Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Descopera ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie in luna mai!

Horoscop Mai Balanta: marte retrogard face ordine in viata amoroasa

Luna mai vine cu vesti bune pentru Balantele singure. In vietile lor vor aparea persoane noi, cunoscute cel mai probabil prin intermediul prietenilor. Vor simti o atractie sexuala foarte puternica si cel mai probabil, li se va raspunde pe masura. Trebuie sa fie insa foarte atenti si sa nu confunde dorinta, pasiunea si fanteziile cu dragostea. In cazul Balantelor care au deja o relatie, pot aparea unul sau doua conflicte puternice in cuplu din cauza influentei lui Marte retrograd. Desi suna dramatic, astfel de discutii aprinse au rol curativ pentru ca cei doi parteneri isi vor putea deschide sufletele si isi vor exprima foarte sincer nemultumirile pentru a se intelege mai bine reciproc si pentru a solutiona problemele.

Horoscop Mai Scorpion: nativii trebuie sa invete sa lucreze in echipa

Luna mai vine cu surprize pentru Scorpioni, in mod special pe plan profesional. Daca stiu sa isi joace cartile cum trebuie, pot fi promovati si pot primi o marire de salariu sau cel putin un bonus pentru performantele din ultima perioada. Marea provocare pentru ei va fi sa fie ceva mai cooperanti si sa lucreze mai mult in echipa. Se vor face remarcati indiferent de formula asa ca ar fi indicat sa renunte macar un pic la spiritul de competitie si sa se dedice mai mult muncii in echipa. Pe plan personal, nu se anunta schimbari foarte mari pentru Scorpioni si vor petrece luna mai in pace si armonie.

Citește și:

Horoscop Mai Sagetator: alegere serioasa in plan sentimental

Nativii in Sagetator nu au avut pana acum cel mai usor an din vietile lor insa luna mai se va dovedi a fi mai blanda cu ei si le ofera un moment de pauza de care aveau atat de multa nevoie. Din punct de vedere profesional sunt mai putin solicitati si vor avea cateva ocazii sa se relaxeze. In plan sentimental, vor avea o alegere serioasa de facut si trebuie sa cantareasca foarte bine toate optiunile. Dragostea si pasiunea pot fi confundate foarte usor, motiv pentru care e necesara o analiza profunda si obiectiva a sentimentelor.

Horoscop Mai Capricorn: cheful nou descoperit de flirt poate cauza probleme

Capricornii vor avea o perioada foarte incarcata in luna mai insa sunt tentati mai degraba sa se gandeasca la ceilalti decat la ei. Acest lucru trebuie pus pe seama faptului ca in perioada urmatoare, oamenii dragi din vietile Capricornilor au evenimente importante de sarbatorit iar nativii acestei zodii joaca roluri importante. In ceea ce priveste viata amoroasa a acestor nativi, ei trebuie sa fie foarte atenti la persoanele pe care le cunosc in aceasta perioada pentru ca in luna mai au chef sa flirteze si parca le place sa li se acorde atentie, mai mult decat de obicei. Pentr Capricornii singuri, desigur, nu este o problema insa partenerii Capricornilor care au deja o relatie le pot face reprosuri.

Citește și:

Horoscop Mai Varsator: nativii trebuie sa rezolve probleme din trecut

Nativii in Varsator vor da nasin nas cu trecuturile lor. In aceasta luna vor constata ca deciziile si actiunile lor din trecut au efecte nebanuite carora trebuie sa le faca fata de abia acum. Poate ca nu li se pare corect insa vor avea de invatat o lectie de viitor importanta. Pe plan amoros, pot aparea mici tensiuni din cauza banilor insa daca vor avea rabdare cu partenerii lor si vor da dovada de diplomatie, cu siguranta vor depasi usor aceste momente tensionate.

Horoscop Mai Pesti: momentul ideal pentru relaxare

Nativii in Pesti vor avea o luna mai dedicata relaxarii si activitatilor care le fac placere. Vor avea ocazia sa petreaca mai mult timp in compania oamenilor dragi si, mai mult de atat, sa repare relatii de suflet care, la un moment dat, s-au racit. Poate fi vorba despre relatia cu o ruda sau cu un prieten pe care nu l-au mai vazut de multa vreme. La fel de bine poate fi vorba de o veche poveste de dragoste iar acest lucru inseamna ca nativii care au deja o relatie vor fi pusi in fata unei decizii serioase.

Citește și:

Foto prima pagina: Gergely Zsolnai, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc