Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii: Plante de leac pentru trup si suflet

Afla la ce afectiuni este dispusa zodia ta si cum le poti combate

Foto Nina Buday/ Shutterstock

Gemeni

Desi sunt plini de energie si comunicativi, nativii in Gemeni se numara printre cei mai sensibili nativi ai zodiacului tocmai pentru ca aceasta zodie este responsabila cu sistemul nervos, precum si cu plamanii si bratele. Au nevoie de foarte multa odihna si trebuie sa isi tempereze energia pentru ca, in caz contrar, sunt predispusila fracturi osoase, in mod special in partea superioara a corpului. In acelasi timp, Gemenii au o sensibilitate nativa in fata afectiunilor respiratorii si trebuie sa aiba foarte multa grija de sistemul imunitare.

In ceea ce priveste plantele de leac specifice acestui semn, trebuie sa se orienteze catre cele care le aduc o stare de liniste, asa cum ar fi lemnul dulce, levantica sau valeriana.

Rac

Nativii in Rac au stari de spirit schimbatoare pentru ca sunt dominati de Luna iar fazele acesteia isi lasa amprenta asupra lor. In plus, pentru ca sunt semne de apa, sunt foarte fragili la interior. Ca sa se dezvolte armonios, nativii in Rac au nevoie de un mediu stabil, linistit, fara schimbari majore sau crize. In ceea ce priveste partile anatomice dominate de acest semn, ele sunt stomacul si pieptul. Acest aspect, corelat cu rezistenta lor scazuta la stres le da acestor nativi o predispozitie catre ulcer sau gastrita.

Citește și:

Planetele de leac indicate celor nascuti in zodia Racului sunt salvia, rozmarinul si florile de tei.

Leu

Robusti, plini de energie si de vitalitate, Leii au o stare generala de sanatate buna si traiesc mai mult decat ceilalti oameni. Datorita energie vitale de care dispun din plin, Leii se vor simti cel mai bine intr-un mediu dinamic si pot fi excelenti sportivi, acrobati, dansatori sau chiar patinatori. Semnul lor guverneaza coloana vertebrala si inima. Desi li se potriveste un stil de viata activ, ei trebuie sa fie foarte atenti la miscarile pe care le fac pentru a evita accidentarile.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc