Setari Cookie-uri

Horoscop: alegerea saptamanii pentru zodia ta!

Saptamana aceasta se anunta a fi una cu soare, chiar daca vantul incapataneaza sa ne arate altceva. Nu lasa temperatura usor scazuta sa iti influenteze dispozitia, ci cauta in fiecare zi sa o incepi cu fericire in suflet si ordine in ganduri. Investeste in tine, investeste in relatiile cu ceilalti si nu mai lasa pe maine ce poti face azi... intr-un final, tot va trebui sa te ocupi si de sarcinile si planurile amanate!

Pesti (19.02 – 20.03)

Saptamana asta e doar despre tine! Este timpul sa iti faci timp pentru tine si sa incepi astazi micile schimbari pe care le amani de ani buni! Ca un prim pas… deschide o carte motivationala si nu te speria sa constientizezi ca "viata trece repede - traieste-o din plin".

carti motivationale

Viata trece repede – traieste-o din plin este disponibila pe: libris.ro
Pret: 24.81 Lei

Berbec (21.03 – 20.04)

Chiar daca, potrivit caracteristicilor zodiei, esti o persoana activa, energica si vulcanica, incearca sa acorzi mai multa atentie momentelor de odihna! Este ok sa te misti repede la locul de munca, sa ai energie pe toata perioada zilei, dar invata, cu cel putin doua ore inainte sa adormi, sa iti pregatesti un mic ritual de relaxare totala.

ulei de dus

Ulei de dus cu lavanda disponibil pe: sabon.ro
Pret: 56.00 Lei

Citește și:

Taur (21.04 – 21.05)

Inca ne aflam la inceput de sezon, asa ca, daca nu ai apucat sa faci curatenia de primavara, asta este saptamana perfecta! Temperaturile inca scazute te vor tine mai mult timp in casa, asa ca propune-ti ca in fiecare zi sa dedici o ora lacasului care te primeste cu atata caldura dupa o zi de munca. Fa putina ordine, cumpara ceva nou pentru casa si ai sa vezi ce stare de bine te va cuprinde!

Stickere decorative

Sticker de perete disponibil pe: tiparo.ro
Pret: 94.00 Lei

Gemeni (22.05 – 21.06)

Dezvolta-ti partea artistica! Profita de talentul cu care ai fost inzestrata si dedica-i mai mult timp decat ai facut-o pana acum! O sa fii surprinsa de minunata lume pe care ai sa o descoperi. Nu ti-ai gasit inca talentul? Ai 7 zile la dispozitie sa descoperi in tine secretul pe care nimeni nu il stia!

Tableta grafica

Tableta grafica disponibila pe: emag.ro
Pret: 244.99 Lei

Citește și:

Rac (22.06 – 21.07)

Organizarea este un mic secret care te ajuta sa iti pastrezi cum se cuvine sanatatea trupeasca si sufleteasca. Organizeaza-ti dulapul cu haine, organizeaza-ti trusa de machiaj, apoi da-ti seama cum poti sa iti pui gandurile, trairile si sentimentele in ordine. Traim intr-o lume mult prea agitata si nu iti permiti sa pierzi timpul!

Organizator pentru geanta

Organizator pentru geanta disponibil pe: happymax.ro
Pret: 32.00 Lei

Leu (22.07 – 22.08)

Nu iti mai neglija partenerul! Daca vrei sa te imparti in mai multe locuri si sa impaci pe toata lumea, nu vei reusi, cel putin nu acum, de aceea saptamana asta trebuie sa revitalizezi relatia cu cel care ocupa un loc specia in inima ta. Fii tu cea care il surprinde cu o cina romantica departe de agitatie, o baie la lumina lumanarilor in doi sau un masaj relaxant.

Ulei de masaj senzual

Ulei de masaj senzual bio disponbiil pe: republicabio.ro
Pret: 78.50 Lei

Citește și:

Fecioara (23.08 – 22.09)

Iti sugeram ca saptamana aceasta sa o dedici prietenilor si familiei. Incearca sa te intalnesti azi cu parintii, maine cu fratii sau/si surorile, miercuri cu cativa prieteni, joi cu altii. Astfel de intalniri sunt adevarate sedinte de terapie si, chiar daca nimeni nu are voie sa iti invadeze intimitatea, nu uita sa imortalizezi cum poti mai bine momentele. Acestea iti vor ramane atunci cand timpul iti devine cel mai mare inamic.

Camera Foto

Camera Foto instant Fujifilm disponibila pe: emag.ro
Pret: 399.00 Lei

Balanta (23.08 – 22.09)

Sarcinile, stresul si efortul depus la locul de munca au inceput sa aiba un cuvant de spus chiar si atunci cand ajungi acasa, lucru care iti poate afecta relatia de cuplu. Nu lasa sa se intampla asta, ci profita de drumul spre casa pentru a-ti linisti gandurile si pentru a te rupe complet de tot ce te influenteaza negativ.

Citește și:

Casti Sony

Casti Sony disponibile pe: cel.ro
Pret: 126.00 Lei

Scorpion (23.10 – 21.11)

Cariera este foarte importanta zilele astea, motiv pentru trebuie sa i te dedici in totalitate. Pregateste-ti in fiecare dimineata, sau cu o seara inainte, o lista cu tot ce ai de rezolvat important in ziua respectiva si incearca sa bifezi cat mai multe. Nu uita sa citesti la inceput de zi si un citat motivational care sa iti ridice moralul pe loc!

Secretul: Cartea Recunostintei

Secretul: Cartea Recunostintei disponibila pe: okian.ro
Pret: 35.00 Lei

Sagetator (22.11 – 21.12)

Saptamana asta vei intalni persoane noi pe care vei vrea sa le tii aproape. Un aspect fizic placut si cateva mici conversatii in oglinda iti vor garanta succesul la orice intalnire, asa ca pune-ti ceasul sa sune cu 15 minute mai devreme decat de obicei si fii sigura ca nu o sa parasesti casa pana nu o sa radiezi atat in exterior, cat si in interior!

Citește și:

Trusa farduri detasabila

Trusa de farduri detasabila disponibila pe: amalia.ro
Pret: 55.00 Lei

Capricorn (22.12 – 19.01)

Nu este niciodata prea tarziu sa incepi sa duci un stil de viata sanatos. Aprovizioneaza-te cu ceai, fructe, legume, multa apa, odihna si sport pentru ca saptamana asta sa treaca repede cat ai clipi. Fii dispusa sa investesti in tine pentru a intelege mai bine zicala: frumusetea vine din interior.

Ceai infuzie

Ceai infuzie rooibos cu aroma de capsuni si zmeura disponibil pe: plantum.ro
Pret: 9.49 Lei

Varsator (20.01 – 18.02)

Incepe saptamana cu determinare: pune deoparte cati bani poti pana la sfarsitul saptamanii, iar mai apoi foloseste-te de ei pentru o sedinta de shopping sau un bilet la film. Invata sa fii mai chibzuita cu banii pentru ca primavara te va scoate din casa mai mult decat de obicei, iar banii sunt un „accesoriu” de care nu te poti lipsi!

Citește și:

Pusculita cub rubik

Pusculita cub rubik disponibil pe: happymax.ro
Pret: 37.00 Lei

Sursa Foto FrontPage: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc