Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Leu

Afla destainuirile unui nativ in Leu.

Confesiunile unui barbat Leu

Nu suntem neaparat lenesi, dar functionam dupa propriul nostru ritm. De la distanta, putem parea indolenti insa adevarul este ca nu ne plae sa fim impinsi de la spate sau cicaliti. Atunci cand avem ceva de facut sau am promis ca facem, vom face in siguranta insa in ritmul nostru, cand si cum vrem noi.

Suntem orgoliosi. Foarte orgoliosi. Atat de orgoliosi incat lumea se invarte in jurul nostru si avem intotdeauna dreptate. Nu ne asteptam sa fim ridicati in slavi insa putine lucruri din lume ne enerveaza mai tare decat nerecunoasterea meritelor noastre.

Suntem foarte optimisti. Atat timp cat suntem sanatosi si ii avem pe cei dragi aproape, nimic nu ne poate darama. Orice s-ar intampla, facem fata greutatilor vietii si gasim modalitati de a iesi din orice incurcatura.
Nu suntem materialisti. Desigur, banii sunt importanti pentru noi asa cum sunt importanti pentru toata lumea insa nu ne fac neaparat fericiti si nici nu se numara printre cele mai mari prioritati ale noastre. Ce-i drept, ne plac toate lucrurile pe care le putem cumpara, de la maruntisuri simpatice pana la vacante exotice insa nu facem o regula din asta.

Citește și:

Suntem foarte protectori. Probabil ca e o trasatura care „s-a luat” de la vecinii Raci, mai posesivi din fire insa ne place sa avem grija de oamenii pe care ii iubim. S-ar putea sa devenim cicalitori la un moment dat pentru ca vrem sa stim in permanenta unde sunt oamenii pe care ii iubim si cand ajung in siguranta acasa. Din afara, poate parea ca suntem gelosi si posesivi dar nu suntem. Atunci cand alegem sa iubim pe cineva, alegem sa avem incredere in persoanele respective.

Nu suntem cei mai buni subalterni din lume. Acest lucru poate fi pus pe seama orgoliului nostru insa adevarul este ca avem probleme cu orice fel de autoritate, incepand cu parintii si terminand cu sefii. Ne incapatanam pentru ca stiam ca avem dreptate de cele mai multe ori si ne enervam atunci cand nu ne sunt luate in considerare ideile.

In schimb, suntem cei mai buni sefi din lume. Atunci cand ajungem in pozitii de conducere, iar acest lucru se intampla destul de des, avem grija de subalternii nostri si stim sa colaboram frumos cu persoanele aflate in pozitii asemanatoare. Suntem galanti si politicosi, suficient de prietenosi dar mai ales, stim cum sa negociem in asemenea maniera incat sa fie bine pentru toata lumea.

Citește și:

Neplace sa flirtam. Ne gadila la orgoliu si ne umfla mandria sa flirtam insa rar ducem lucrurile mai departe de atat atunci cand avem deja cate o relatie serioasa. Nu facem acest lucru pentru a provoca gelozii sau pentru a tine partenerii pe jar, ci mai degraba pentru exercitiu. In plus, asa cum ziceam, ne place sa ni se acorde atentie.

Suntem indulgenti. Fie ca e vorba de cei din jur sau de propria persoana, avem obiceiul sa iertam, sa trecem cu vederea sau sa nu ne impunem limite. Facem acest lucru cu cei dragi pentru ca avem incredere in ei si pentru ca ranchiuna este pierdere de timp.

Foto interior si prima pagina Dean Drobot/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc