Setari Cookie-uri

Nunta cosmica: Efectele eclipsei de soare asupra zodiei tale

Cum te afecteaza eclipsa totala de soare?

Foto Aphelleon/ Shutterstock

Gemeni

Gemenii vor fi afectati pe plan profesional de eclipsa de soare insa si in cazul lor, tot raul e spre bine. Au sanse sa isi schimbe locul de munca sau sa se asocieze intr-o afacere noua. Pentru ca eclipsa desemneaza momentul unui nou inceput, acest lucru se poate reflecta si pe planul amoros. Fie vor pune capat unei relatii dureroase pentru a face loc iubirii adevarate, fie vor decide ca este momentul sa isi oficializeze povestea de dragoste.

Rac

In vietile nativilor in Rac vor aparea persoane noi care vor juca rolul astral al lui Chiron. Acestia vor fi noii mentori ai Racilor, indurmatorii acestor nativi si chiar cei care pot contribui la vindecarea unor rani. Prin urmare, pentru ei urmeaza o perioada foarte bogata din punct de vedere spritual pentru ca vor avea ocazia sa isi cunoasca mai bine propriul potential si mai ales, cum sa il utilizeze pentru a deveni oameni mai buni si pentru a-si imbunatati viata. Este recomandat sa evite deplasarile cat de mult se poate pentru ca sunt predispusi la accidente.

Citește și:

Leu

Cei nascuti in zodia Leului vor trece printr-o perioada de transformare evidenta in primul rand pe plan sexual. Vor descoperi laturi noi ale personalitatilor si vor fi tentati sa incerce experiente noi. In acelasi timp, din cauza acestei senzualitati redescoperite, cei care au o relatie stabila vor fi tentati sa isi insele partenerii. Trebuie sa isi cantareasca foarte bine optiunile si sa nu se lase prinsi in iluzii. Pe de cealalta parte, au sanse bune sa castige bani din surse neasteptate de venit insa este indicat sa nu isi asume riscuri financiare.

Fecioara

Pentru nativii in Fecioara, eclipsa de soare este momentul in care vor face un sacrificiu major pentru viata de cuplu insa acesta nu va ramane nerasplatit. Acolo unde a intervenit o ruptura, o despartire sau un dezechilibru in relatie, lucrurile vor intra pe fagasul normal iar Fecioarele isi vor gasi linistea. In acelasi timp, din punct de vedere profesional, pot incepe o colaborare noua cu o persoana din trecut, cu care cel mai probabil au avut o relatie fructoasa insa va necesita multa ambitie si daruire.

Citește și:

Balanta

Cei nascuti in zodia Cumpenei isi vor gasi echilibrul interior cu ajutorul unei interventii de la o persoana complet neasteptata. Planul amoros este aproape neafectat de eclipsa de soare insa pe plan profesional se anunta schimbari majore. Fie isi vor schimba locul de munca, fie vor primi o avansare sau un post nou care presupune responsabilitati suplimentare insa rasplata financiara va fi pe masura eforturilor depuse de acesti nativi.

Scorpion

Scorpionii isi ating potentialul maxim in aceasta perioada si sunt mult mai deschisi decat de obicei. Pe plan amoros, eclipsa presupune un inceput proaspat in actuala poveste de dragoste pe care o traiesc sau inceputurile unei relatii noi. Daca se vad nevoiti sa aleaga intre aceste doua perspective, este indicat sa faca asa cum le dicteaza inima, chiar daca mintea le spune altceva. In cazul cuplurilor care vor ramane impreuna, se anunta schhimbari majore, asa cum ar fi o casatorie sau aducerea pe lume a unui copil.

Citește și:

Sagetator

Nativii in Sagetator trebuie sa fie foarte atenti la relatiile de familie pentru ca, in cazul lor, eclipsa poate declansa o criza sau modificari foarte bruste. Acestea de pe urma nu sunt neaparat negative si se pot referi inclusiv la o mutare sau la redecorare. In orice caz, vor cauta sa se apropie de familie si sa petreaca mai mult timp in compania oamenilor dragi. Daca isi vor pastra mintea limpede si obiectiva, vor face fata oricarei provocari.

Capricorn

In cazul Capricornilor, nu este un moment prielnic interviurilor de angajare sau examenelor. In schimb, aria intelectuala este potentata mult si vor avea ocazia sa invete numeroase lucruri noi pe care le vor pune mai tarziu in practica. In ceea ce priveste relatiile personale, eclipsa nu va avea un impact foarte puternic asupra partenerilor. In schimb, pot aparea cateva probleme de comunicare in relatia cu prietenii foarte apropiati sau cu familia. Daca se iveste ocazia unei calatorii neanuntate, ar fi bine sa profite de ea pentru ca vor avea parte de situatii inedite, care ii vor imbogati sufleteste.

Citește și:

Varsator

Varsatorii trebuie sa fie foarte atenti la aspectul material al vietii. Pe de-o parte, vor primi o suma importanta de bani ca urmare a eforturilor intense depuse in ultima perioada insa pe de cealalta parte, este recomandat sa faca economii sau pur si simplu sa tina acesti bani la saltea. Speculatii si investitiile nu sunt recomandate in acest moment pentru ca sunt riscante si pot pierde mai mult decat au preconizat.

Pesti

Eclipsa se desfasoara in aceasta zodie, motiv pentru care nativii sai vor fi cei mai afectati de intalnirea cosmica dintre soare si luna. Este un moment ideal pentru proiectele noi, atat din punct de vedere personal, cat si profesional. In acelasi timp, ei se vor redescoperi ca oameni, desi procesul prin care trec nu va fi usor. Vor pune punct unor etape din vietile lor iar acest lucru se va intampla pe plan personal, eventual in relatia de cuplu sau cea cu prietenii insa nu trebuie uitat faptul ca eclipsa functioneaza pentru ei ca un filtru si nu vor avea decat de progresat din aceasta situatie.

Citește și:

Foto prima pagina FXQuadro/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc