Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Rac

Secretele barbatului Rac

2. Nativul in Rac nu crede in aventuri.

Tocmai pentru ca una dintre marile sale dorinte este intemeierea unei familii, nativul in Rac nu isi va pierde timpul cu flirturi si aventuri amoroase. Atunci cand acorda atentie unei persoane, inseamna ca percepe in aceasta un potential partener de viata.

3. Nativul in Rac este o persoana foarte tandra.

Romantic, plin de imaginatie si foarte emotiv, nativul in Rac poate fi un partener excelent. Este foarte atent la nevoile partenerului sau si le va pune pe acestea pe primul plan. Pana acolo, va avea nevoie de ceva timp de acomodare la inceputul relatiei si trebuie sa simta ca poate avea incredere in partenerul sau pentru a-si putea manifesta, la randul lui, propriile dorinte.

4. Starea sa de sanatate este influentata de starea de spirit.

Desigur, acest lucru ni se poate intampla tuturor insa nativul in Rac este mai sensibil decat celelalte semne zodiacale. Starile schimbatoare de spirit, nesiguranta, neincrederea il vor face pe acest nativ sa traiasca intr-o incordare si nervozitate permanenta, lucru care isi poate lasa amprenta negativ intai asupra stomacului, apoi asupra sistemului imunitar.

Citește și:

5. Nativul in Rac este foarte fidel.

Aceasta trasatura a Racului nu trebuie sa surprinda pe nimeni, daca tinem cont de nevoia lui de atentie, incredere si de dorinta de a avea propria familie. Nativul in Rac poate ierta aproape orice altceva insa cu siguranta nu va trece niciodata peste infidelitatea partenerului sau peste incercarea de a-i ascunde adevarul.

6. Nativul in Rac este o persoana creativa.

Are o imaginatie foarte bogata si viseaza de multe ori cu ochii deschisi. Toate acestea, alaturi de sensibilitatea sa emotionala formeaza un suflet de artist. Cel mai probabil, nativul in Rac va avea o inclinatie catre arta scrisului, insa in egala masura poate fi foarte talentat in muzica sau in domeniul vizual.

7. Nativul in Rac este orgolios.

Incapatanarea si orgoliul merg mana in mana, in cazul acestui nativ. Astfel de insusiri nu ii afecteaza neaparat viata emotionala, asa cum ii poate afecta parcursul emotional. Nu va tolera un superior prea autoritar si nici colegi care nu dau dovada de empatie. Atunci cand este nemultumit de ceva, o sa spuna cu siguranta lucrurilor pe nume si va bate cu pumnul in masa pentru a-si apara principiile, indiferent daca acestea sunt corecte sau nu.

Citește și:

8. Nativul in Rac este dependent.

Fie ca este vorba de familie, de prieteni sau de partenerul de viata, nativul acestei zodii este absolut dependent de atentia celor din jur. Daca acestia nu isi arata afectiunea pe cat de des i-ar placea Racului, acest nativ isi poate dezlantui temperamentul intr-o maniera puerila. In cele din urma, isi va da seama ca a gresit insa intai, ii va acuza pe cei dragi de neglijenta.

9. Nativul in Rac isi atinge intotdeauna scopurile.

Indiferent de natura acestora si de modalitatile folosite, Racul va ajunge intotdeauna acolo unde isi propune. Este genul de om care nu stie sa accepte un refuz si va intra pe geam atunci cand il dai afara pe usa iar daca ii inchizi si geamul, este in stare sa darame casa doar pentru a-si atinge scopul.

10. Nativul in Rac este conservator.

Desi este un suflet cald si are multa imaginatie, Racul este reticent si neincrezator in fata noutatilor. Tocmai de aceea are nevoie de o perioada mai lunga de acomodare cu un anumit partener si se adapteaza mai greu intr-un mediu nou. In cele din urma, reuseste sa se simta in largul sau si sa se deschida ceva mai mult, insa trebuie sa depuna eforturi in acest sens.

Citește și:

foto interior si prima pagina racorn/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc