Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Rac

Afla destainuirile unui nativ in Rac

Confesiunile unui barbat Rac

1. Suntem foarte intuitivi. De fapt, avem o intuitie atat de buna incat nu poti minti un Rac. Avem un mecanism interior care incepe sa ticaie atunci cand cineva incearca sa ne minta, fie si doar de dragul de a ne proteja sentimentele. Mai mult de atat, anticipam intr-un fel sau altul evenimentele majore care urmeaza sa aiba loc. Probabil ca e vorba de un organ special al Racilor, inca nedescoperit de specialisti, care ne pune in garda in timp util pentru ca noua nu ne plac surprizele.

2. Suntem foarte creativi. Acolo unde alti oameni vad o bucata de hartie si Capricornii o oportunitate de a avansa in cariera, noi vedem un instrument de exprimare artistica. Genul acesta de inclinatii se pot manifesta in toate domeniile vietii, chiar si Racilor care sunt, de exemplu, profesori de matematica. Gasim intotdeauna solutii sau modalitati ingenioase de a ne face remarcati cu ajutorul inclinatiilor noastre artistice.

Citește și:

3. Nu acceptam infidelitatea. Nu doar ca a insela inseamna pentru noi a ucide o relatie insa, in acelasi timp, este un afront impotriva orgoliului nostru si vom privi indifelitatea ca pe un afront personal. Indiferent de motivele si circumstantele care ar impinge un potential partener catre infidelitate, noua ne este foarte greu sa trecem cu vederea un astfel de comportament.

4. Increderea noastra se castiga foarte greu. Pune impreuna o intuitie formidabila si incapacitatea de a ierta infidelitatea si vei obtine definitia Racilor. Ca sa facem loc oamenilor in vietile noastre, acestia trebuie sa demonstreze ca sunt demni de increderea noastra si ca ne putem baza pe ei, indiferent de ora. Sigur, pentru ca suntem destul de emotivi, vom apela pentru ajutor la persoanele dragi indiferent de ora. Acestia pot fi prieteni, familie sau parteneri de cuplu insa ni se intampla destul de des sa nu de dam seama cand ne bagam in situatii absurde iar apoi ne bosumflam ca niste copii carora nu li s-a oferit atentie atunci cand au cerut-o.

Citește și:

5. Vom face orice sacrificiu pentru oamenii pe care ii iubim. Chiar daca trebuie sa traversam oceane si sa ne luam la tranta cu lumea intreaga, vom face acest lucru de dragul unei persoane iubite care are nevoie de ajutorul nostru. Tocmai pentru ca le dorim celor dragi doar bine, putem parea excesiv de protectori . Probabil ca nu e prea departe de adevara dar noi preferam cu siguranta sa prevenim decat sa tratam.

6. Nu ne simtim binein centrul atentiei. De fapt, ne enrveaza oamenii care ies intotdeauna in fata cu orice mijloace ca paduchele in frunte. Orice este ostentativ, prea mult, prea fortat, prea nenatural ne provoaca repulsie pentru ca vrem sa vedem sufletele oamenilor, nu mastile pe care le poarta acestia.

7. Ne dorim foarte mult o familie. De altfel, acesta este mediul in care ne simtim cel mai confortabil. Toate reusitele din lume nu vor valora mare lucru pentru noi daca nu avem cu cine sa le impartasim atunci cand ajungem acasa. Poate tocmai de aceea, noi nu renuntam la speranta ca fiecare are pe lume un suflet pereche.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Nejron Photo/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc