Setari Cookie-uri

Arma seductiei pentru zodia ta

Pregateste-te sa primesti in viata ta barbatul care stie sa te faca fericita!

Suntem, din gene, persoane seducatoare si reusim adesea sa atragem privirile barbatilor fara prea mari eforturi, insa acest farmec nu vine mereu de la sine. Cu toate acestea, avem la indemana mici trucuri pe care le putem folosi pentru a starni interesul, pe care ne bazam uneori mai mult decat ne-am dori atunci cand suntem in cautarea iubirii pasionale si aventurilor condimentate.

Berbec

Saptamana aceasta iti aduce noi admiratori. Pentru ca primavara te-a dezbracat de hainele groase si ti-a dat ocazia sa te pui in valoare, atentia pe care o acorzi look-ului tau este remarcata de toti din jur. Pregateste-te sa primesti complimentele cu bratele deschise atat de la barbati, cat si de la femei. Poarta mereu in geanta o paleta cu trei farduri mate pentru intalnirile neprevazute.

Taur

Sex appeal-ul tau atinge note inalte in aceasta perioada a lunii si este posibil sa intalnesti barbatul dispus sa iti plateasca datoriile si sa iti spuna in fiecare zi cat esti de frumoasa. Pentru asta, inarmeaza-te in fiecare zi cu un zambet sincer si lasa ca parfumul tau discret sa te faca de neuitat.

Citește și:

Gemeni

Firea ta artistica te ajuta sa legi noi prietenii, dar si o prietenie ceva mai speciala. Mergi la teatru, la expozitie sau la un simpozion si atrage-ti prada cu aerul tau misterios si elegant. O rochie eleganta, dar sexy in acelasi timp, este tinuta ideala pentru astfel de evenimente si te va face sa te simti ca o doamna din inalta societate.

Love

Rac

Iubesti, dar uneori iti este peste masura sa intelegi barbatii. Zilele astea fa-ti ordine printre ganduri si citeste o carte care sa te relaxeze, dar care o sa te si ajute sa fii mai relaxata in ceea ce priveste relatiile tale cu reprezentantii sexului tare. Ai sa vezi ca, in fond, barbatii sunt ca o carte deschisa si nu este nevoie sa depui prea mult efort ca sa ii multumesti. Incearca cartea Nevoile lui, nevoile ei!

Leu

Saptamana asta este una benefica pentru cuplurile deja formate. Fara certuri, fara contraziceri si tensiune, leoaica din tine isi apara cum stie mai bine partenerul si face tot ce ii sta in putina pentru a-l face fericit. Surprinde-l cu o cina romantica sau ofera-i un cadou care sa-l faca sa se simta ca un campion. Ce ai spune de un ceas de mana?

Citește și:

Fecioara

Esti o fire pudica, dar asta te face irezistibila in fata publicului masculin. Pentru cel care imparte acelasi pat cu tine, fii dispusa sa ii arati latura ta erotica in orice moment al zilei. Condimenteaza noptile pasionale cu o lenjerie intima de noapte fina; este tot ce ai nevoie pentru a-l cuceri iremediabil.

Balanta

Ai toate calitatile pe care un barbat trebuie sa le vada ca sa isi dea seama ca esti iubita ideala. Asorteaza cu personalitatea ta vesela si libera o tinuta vestimentara colorata, bijuterii de efect si un parfum care il va face sa isi doreasca sa te imbratiseze.

Scorpion

Nici macar nu esti constienta de sex-appeal-ul tau, care saptamana asta iti aduce chiar si o cerere in casatorie. Profita de calitatile tale, emana sexualitate prin toti porii si nu lasa nicio zi sa treaca fara sa lasi in locurile pe unde ai trecut o urma de parfum irezistibil, care sa ii faca pe toti sa isi aduca aminte de tine.

Citește și:

Sagetator

Esti o visatoare incurabila, iar saptamana asta gandurile tale se indreapta spre ale meleaguri, pe care vei avea ocazia sa le explezi in compania unui barbat adevarat. Iti va da toate simturile si trairile peste cap, nu vei mai stii ce se intampla cu tine, dar fii sigura ca o sa traiesti aventura vietii tale! Arunca cateva lucrusoare folositoare intr-un rucsac din piele ecologica si pleaca la drum!

Capricorn

Esti un lider, o femeie de cariera, calitati ce pun pe fuga multi barbati in zilele noastre. Daca vrei sa incurajezi un barbat sa se apropie de tine, ai nevoie de citesti cartea Femei puternice a lui Louise L. Hay, un ghid pentru tine, femeia care isi doreste sa imbine viata de succes cu cea de familie.

Varsator

Potrivit caracteristicilor zodiei tale, esti femeia visurilor tuturor barbatilor in cautarea unei relatii incitante. Dar nu uita ca, potrivit zicalei, "dragostea trece prin stomac", si barbatul care paseste pragul casei tale merita surprins cu cine delicioase. Poti incepe si cu o cafea pregatita la cafetiera, dimineata, si bauta la masuta din bucatarie.

Citește și:

    Pesti

    Invata sa ai incredere in tine pentru ca este o multime de barbati care abia asteapta sa te cunoasca. Daca ai o prezenta masculina in casa, lasa-l sa se reindragosteasca de zambetul tau, de bunatatea si blandetea ta. Rezerva-ti cateva zile pentru a citi Intalniri cu femei. Fantana, un fel de jurnal care contine numeroase marturii ale femeilor ce se aseamana prin anumite aspecte.

    Sursa Foto: Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    13 Aprilie 2016
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc