Setari Cookie-uri

Zodiacul universului antic: Semnul tau in horoscopul grecesc

Defectele zodiei tale dupa horoscopul Eladei

foto Sofia Andreevna/ Shutterstock

Harpie (13 februarie – 18 martie)

E complet contraindicat sa iti faci dusman dintr-un om nascut sub semnul Harpiei. Acesti nativi au un simt al dreptatii foarte radical si au o perspectiva proprie asupra lumii. Atat timp cat nu incerci sa ii nedreptatesti, sunt oameni de nadejde, pe al caror cuvant de onoare te poti baza fara griji. Insa daca li se pare ca impotriva lor s-a comis o nedreptate, se vor razbuna inzecit. Nu vor tine cont de persoana care le-a facut rau sau daca acest neajuns a fost facut cu sau fara voie, ci vor lovi rapid si crud.

Pegas (19 martie -24 aprilie)

Sociabili, veseli si orgoliosi, nativii protejati de Pegas nu suntgenul de oameni care sa isi faca griji pentru ziua de maine. Traiesc, deloc suprinzator, cu capul in nori si viseaza cu ochii deschisi. Isi asuma riscuri mari fara sa se gandeasca la consecinte si nu te poti baza pe spusele lor. Chiar si in dragoste sunt superficiali si vor avea numeroase aventuri de-a lungul vietii. Le place sa flirteze si sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care nici nu sunt cei mai fideli oameni din lume.

Citește și:

Cerber (25 aprilie – 30 mai)

In general, oamenii nascuti sub semnul Cerberului se simt cel mai bine in singuratate. Sunt foarte inchisi in ei si ai nevoie de ani de zile de rabdare si numeroase dovezi de afectiune si incredere pentru a-i face sa se deschida. Pe de cealalta parte, Cerberii sunt de o loialitate feroce si ii apara din toate puterile pe acei cativa oameni speciali pe care ii iubesc. Se indragostesc foarte greu insa atunci cand fac acest lucru, o fac profund si fara rezerve.

Satirul (31 mai – 3 iulie)

Pacatul capital al oamenilor nascuti sub semnul Satirului este ca sunt sclavii placerilor. De altfel, Satirul, patronul lor spiritual este o fiinta jumatate om, jumate animal, cu picioare si coarne de tap, care face parte din cortegiul desantat al lui Dionis. Nativii acestui semn nu isi refuza niciodata nimic din ce le face placere, indiferent de cate incurcaturi le va provoca acest obicei. Nu se gandesc la consecinte si cu siguranta nu duc grija zilei de maine.

Citește și:

Sirena (4 iulie – 10 august)

Un lucru este cert despre oamenii nascuti sub protectia Sirenei: isi ating intotdeauna scopurile, chiar daca mijloacele nu sunt intotdeauna onorabile. Nimic nu e mai presus de interesele lor si se vor folosi de oamenii din jur fara scrupule. Daca e necesar sa se prefaca si sa minta, vor face acest lucru. Stapanesc foarte bine cuvintele si stiu cum sa serveasca un adevar crunt intr-un ambalaj frumos sau cum sa faca o minciuna gogonata perfect credibila.

Grifonul (11 august – 15 septembrie)

Incapatanarea este ceea ce ii defineste pe nativii Grifonului. Asupra fiintei mitologice care ii patroneaza, acestia sunt de neclintit atunci cand le intra o idee in cap. De regula, sunt egoisti si se ajunge foarte greu la inima lor. Se poate spune cu usurinta ca cei nascuti in semnul Grifonului sufera de un soi de sindrom al cetatii asediate, motiv pentru care capata foarte greu incredere in oameni. De regula, nu sunt nedrepti insa egoismul si incapatanarea caracteristice ii pot rani pe cei din jur.

Citește și:

Himera (16 septembrie – 22 octombrie)

Cei nascuti sub semnul Himerei sunt oameni foarte schimbatori si au 100 de fete. Doar cateva persoane ii cunosc pe acestia cu adevarat si nici macar ei nu sunt siguri ca stiu care este adevaratul caracter al Himerelor. Marele lor avantaj este ca se adapteaza foarte usor la orice situatie si se integreaza foarte usor in cercurile noi de oameni. Locurile noi de munca sau petrecerile cu oameni necunoscuti le ofera Himerelor ocazia sa pozeze in cine vor ei sa fie pentru a atrage atentia sau pentru a obtine anumite foloase.

Sfinxul (23 octombrie – 30 noiembrie)

Nativii Sfinxului sunt daruiti cu foarte multa inteligenta si isi stapanesc foarte bine sentimentele, motiv pentru care sunt aproape imposibil de citit. Sunt destul de lipsiti de scrupule si pun foarte mult pret pe valorile materiale, motiv pentru care, de multe ori vor pune banii inaintea dragostei. Totusi, atunci cand li se intampla sa se indragosteasca, sunt genul de oameni care vor incerca sa isi castige partenerii prin cadouri impresionante si gesturi extravagante.

Citește și:

Minotaurul (1 decembrie – 7 ianuarie)

Protejatii Minotaurului se afla tot timpul in centrul atentiei si le place de minune aceasta postura. Au foarte multa incredere in ei si in talentele lor native care nu sunt putine. In acelasi timp, acest lucru ii poate face aroganti si lipsiti de empatie insa din cand in cand, pot da dovda de o candoare suleteasca absolut surprinzatoare. Nimic nu le poate sta in cale atunci cand isi propun ceva si se vor folosi de toate resursele interioare, si in acelasi timp, de toate relatiile pe care le au la dispozitie.

foto prima pagina Maryna Stenko / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc