Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iubesc barbatii Zodiacului

Afla cum se comporta barbatii atunci cand iubesc, in functie de zodie!

Balanta

Barbatul Balanta este guvernat de cea de-a 7-a casa, a relatiilor si se simte in largul sau atunci cand are pe cineva alaturi. Este un romantic ideal, care nu se multumeste decat atunci cand isi gaseste partenera potrivita. De aceea nu se grabeste cu bifarea aspectelor care tin de maturitate, cum ar fi casatoria sau copiii, lucru extrem de intrigant pentru familia sa, care nu intelege de ce o persoana atat de atractiva are probleme in a-si gasi perechea. Este adevarat ca admiratoarele roiesc in jurul sau, avand in vedere aspectul fizic extrem de atragator si ingrijit, iar o potentiala partenera trebuie sa indeplineasca standardele estetice destul de ridicate ale acestui nativ. Barbatul Balanta uraste sa fie grabit sau sa se hotarasca in pripa (tocmai din dorinta de a alege cea mai buna solutie) si prefera sa prelungeasca o situatie la infinit, de dragul de a nu da gres, asa ca de multe ori singura strategie care merge in cazul lor este un ultimatum ferm: ''te casatoresti cu mine sau e gata!''

Citește și:

Scorpion

Barbatul Scorpion este guvernat de casa a 8-a, a atasamentului intens. In dragoste nu cunoaste cale de mijloc, are totul sau nimic. Il ajuta si reputatia de nativ pasional, gelos, irezistibil si obsesiv. Este destul de suspicios, nu acorda incredere cu usurinta si in general se opun ideii de intimitate si de punere a sufletului pe tava. Iubirea adevarata il si fascineaza, insa il si inspaimanta, cu toate ca in adancul sufletului isi doreste cu adevarat sa se abandoneze total pasiunii. O partenera care reuseste sa il intrige trebuie sa fie puternica, dinamica si capabila sa joace cu el jocul seductiei. Cand - si daca- se abandoneaza total iubirii, el si partenera vor deveni, intr-un mod minunat, una si aceeasi persoana.

Sagetator

In dragoste, nativul Sagetator este plin de contradictii. Este considerat spiritul liber al Zodiacului, ''un calator caruia ii sade bine cu drumul''. Uraste sa se simta legat de un loc sau de o persoana si idealul lui feminin presupune o nomada, ca si el, cu acelasi apetit nestavilit pentru viata si aventura. Din pacate, nu o gaseste cu usurinta si poate ramane mult timp singur. Atunci cand, in sfarsit, a gasit-o, legatura este extrem de intensa, mai degraba autofaga decat plictisitoare. Fiind un semn de foc pasional, se implica total in orice intreprinde. Ideea lui de partenera perfecta presupune o femeie inteligenta, care nu renunta la propriile visuri si aspiratii, dar care insa se dovedeste companionul perfect pentru aventura.

Citește și:

Capricorn

Pentru nativul Capricorn, iubirea este o chestiune serioasa. Sunt sanse mari sa isi faca un plan pe termen lung in legatura cu felul in care va arata viata sa, si cu siguranta exista si un plan B in ecuatie. Asa ca partenera ideala trebuie sa se muleze perfect pe asteptarile sale. Nu ii sta in fire sa flirteze si prefera sa fie singur, decat sa zboare din floare in floare. Este extrem de loial si dedicat familiei, insa intr-un mod extrem de particular. Are un apetit sexual dezvoltat si nu considera o aventura complet intamplatoare drept tradare. Cata vreme nu investeste timp sau bani, pentru el asemenea abateri nici nu intra la socoteala. Acest lucru ii poate aduce neplaceri in relatia stabila, insa loialitatea lui nu trebuie subestimata, indiferent cat de mult ar cocheta la suprafata.

Varsator

Nativul acestei zodii este un idealist, care crede in iubirea adevarata si care cauta in persoana iubita atat dragoste cat, mai ales, prietenie. Cu toate acestea, este predispus la legaturi intamplatoare, doar pentru ca tine extrem de mult la independenta sa. Din acest motiv, prefera si se implica in legaturile la distanta. Nu este exclus sa doreasca sa isi pastreze domiciliul personal chiar dupa ce si-a declarat intentiile de casatorie. Pentru el, este mult mai importanta conexiunea la nivel mental cu partenera, decat sa o vada in fiecare zi. Atunci cand se indragosteste, poate deveni posesiv si impredictibil cu persoana iubita, desi in compania prietenilor (numerosi, de altfel) este o prezenta placuta si foarte relaxat.

Citește și:

Pesti

Nativii acestei zodii sunt extrem de senzuali, multumita guvernarii lui Neptun, care le presara viata cu momente romantice si pe alocuri fantastice. De aceea, iubesc sa fie indragostiti, sunt sensibili, tandri si extrem de galanti, adora sa faca surprize placute chiar fara vreun motiv special. In schimb, sunt destul de pretentiosi in ceea ce priveste o potentiala partenera: aceasta trebuie sa le asigure atat libertatea, cat si securitatea emotionala. Este destul de schimbator si in atitudine: intr-un moment poate fi extrem de realist, iar in secunda urmatoare aluneca pe panta nascocirilor fanteziste. Pune suflet in povestile induiosatoare, astfel ca orice prezenta feminina cu o poveste de viata trista poate atinge o coarda sensibila a inimii sale. Nu este exclus sa afli ca a ramas in relatii bune si isi sustine pe termen lung fostele iubiri.

Citește și:

Foto prima pagina: Mayer George, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc