Setari Cookie-uri

Saltul catre viitor: Cum iti afecteaza zodia pozitia Nodului Nord?

Descopera punctul energetic prin care iti afli viitorul!

Foto YuliaArtist/ Shutterstock

Taur

In cazul nativilor in Taur, Nodul Nord isi va exercita influenta in casa a V-a, Casa Dragostei, a copiilor si a creativitatii. Acest lucru inseamna ca pentru cei nascuti in aceasta zodie, intervalul 12 noiembrie 2015 - 9 mai 2017 este cea mai buna perioada pentru intemeierea unei familii. Cei necasatoriti vor avea sansa sa isi intalneasca sufletele pereche si sa se casatoreasca iar ceilalti Tauri isi pot face planuri pentru a primi in familie un nou membru. Prin urmare, Taurii se vor bucura din plin de pozitia Nodului Nord.

Gemeni

Cei nascuti in Gemeni vor beneficia de pozitia favorabila a Nodului Nord in casa a IV-a, mare casa mistica. Acesta este vada Inceputului si a Sfarsitului, a regenerarii si, in acelasi timp, a radacinilor de familie cu toate aspectele acestora. Nativii in Gemeni vor avea o perioada foarte buna in ceea ce priveste spatiul domestic si isi pot achizitiona locuinte noi. De asemenea, este un interval de timp in care relatiile de familie se pot intari iar situatia financiara se imbunatateste. Pentru Gemenii care se vor casatori in aceasta perioada, Nodul Nord aici poate insemna si imbogatirea prin intermediul familiei.

Citește și:

Rac

In cazul Racilor, Nodul Nord influenteaza in mod special Casa a III-a, respectiv zona comunicarii iar acest lucru pica perfect in vietile Racilor. Acesti nativi vor invata sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si sa isi exprime mult mai usor sentimentele. De asemenea, vor invata sa explice cu mai mult calm ce isi doresc, de ce anume au nevoie si sa nu se mai lase prada momentelor inutile de gelozie caracteristice zodiei. In acelasi timp, va fi o perioada minunata pentru deplasarile lungi, teste si examene dificile.

Leu

Leii vor simti influenta Nodului Nord in Casa a II-a, respectiv in Casa Valorilor, atat materiale, cum ar fi salariile, mostenirile, castigurile din speculatii, dar si Casa Talentelor personale. Este limpede faptul ca valorile materiale ale Leilor vor creste in acest an prin intermediul exploatarii talentelor native. Poate fi momentul ideal pentru a incepe o afacere bazata pe o idee inedita.

Citește și:

Fecioara

Pentru ca Nodul Nord se afla in Fecioara, nativii acestei zodii vor avea o perioada excelenta. Gasit in cazul lor in Cada I, respectiv in Casa Personalitatii, a evolutiei, a dezvoltarii personale, poate aduce schimbari majore in vietile acestor nativi, toate benefice. In tot acest interval, nativii in Fecioara vor avea ocazia sa se cunoasca mai bine, sa se dezvolte, sa fie mai deschisi la idei noi si sa traiasca viata din plin. Mai mult de atat, acesta este intervalul in care isi vor descoperi menirea pe pamant si cum sa o duca la indeplinire.

Balanta

La Balante, Nodul Nord isi va face puternic simtita prezenta in Casa a XII-a, respectiv a sacrificiilor, crizelor majore si a demonilor interiori. Chiar daca nu suna placut, pentru Balante va fi o perioada de redescoperire spirituala, de intarire emotionala, de emancipare. Isi vor gasi pacea launtrica pe cai sufletesti si se vor concentra mai putin asupra aspectului material al vietii.

Citește și:

Scorpion

Pozitionarea Nodului Nord in Casa a XI-a la Scorpion presupune o influenta majora asupra vietii sociale. Pe scurt, succesul Scorpionilor in perioada urmatoare se poata datora relatiilor de prietenie. Acest lucru inseamna ca nativii trebuie sa isi depaseasca zona de confort, sa primeasca oamenii in spatiul personal si sa isi acorde ceva mai des increderea, pentru a fi siguri ca nu rateaza nicio sansa. In general, implinirea planurilor de viitor este conditionata de comportamentul social al Scorpionilor.

Sagetator

Sagetatorii vor avea o perioada excelenta datorita influentei Nodului Nord in Casa a X-a, respectiv in zona functiilor, a aspiratiilor sociale si a ierarhiilor. Prin urmare, Sagetatorii pot evolua spectaculos in aceasta perioada, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Pot fi promovati si vor avea parte de foarte mult succes pe plan social. In acelasi timp, o promovare poate presupune si o marire de salariu, motiv pentru care si din punct de vedere financiar, situatia se poate imbunatati.

Citește și:

Capricorn

Ambitiosii Capricorni primesc influenta pozitiva a Nodului Nord in Casa a IX-a, respectiv in zona Intelepciunii, a spiritualitatilor, a calatoriilor de lunga durata si a legaturilor cu strainatatea. Datorita energiei benefice care curge prin aceasta casa, nativii in Capricorn vor avea ocazia sa se dezvolte spiritual, sa se aplece mai mult catre stiinta, filozofie, poate chiar religie, pentru a-si imbogati universul interior. De asemenea, aceasta bogatie interioara poate fi amplificata cu ocazia unor calatorii in strainatate.

Varsator

Varsatorii vor avea o perioada excelenta din punct de vedere financiar, datorita pozitionarii Nodului Nord in Casa a VIII-a, in pod paradoxal o Casa mistica. Aceasta este responsabila cu moartea si cu renasterea, dar si cu energia sexuala sau perioadele de criza. Influenta Nodului Nord ii va ajuta pe Varsatori sa treaca bine peste orice situatie tensionata si vor avea ocazia sa se imbogateasca din mosteniri sau prime. In acelasi timp, viata intima va trece printr-o schimbare profunda in bine, va deveni mai intensa si mai satisfacatoare.

Citește și:

Pesti

Din punct de vedere amoros, Pestii se numara printre rasfatatii Nodului Nord in aceasta perioada. Influenta punctului energetic se va face simtita in Casa a VIII-a, respectiv in Casa parteneriatelor, cooperarii si casatoriei. Relatiile cu cei din jur vor fi armonioase inclusiv datorita faptului ca Nodul Nord functioneaza ca o sita si va tria oamenii din vietile Pestilor. Nativii singuri isi pot gasi jumatatea iar cei care au deja parteneri de viata pot face marele pas catre casnicie.

Foto prima pagina Amanda Carden/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc