Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii: Plante de leac pentru trup si suflet

Afla la ce afectiuni este dispusa zodia ta si cum le poti combate

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale guverneaza asupra unor anumite parti din organism si, mai mult de atat, se spune ca fiecare nativ are o anumita slabiciune trupeasca. Aceste zone vulnerabile pot fi tratate cu plante de leac, ale caror proprietati curative sunt cunoscute de mii de ani. Prin urmare, iata care sunt partile corpului dominate de zodia ta, precum si ierburile tamaduitoare.

Berbec

Nativii acestei zodii au, de regula, constitutii robuste. Nu sunt corpolenti so se bucura de o sanatate de fier. Zona care cade in seama Berbecului este capul, motiv pentru care nativii sai dispun de foarte multa forta vitala. In acelasi timp,pentru ca sunt plini de energie si mereu pe fuga, cei nascuti sub acest semn sunt predispusi la accidente. In general, au un ritm de viata zbuciumat si pot avea probleme de sanatate din cauza stresului. Nu sunt genul de persoane care sa zaca foarte multa sau care sa isi planga de mila, motiv pentru care vor cauta sa se puna repede pe picioare.

Citește și:

Ierburile de leac ale Berbecilor sunt urzica, menta, busuiocul si aloe vera.

Taur

Ca o veritabila zodie de pamant, Taurul are o rezistenta sporita la stres si la oboseala. In plus, gestioneaza foarte bine orice situatie tensionata din care iese aproape intotdeauna un castig. Zodia este responsabila cu gatul, corzile vocale si tiroida, motiv pentru care nativii sai pot da dovada de o sensibilitate ridicata in aceasta zona. Au o oarecare tendinta catre ingrasare, motiv pentru care trebuie sa fie foarte atenti la alimentatie si sa faca miscare cat de des le permite timpul. In acelasi timp, patronajul Taurului asupra corzilor vocale da nativilor acestei zodii inflexiuni vocale placute.

Plantele de leac ale Taurilor sunt salvia, ginsengul, ghimbirul si patlagina.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc