Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Leu

Secretele barbatului nascut in zodia Leu

2. Nativul in Leu este incapatanat.

Pana cand nu are ultimul cuvant, nu se simte pe deplin satisfacut. Trebuie sa isi impuna intotdeauna punctul de vedere si ii plac dezbaterile aprinse. Ii este foarte greu sa accepte ca a gresit si nu va recunoaste acest lucru nici in ruptul capului.

3. Nativul in Leu este foarte generos.

Una dintre marile calitati ale persoanei care s-a nascut sub acest semn este darnicia. Atat timp cat stie ca poate ajuta pe cineva, o sa depuna toate eforturile necesare pentru a face acest lucru. Din fericire pentru Leu, este o persoana foarte inteligenta, motiv pentru care nimeni nu poate profita de generozitatea sa nativa.

4.Nativul in Leu este foarte natural.

Mereu prietenos, vesel si cu o vorba buna pregatita pentru oricine, nativul in Leu este inconjurat mereu de oameni care insa trebuie sa il accepte asa cum e. Nu isi pierde vremea cu reguli de eticheta si nici nu se formalizeaza, motiv pentru care oamenii capata foarte usor incredere in acest nativ.

Citește și:

5. Nativul in Leu este partenerul dominant.

Foarte rar se intampla ca cel nascut in aceasta zodie sa nu domine. Acest lucru se poate intampla doar intr-i relatie cu un Berbec sau cu un Capricorn. Altfel, in relatia cu alte zodii, Leu isi va domina intotdeauna partenerul si este cel care va impune tonul relatiei.

6. Nativul in Leu este foarte optimist.

Nimic nu il poate impiedica pe acest nativ sa se bucure de viata. In ciuda tuturor obstacolelor pe care le va avea de infruntat, Leu isi va pastra intotdeauna speranta si stie sa se ridice dupa fiecare lovitura. Viata este o cursa pentru acest nativ si, intr-o forma sau altul, Leul va gasi modalitatea prin care o va castiga.

7. Nativul in Leu este o prezenta excentrica.

Dincolo de naturaletea anterior mentionata, acestui nativ nu ii este teama sa isi exprime personalitatea si va face acest lucru inclusiv prin vestimentatie. Este o prezenta pe care nu o poti ignora insa cu siguranta stie sa foloseasca acest lucru in avantajul sau. Intr-o mare de oameni gri, Leu va fi intotdeauna pata de culoare.

Citește și:

8. Nativul in Leu poate fi foarte sarcastic.

Cu siguranta este dotat cu simtul umorului si cu optimism insa aceste calitati nu ii opresc sarcasmul. Datorita acestuia, este o prezenta savuroasa si va spune intotdeauna ce crede, chiar daca acest lucru inseamna ca, din cand in cand, ii va intepa pe ceilalti cu cate o remarca acida. Totusi, face acest lucru fara cruzime si este intotdeauna corect.

9. Nativul in Leu este iubaret.

Pasiunea este definitorie pentru acest nativ si nu poate functiona fara ea. Tocmai de aceea, este esential pentru el sa isi desfasoare activitatea profesionala intr-un domeniu de care este indragostit. Pe plan amoros, are nevoie de un partener la fel de plin de pasiune si alaturi de care sa isi poata pune in practica fanteziile.

10. Nativul in Leu este seducator.

Atunci cand isi doreste sa atraga pe cineva, Leul va scoate la suprafata un intreg arsenal de arme de seductie in fata caruia cei mai multi dintre noi sunt neputinciosi. Isi va coplesi partenerul cu atentie, tandrete si, desigur, pasiune pana cand celalalt se va indragosti iremediabil de nativul in Leu.

Citește și:

Foto interior si prima pagina leoks/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc