Setari Cookie-uri

Horoscopul seductiei: Arma secreta a zodiei tale

Ce iti face zodia irezistibilia?

Foto Matyuschenko/ Shutterstock

Taur

Taurii sunt genul de oameni care nu au de ce sa isi petreaca nici macar o singura zi din viata in singuratate daca nu isi doresc acest lucru. Ncio alta zodie nu are puterea de atractie a Taurilor, datorata in primul rand romantismului nativ al celor nascuti. Spre deosebire de alte zodii, nativii in Taur fac gesturi romantice pline de naturalete si adapate fiecarui partener in parte. Fiecare om si fiecare legatura amoroasa in parte este unica pentru Tauri si vor trai fiecare poveste de dragoste intr-o maniera unica.
Arma secreta de seductie a Taurilor este naturaletea cu care isi surprind partenerii prin gesturi romantice.

Gemeni

Fie ca iti sunt prieteni sau colegi de munca, nativii in Gemeni sunt sufletul petrecerii. In ceea ce priveste relatiile amoroase, acestea sunt adevarate provocari pentru ei pentru ca le poate fi destul e greu sa ramana fideli. Au foarte multa imaginatie si sunt foarte creativi, doua calitati pe care le vor folosi atat in viata profesionala cat si cea persoanala. Stiu cum sa se faca placuti, sunt foarte veseli si se simt bine in centrul atentiei, motiv pentru care de multe ori sunt inconjurati de admiratori.
Arma secreta de seductie a Gemenilor este imaginatia bogata pe care o folosesc pentru a-si atrage partenerii in maniere inedite.

Citește și:

Rac

Racii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului, intrecuti poate doar de nativii in Pesti. Nu le place sa se afle in centrul atentiei si pot deveni gelosi foarte usor pe partenerii lor carora le place acest lucru. Au o usoara nesiguranta in ceea ce priveste propriile persoane si din punct de vedere emotional sunt destul de instabili pentru ca sunt influentati de miscarile lunii. Altfel, ei se numara printre cei mai fideli parteneri din zodiac si nu concep sa isi insele partenerii. Isi doresc foarte multa sa isi intemeieze o familie si este singurul lucru care ii va face sa se simta fericiti.
Arma secreta de seductie a Racilor este atentia cu care isi coplesesc partenerii si grija pe care o poarta acestora.

Leu

Leii se numara printre cei mai cuceritori nativi ai zodiacului, adevarati Don Juani. Snt curiosi din fire, prietenosi, petrecareti si foarte optimisti. Toate aceste calitati, precum si firile lor pasionale, aprinse le garanteaza succesul in dragoste. Pe parcursul vietii vor avea numerosi parteneri, mai mult sau mai putin stabili, si nu sunt intotdeauna fideli. Acest lucru se schimba atunci cand cred ca s-au indragostit cu adevarat si pot da dovada de statornicie in dragoste.
Arma secreta de seductie a Leilor este indiferenta. In mod paradoxal, atunci cand vor sa atraga pe cineva, afiseaza un aer de inabordabil care in mod paradoxal, functioneaza.

Citește și:

Fecioara

Daca toate Fecioarele si-ar uni fortele, cu siguranta ar domina lumea intr-un imperiu al birocratiei si ordinii desavarsite. Lasand gluma la o parte, acesti nativi sunt cunoscuti pentru statornicia lor in dragoste sau in relatiile de prietenie. Nu isi pierd timpul cu flirturi si aventuri amoroase pentru ca increderea este absolut esentiala pentru acesti nativi si din punctul lor de vedere, aceasta trebuie castigata.
Arma secreta de seductie a Fecioarelor este stabilitatea emotionala. Atunci cand ajungi sa ii cunosti cu adevarat, descoperi in ei parteneri de incredere.

Balanta

Balantele sunt indragostite de frumos si cauta acest lucru in fiecare aspect al vietii. In fiecare dintre nativii in Balanta traieste un mic artist romantic. Au foarte mult succes in dragoste, in sensul ca au parte de aventuri amoroase ca in filme si destul de multe la numar insa acest lucru inseamna automat ca fac cele mai bun alegeri. Uneori, greselile facute in dragoste de catre Balante au urmari care se fac simtite pe tot parcursul vietii.
Arma secreta de seductie, sau mai bine zis armele nativilor in Balanta sunt romantismul si grija pe care o poarta partenerilor.

Citește și:

Scorpion

Scorpionii se numara printre seducatorii zodiacului si se pricep extrem de bine la acest lucru, chiar daca nu isi dau seama. Desi sunt surprinzatori de sociabili si chiar petrecareti, foarte putini sunt oamenii care pot spune ca ii cunosc intr-adevar pe Scorpioni. Isi ascund foarte bine sentimentele si cu siguranta trebuie sa depui eforturi pentru a le castiga increderea. Nu sunt neaparat fideli in dragoste insa chiar si o aventura amoroasa cu un Scorpion va merita efortul.
Arme secreta de seductie a Scorpionilor este aerul de mister cu care se inconjoara.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane fermecatoare si prietenoase, chiar daca nu sunt intotdeauna foarte siguri pe ei. Nu se simt bine in centrul atentiei insa in schimb, le plac experientele noi si sunt foarte joviali. Le este destul de greu sa isi defineasca relatiile amoroase in cuvinte si prefera sa lase timpul sa isi spuna cuvantul. In orice caz, indiferent ca vorba de o aventura amoroasa sau de o relatie stabila, Sagetatorii sunt foarte corecti cu partenerii lor.
Arme secreta de seductie a Sagetatorilor este jovialitatea.

Citește și:

Capricorn

Nativii in Capricorn pot trata cu raceala si un inchipuit aer de superioritate tot ce tine de latura emotionala insa adevarul este ca se simt foarte bine intr-o relatie. Sunt foarte deschisi, foarte onesti si surprinzator de pasionali insa sunt disponibili destul de greu pentru povesti de dragoste de lunga sau de scurta durata. Capata foarte greu incredere intr-un potential partener dar de cele mai multe ori, Capricornii sunt stabili si fideli.
Arma secreta de seductie a Capricornilor este intelectul.

Varsator

Vietile amoroase ale nativilor in Varsator sunt surprinzator de agitate, daca luam in considerare stabilitatea emotionala caracteristica acestei zodii. Curiozitatea si imaginatia bogata a Varsatorilor ii impinge in tot soiul de experiemente amoroase, chiar si sexuale, care ii imbogatesc din punct de vedere emotional si ii pregatesc pentru momentul in care isi vor intalni sufletele pereche. Pana atunci, vor trai destule povesti de dragoste esuate sau aventuri amoroase.
Arma secreta de seductie a nativilor in Varsator este imaginatia.

Citește și:

Pesti

Pestii sunt persoane deosebit de sensibile si de romantice, chiar daca nu arata intotdeauna acest lucru. Chiar si asa, nu se agata de partenerii lor si nici nu sunt dependenti de acestia. Stiu sa iubeasca frumos, cintit si nici nu iau in calcul infidelitatea. De regula se feresc de aventuri amoroase insa nu le exclud complet, fie si de dragul unei experiente in plus.
Arma secreta de seductie a nativilor in Pesti este tandretea.

Foto prima pagina Mayer George/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc