Kudika
8 Aprilie 2016

Afla destainuirile unui nativ in Leu.

Nu suntem cei mai buni subalterni din lume. Acest lucru poate fi pus pe seama orgoliului nostru insa adevarul este ca avem probleme cu orice fel de autoritate, incepand cu parintii si terminand cu sefii. Ne incapatanam pentru ca stiam ca avem dreptate de cele mai multe ori si ne enervam atunci cand nu ne sunt luate in considerare ideile.

In schimb, suntem cei mai buni sefi din lume. Atunci cand ajungem in pozitii de conducere, iar acest lucru se intampla destul de des, avem grija de subalternii nostri si stim sa colaboram frumos cu persoanele aflate in pozitii asemanatoare. Suntem galanti si politicosi, suficient de prietenosi dar mai ales, stim cum sa negociem in asemenea maniera incat sa fie bine pentru toata lumea.

Neplace sa flirtam. Ne gadila la orgoliu si ne umfla mandria sa flirtam insa rar ducem lucrurile mai departe de atat atunci cand avem deja cate o relatie serioasa. Nu facem acest lucru pentru a provoca gelozii sau pentru a tine partenerii pe jar, ci mai degraba pentru exercitiu. In plus, asa cum ziceam, ne place sa ni se acorde atentie.

Suntem indulgenti. Fie ca e vorba de cei din jur sau de propria persoana, avem obiceiul sa iertam, sa trecem cu vederea sau sa nu ne impunem limite. Facem acest lucru cu cei dragi pentru ca avem incredere in ei si pentru ca ranchiuna este pierdere de timp.

Foto interior si prima pagina Dean Drobot/ Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc