Setari Cookie-uri

Horoscop lunar: Previziuni pentru luna Aprilie 2016

Afla tot ce au pregatit astrele pentru tine in luna aprilie.

Horoscop Aprilie Balanta: schimbari importante pe toate planurile

Se anunta ceva schimbari la orizont in aceasta luna, cel putin din punct de vedere profesional: un job nou, un proiect nou sau inca o colaborare. Din punct de vedere social, reusesti fara efort sa iti pui in valoare sarmul si abilitatile pentru a-ti atinge scopurile. Independenta si spiritul de initiativa sunt esentiale pentru a cunoaste succesul in aceasta luna, insa este nevoie, la fel de mult, de ajutorul celor din jur. Viata sociala este destul de aglomerata si intampini destule dificultati in a onora toate angajamentele asumate, insa cumva reusesti sa jonglezi si sa te descurci onorabil cu toate. Din punct de vedere sentimental, iti vei (re)intalni sufletul pereche in circumstante spirituale, in strainatate sau in mediul academic. Incearca sa limitezi cheltuielile inutile, care pot masca indispozitiile trecatoare sau stresul ocazional. Familia si prietenii iti sunt alaturi, chiar in momentele in care esti mai irascibi/a si iti pierzi rabdarea cu ei. Zile norocoase: 23 si 30 aprilie.

Citește și:

Horoscop Aprilie Scorpion: viata personala va fi pe primul loc

In luna aprilie astrele iti recomanda sa iti concentrezi intreaga atentie asupra familiei si vietii personale. Cel putin pentru moment, este bine sa lasi deoparte chestiunile profesionale sau obiectivele indraznete pentru care ai merge pana in panzele albe. O perioada de relaxare si detensionare este tot ce iti trebuie acum. In plus, ai putea sa iti concentrezi atentia, de exemplu, asupra regimului alimentar si sa elimini lucrurile care stii ca nu iti priesc – inclusiv alcoolul – si sa pui accentul pe un stil de viata mai activ; un abonament la sala de fitness sau o noua pereche de incaltaminte pentru jogging te motiveaza sa ai mai multa grija de tine. Si, vazand rezultatele, inevitabil ceilalti iti vor urma exemplul, crescandu-ti astfel stima de sine si increderea ca esti pe drumul cel bun si faci ceea ce trebuie. Zile norocoase: 4 si 20 aprilie.

Citește și:

Horoscop Aprilie Sagetator: te vei confrunta cu unele provocari neasteptate

In aprilie este nevoie de puterea ta de reconciliere pentru a restabili armonia in cadrul familiei, insa multumita abilitatilor tale diplomatice, reusesti intr-un final acest lucru, nu fara o oarecare dificultate. La fel stau lucrurile si in plan profesional sau fizic: te confrunti cu o serie de provocari legate de sanatate (dureri articulare, ale membrelor inferioare), in parte din cauza specificului jobului. Ai grija la postura si nu petrece prea mult timp la birou, in fata calculatorului. Ia periodic pauze in care sa te dezmortesti si incearca unele exercitii de stretching. Pentru sanatatea ta mentala, stai departe de conflictele de la locul de munca, nu incerca sa iti impui parerile intr-un mod agresiv, nu fii incrancenat/a si vei vedea ca, pana la urma, lucrurile se aseaza asa cum ti-ai dorit. Zile norocoase: 7 si 23 aprilie.

Citește și:

Horoscop Aprilie Capricorn: vei avea nevoie de relaxare

In luna aprilie astrele iti recomanda sa iti schimbi ritmul alert de viata de pana acum cu unul mai lent si mai relaxant. De altfel, latura profesionala cedeaza teren chestiunilor private si domestice in aceasta luna. Invata cateva modalitati noi de relaxare (meditatia, yoga sau vindecarea spirituala), ai grija de afectiunile musculare care te supara de ceva vreme si permite-ti sa mai fii si vulnerabil/a din cand in cand. Nu te apuca sa muti muntii de unul/una singur/a. Desi esti incredibil de independent/a, exista si momente in care este bine sa ceri ajutor, daca ai nevoie. In niciun caz nu este un semn de slabiciune, ci este doar un aspect al laturii umane, comuna tuturor. Zile norocoase: 11 si 29 aprilie.

Horoscop Aprilie Varsator: ai grija de sanatatea ta

Luna aprilie este favorabila aspectelor care tin de viata profesionala, mai ales ca vezi cum incet-incet ti se materializeaza toate planurile si proiectele la locul de munca. Din acest motiv este posibil sa fii extrem de motivat/a si sa petreci multe ore suplimentare la locul de munca, facand, ce-i drept, ceea ce iti place. Nu exagera, pentru ca membrii familiei vor simti faptul ca ai inceput sa ii ignori – desi fara voie – si pot aparea conflicte. Ai grija de sanatatea ta si adopta un regim alimentar mai sanatos, o cura de detoxifiere si mergi cu regularitate la sala. Acum este momentul sa incepi sa iti tratezi diversele afectiuni care te supara de ceva vreme – durerile articulare, tensiunea musculara sau cefaleea rebela. Zile norocoase: 4 si 28 aprilie.

Citește și:

Horoscop Aprilie Pesti: chestiunile familiale iti vor ocupa tot timpul

Viata profesionala nu se afla printre prioritatile tale in aceasta perioada. In schimb, chestiunile emotionale si cele legate de familie te preocupa pana la obsesie. Ai grija sa te odihnesti suficient si sa nu permiti grijilor sa iti dea nopti albe. Doar afectiunea declarata a persoanei iubite te ajuta sa treci cu bine peste momentele solicitante. Stai departe de puterea de detasare oferita de alcool. Incearca sa te relaxezi undeva, pe o faleza sau pe malul unui rau, sau macar la o piscina locala. Tot acum esti predispus la cheltuieli exagerate, insa finantele nu reprezinta un punct nevralgic pentru ca abunda, multumita afacerilor anterioare si contactelor sociale bogate de care dispui. Zile norocoase: 2 si 17 aprilie.

Foto prima pagina: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc