Setari Cookie-uri

Efectele lui Pluto retrograd: Schimbarile mistice ale zodiei tale

Cum iti afecteaza zodia puterea magica a lui Pluto?

Foto Igor Kovalchuk/ Shutterstock

Berbec

Pentru ca sunt nascuti sub semnul focului, asupra caruia Pluto exercita o influenta minima, nativii in Berbec pot sta ceva mai linistiti decat altii in aceasta perioada. Cu toate acestea, nu inseamna ca vietile lor nu vor traversa o perioada de schimbare. Prin natura acestor nativi, schimbarea va fi brusca insa va avea loc intr-un singur plan al vietii, mai putin personal. Poate fi vorba de o schimbare a locului de munca sau de o reorientare in cariera. Nu trebuie sa uitam ca Pluto este patronul bogatiilor, ceea ce inseamna ca aceasta schimbare va fi benefica pe plan financiar.

Taur

Pentru nativii in Taur urmeaza o perioada in care va fi aproape imposibil sa puna bani deoparte pentru ca le vor curge pur si simplu printre degete. Nu sunt neaparat pierderi financiare dar vor avea foarte multe cheltuieli, lucru ce nu va fi foarte placut pentru Taurii strangatori din fire. Desi nu sunt materialisti din fire, acesti nativi sunt constienti de puterea banilor insa vor invata din aceasta perioada de mers retrograd a lui Pluto ca si pierderile materiale au rostul lor. Din punct de vedere spiritual, in ei se va produce o transformare profunda din punct de vedere spiritual. Ai putea spune despre ei ca isi vor gasi calea.

Citește și:

Gemeni

La nivel personal, intre Gemeni si Pluto nu exista o conexiune foarte personala. La nivel global, atunci cand planeta a fost retrograda in acest semn, respectiv 1884-1914, omenirea a facut progrese tehnologice majore.In 2016, influenta lui Pluto asupra Gemenilor va fi resimtita in legaturile karmice. Acum este momentul prielnic pentru ca acesti nativi sa isi achite datoriile fata de o persoana pe care au ignorat-o intr-o alta viata intr-un moment de suferinta. Sarcina lor este sa acorde ajutor cu inima deschisa tuturor celor care vor arata ca au nevoie de sprijinul Gemenilor.

Rac

Nativii in Rac sunt foarte sensibili la miscarile din Univers si, desi sunt semn de apa, nu vor fi imuni la influenta lui Pluto retrograd. Schimbarile cele mai profunde se vor petrece in relatiile parintesti ale Racilor. Poate fi vorba de legatura cu mamele si tatii celor nascuti in acest semn sau despre relatiile dintre Raci si copiii acestora. Important este sa nu isi asume roluri de justitiari si sa nu incerce sa aplice pedepse si sanctiuni pentru ca nu vor judeca intotdeauna obiectiv. In aceasta perioada, Racilor le este recomandat sa fie impaciuitori si sa aiba foarte multa rabdare cu parintii sau copiii lor.

Citește și:

Leu

Leii se vor afla intr-opozitie incomoda pentru ei in aceasta perioada. Desi sunt obisnuiti sa conduca, sa iasa mereu in fata si sa fie ascultati, autoritatea lor va fi subminata. Poate suna dur insa in aceasta perioada, Leii vor avea de invatat lectia modestiei. In vietile lor poate intra o persoana cu un anumit statut social de la care vor avea de invatat multe lectii pentru viitor. In cazul Leilor care au un partener, o astfel de persoana se poate transforma intr-un mentor iar in cazul celor singuri, se poate transforma intr-o poveste de dragoste care va schimba profund perspectiva acestor nativi.

Fecioara

Fecioarele se numara printre cele mai afectate zodii de mofturile retrograde ale lui Pluto. Lectia pe care o vor invata in aceasta perioada nu va fi deloc placuta insa le va prinde foarte bine, chiar daca presupune o schimbare la care, asa cum le e felul, se vor adapta mai greu. Pentru ei cariera este extrem de importanta, desi nu sunt tentati de pozitiile de conducere pentru ca sunt executanti excelenti si lucreaza foarte bine sub presiune. Viata profesionala trebuie sa faca un pas inapoi pentru a putea face ordine in cea personala. Acest lucru poate presupune o pierdere a actualului loc de munca sau schimbarea cu unul mai putin incarcat. Dupa e vor depasi socul initial, Fecioarele vor descoperi ca exista viata dincolo de munca.

Citește și:

Balanta

Comparativ cu alte zodii, Balantele vor trece ca peste prin apa de Pluto retrograd. Ei sunt influentati de posomoratul zeu al intunericului putin sau chiar deloc. In orice caz, viata personala a acestor nativi ar putea fi afectata insa nu intr-o maniera profunda. Trebuie doar sa dea dovada de ceva mai multa rabdare cu partenerii de cuplu si sa fie mai diplomati in gestionarea situatiilor tensionate. In acelasi timp, li se recomanda sa nu bata apropouri sau sa incerce sa fie subtili, ci sa spuna adevarul.

Scorpion

Nativii in Scorpion vor traversa o perioada care le poate revolutiona vietile pentru ca Pluto este patronul lor spiritual. In cazul lor, se poate vorbi despre un soi de renastere sufleteasca si se vor ridica, intocmai ca legendara pasare Phoenix, din propria cenusa. Li se recomanda sa evite conflictele cu orice chip si sa aplaneze orice situatie de acest gen pentru ca nu au foarte multa rabdare cu cei din jur si pot spune sau face lucruri necugetate. In schimba, din punct de vedere sentimental, vor reusi sa isi inteleaga foarte bine emotiile si sa le dea urmare, in mod special daca nu au avut curaj sa faca acest lucru pana acum.

Citește și:

Sagetator

Vietile Sagetatorilor se pot schimba rapid si intr-o maniera inedita, chiar daca sunt semne de foc. Pluto retrograd le poate aduce o calatorie sau chiar o mutare pentru o perioada mai lunga de timp peste hotare,intr-o tara in care cel mai probabil au trait si in alta viata. Vor face aceasta calatorie pe cont propriu, singuri insa pentru ca sunt persoane cu spirite evoluate si cu experienta vietilor anterioare, se pot integra foarte usor in noua conjunctura. Mutarea nu trebuie sa fie neaparat permanenta insa va avea un impact puternic asupra lor.

Capricorn

Nativii in Capricorn se adapteaza ceva mai greu schimbarilor, motiv pentru care mersul retrograd al lui Pluto le poate da ceva batai de cap. In ceea ce ii priveste pe ei, cea mai mare schimbare nu va fi vizbila sau materiala, lucruri pe care Capricornii le gestioneaza usor, ci va fi de natura emotionala. In aceasta perioada, vor avea ocazia sa isi analizeze si sa accepte sentimentele pe care le au cuprivire la persoane din trecut sau care au iesit in mod definitiv din vietile lor. Este singura maniera prin care isi vor gasi linistea, si o vor gasi cu siguranata, si prin care vor putea merge mai departe. In vara in mod special vor reusi sa inteleaga faptul ca misiunea lor pe pamant este importanta si ca trebuie sa se deschida mai mult catre oameni.

Citește și:

Varsator

In sufletele Varsatorilor se vor duce adevarate batalii emotionale la finalul carora vor iesi invingatori insa doar daca vor accepta sa isi deschida inimile in fata unor oameni in care au incredere. Aceasta este modalitatea prin care Pluto ii invata ca nu sunt invincibili si mai ales, ca nu trebuie sa duca singuri toate bataliile. De regula, chiar daca sunt sociabili si stiu sa se faca placuti, acesti nativi nu se deschid foarte usor in fata oamenilor, iar acest lucru se intampla uneori incluiv in cazul celor care ii iubesc sincer pe acesti nativi.

Pesti

Pestii sunt aproape imuni la miscarea lui Pluto insa acest lucru nu inseamna ca pot sta linistiti. Chiar daca transformarea prin care vor trece nu este atat de profunda precum in cazul altor nativi, o vor resimti pe plan personal. Chiar daca poate suna dramatic, de fapt este o veste buna in mod special pentru Pestii care nu traiesc inca o poveste de dragoste. In mod special la inceputul verii au ocazia sa cunoasca oameni noi si pot incepe o relatie care va fi mai degraba pasionala. In ceea ce priveste evolutia acesteia, depinde doar de Pesti.

Citește și:

Foto prima pagina Pidgorna Ievgeniia/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc