Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Berbec berbec

Berbecii au tendinta de a cere lucruri de la ceilalti intr-un mod imperativ si sunt de altfel, cei mai impulsivi din tot zodiacul. Daca o idee nu e a lor, nu le pasa prea tare si-o insusesc cu usurinta si in plus, au tendinta de a fi imaturi in relatiile intime.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Taurtaur

Taurii sunt posesivi, materialisti si chiar razbunatori. Isi pierd cu usurinta cumpatul si in momentele de furie e imposibil sa ai o discutie rationala cu ei, asa ca mai bine renunti. Sunt incapatanati si pot sa fie uneori mult prea indulgenti cu ei insisi si lenesi.

gemeni

Gemeni

Gemenii ascund mai multe personalitati intr-una singura. Nu prea stii niciodata la ce sa te astepti din partea lor. Ei au o tona de interese diverse si se cred buni la toate, desi nu e chiar asa.

Rac

rac

Racii au toane. Si nu ii poti convinge sa isi paraseasca zona de confort prea usor. De asemenea, ii poti cu usurinta ofensa, pentru ca iau totul mult prea personal. Din acest motiv, relatiile cu persoanele din Zodia Rac sunt uneori dificile, fiindca niciodata nu stii cand ceva minor ei interpreteaza ca fiind un afront la adresa lor.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: