Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce mandala activeaza energia zodiei tale?

Horoscopul universului interior

Cuvantul „mandala” provine din sanscrita si inseamna cerc. Insemnatatea acestor simboluri este, insa, mult mai profunda decat cea a unei obisnuite forme geometrice. De altfel, o mandala nu este doar un cerc ci o imbinare de forme si de culori care simbolizeaza uniunea si armonia dintre spirit si univers. Practic, fiecare mandala este un instrument cu ajutorul caruia spiritul poate fi conectat la energia universala pentru purificarea acestora. Fiecare dintre noi are o modalitate proprie de a utiliza o mandala. Aceasta poate fi meditatia asupra formei respective, desenarea propriei manadala sau purtarea acesteia ca talisman. Fiecare dintre cele 12 zodii are propria mandala, inspirata din trasaturile sau elementele naturale care le guverneaza. Prin urmare, simbolurile mistice au darul de ajutoare in evolutie spritituala.

Citește și:

Berbec – Mandala loialitatii


Din punct de vedere karmic, nativul in Berbec nu se afla cu siguranta la prima existenta, ci a trecut prin alte cateva vieti anterioare. In acest moment, este o persoana pasionala, ambitioasa insa care nu isi respecta intotdeauna promisiunile iar acest lucru ii poate ingreuna karma. Daca ar fi sa punem accentul pe o singura lectie pe care Berbecul trebuie sa o invete in aceasta viata, atunci aceasta este fidelitatea, motiv pentru care mandala care i se potriveste acestui nativ este mandala loialitatii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc