-o viata anterioara?

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri