Setari Cookie-uri

Horoscopul transformarilor profunde

Cum te afecteaza intrarea lui Marte in Scorpion

Foto Fotokvadrat/ Shutterstock

Taur

Marte in Scorpion inseamna pentru Tauri activarea sau potentarea instinctelor de dominare, de regula usor de tolerat in cazul lor. Acesta poate insemna un sentiment nou de posesivitatefata de partener pe care trebuie sa il tempereze. In ciuda acestui lucru, Taurii traverseaza o perioada ideala pentru casatorii sau logodne. In acelasi timp, este o perioada productiva in ceea ce colaborarile si partneriatele de afaceri, motiv pentru care pot avea niste resurse financiare neasteptate.

Gemeni

Pentru Gemeni, ambele perioade in care Marte se afla in Scorpion presupun zile aglomerate, stresante, de-a dreptul enervante insa neasteptat de productive. Sigur, vor munci foarte mult insa eforturile lor vor fi rasplatite pe masura. Trebuie sa fie foarte atenti la modalitatea in care vor comunica si relationa cu partenerul de viata tocmai din cauza stresului mentionat anterior. Este recomandat sa iti pastreze calmul si sa isi foloseasca diplomatia nativa.

Citește și:

Rac

Racii sunt indragostiti si cu capul nori. Marte aduce un nou avant creativ, in special pe plan relational. Acest lucru ii va face mai aventurosi decat de obicei si sunt dispusi sa incerce experiente senzuale noi. Perioada se anunta foarte plina pentru ei, cu atat mai mult pentru Racii care au un partener stabil. In cazul lor, este cea mai buna perioada pentru a se casatori,pentru a se logodi sau chiar pentru a concepe un copil. In ceea ce priveste latura financiara, banii pot veni la Raci dintr-un talent pe care nu stiau ca il au.

Leu

Leii nu se impaca minunat cu tranzitul Razboinicului in Scorpion. Vor fi foarte autoritari si vor accepta foarte greu parerile celorlalti, lucru care le poate aduce neplaceri in special in viata de cuplu. Tot in aceasta perioada poate aparea o schimbare de domicilu, modificari in casa sau orice alte tipuri de activitati solicitante din planul domestic. Trebuie sa isi controleze orgoliul si mai ales, sa isi cantareasca foarte bine cuvintele.

Citește și:

Fecioara

Unul dintre cele mai pozitive aspecte ale acestui tranzit in cazul Fecioarelor este ca vor invata sa filtreze foarte bine relatiile cu oamenii din jur. Se vor distanta de cei care nu aduc niciun aport de valoare in vietile lor, indiferent de rolul pe care l-au jucat aceste persoane. Fecioarele vor lasa in urma tot ce nu contribuie la dezvoltarea lor si, in mod automat, acest lucru presupune schimbari majore fie pe plan amoros, fie pe plan profesional.

Balanta

Balantele care sunt prin natura lor cu capul in nori vor face un lucru mai putin caracteristic pentru zodia lor datoria lui Marte: vor cobori cu picioarele pe pamant si vor fi foarte atenti la aspectele financiare ale vietii. Vor fi foarte productivi si surprinzator de realisti. Au sanse sa faca investitii bune si daca isi asculta intuitia, pot castiga bani foarte usor din speculatii financiare. In acelasi timp, va fi o perioada ideala pentru a pune bazele unei afaceri.

Citește și:

Scorpion

Deloc suprinzator, nativii in Scorpion traverseaza doua perioade excelente atunci cand Marte va intra in sectorul lor. Ca la el acasa, Razboinicul le va insufla multa putere de munca, ambitie si pasiune. Vor fi vedetele acestor zile, isi pot face prieteni noi iar acei care sunt siguri isi vor gasi foarte usor un partener. Problemele se pot ivi in cazul Scorpionilor care se afla deja intr-o relatie pentru ca atentia primita poate fi o tentatie pentru ei si se pot lasa sedusi de alte persoane.

Sagetator

Marte va amplifica latura secretoasa, de-a dreptul oculta a Sageatorilor. Acesti nativi vor urzi si vor tese planuri peste planuri secrete insa au strategii foarte bine puse la punct. Datorita acestor miscari abile si discrete, pot obtine avantaje surprinzatoare pe plan profesional. Pot fi avansati sau pot primi o marire de salariu insa trebuie sa fie foarte atenti la atacurile din umbra. Lipsa lor de comunicare si indaratnicia le pot provoca neplaceri absolut gratuite pe plan amoros si depinde doar de ei sa le evite sau cel putin sa le gestioneze intr-o maniera corecta inclusiv fata de parteneri.

Citește și:

Capricorn

Pentru Capricorni, urmeaza o perioada cruciala. Schimbarile subtile care vor avea loc acum au un impact decisiv asupra viitorului acestor nativi. Sunt mai curajosi ca de obicei si vor demara proiecte indraznete care vizeaza cariera sau chiar achizitionarea unei locuinte. Planul amoros trece usor in plan secund insa acest lucru nu inseamna ca isi vor neglija in totalitate partenerii. In acelasi timp, nativii singuri vor dezvolta relatii stabile cu persoane aflate peste granita, atat de natura personala cat si profesionala.

Varsator

Desi nu este cea mai fierbinte dorinta a lor si pot trai si fara acest lucru, nativii in Varsator au sanse majore de a avansa in cariera sau chiar de a demara proiecte profesionale independente. Trebuie sa aiba incredere in ei si in resursele lor interioare pentru ca au sanse bune de succes. In acelasi timp, isi vor descoperi noi trasaturi personale prin care isi vor intari pozitiile de conducatori sau de stalpi ai casei. In ceea ce priveste planul personal, din aceasta perioada vor iesi intregi doar relatiile stabile si de lunga durata.

Citește și:

Pesti

Marte aduce vesti bune in special pentru Pestii care nu au inca un partener stabil. In aceste perioade, vor avea ocazia sa faca cel putin o calatorie peste granita in care pot intalni o persoana speciala, daca nu cumva chiar sufletul lor pereche. Mai mult de atat, complet atipic pentru ei, lasa timiditatea la o parte si pot porni in aventuri amoroase inedite. Acest lucru n-ar fi o problema insa este perfect valabil si pentru Pestii care au deja un partener. Prin urmare, ei in mod special trebuie sa dea dovada de foarte multa prudenta atunci cand au de luat decizii.

Foto prima pagina coka/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc