Setari Cookie-uri

Zodiacul universului antic: Semnul tau in horoscopul grecesc

Defectele zodiei tale dupa horoscopul Eladei

foto Sofia Andreevna/ Shutterstock

Harpie (13 februarie – 18 martie)

E complet contraindicat sa iti faci dusman dintr-un om nascut sub semnul Harpiei. Acesti nativi au un simt al dreptatii foarte radical si au o perspectiva proprie asupra lumii. Atat timp cat nu incerci sa ii nedreptatesti, sunt oameni de nadejde, pe al caror cuvant de onoare te poti baza fara griji. Insa daca li se pare ca impotriva lor s-a comis o nedreptate, se vor razbuna inzecit. Nu vor tine cont de persoana care le-a facut rau sau daca acest neajuns a fost facut cu sau fara voie, ci vor lovi rapid si crud.

Pegas (19 martie -24 aprilie)

Sociabili, veseli si orgoliosi, nativii protejati de Pegas nu suntgenul de oameni care sa isi faca griji pentru ziua de maine. Traiesc, deloc suprinzator, cu capul in nori si viseaza cu ochii deschisi. Isi asuma riscuri mari fara sa se gandeasca la consecinte si nu te poti baza pe spusele lor. Chiar si in dragoste sunt superficiali si vor avea numeroase aventuri de-a lungul vietii. Le place sa flirteze si sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care nici nu sunt cei mai fideli oameni din lume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc