Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2016

Luna mai se aliniaza horoscopului dragostei pentru anul 2016 si anume se anunta a fi una plina de evenimente.

Horoscop dragoste mai 2016 Balanta

Ca si alte zodii ale horoscopului, Balantele isi vor putea forma relatii amoroase unde altundeva decat in locul in care ne petrecem majoritatea timpului, adica la locul de munca. Desi nu este etic este cel putin romantic si intru totul posibil sa se lege o relatie ceva mai mult decat angajator-subaltern cu seful. Iar pentru cei aflati deja intr-o relatie de lunga durata ei vor putea sa avanseze in cariera cu sprijinul partenerului, ceea ce va pune in acelasi timp relatia la incercare din cauza faptului ca timpul petrecut in doi se va diminua, dar acest lucru nu inseamna ca nu poate exista liniste si buna armonia intre viata de familie si cea profesionala. Asadar, munca va ocupa o mare parte a timpului ceea ce inseamna ca sexul si viata de familie nu vor fi o prioritate in aceasta perioada.

Horoscop dragoste mai 2016 Scorpion

Pentru cei singuri vor fi ocazii din plin de a forma un cuplu iar cei deja intr-o relatie ar trebui sa isi evalueze viata langa omul pe care il au alaturi si cel mai bun moment pentru a face asta este dupa data de 19. Scorpionii ar putea sa isi gaseasca iubirea cu ajutorul unui prieten sau prin intermediul site-urilor de socializare. Insa cuplurilor stabile le va fi greu sa gaseasca un echilibru intre munca si dragoste motiv pentru care vor intampina probleme in ceea ce priveste intimitatea in cuplu si o eventuala concepere a unor copii.

Citește și:

Horoscop dragoste mai 2016 Sagetator

Sagetatorii stau foarte bine cu dragostea dupa data de 21, cand deja relatiile sociale vor fi intarite si prietenii cu oameni importanti vor fi stabilite. In alta ordine de idei acestia vor intalni dragostea la tot pasul, la locul de munca, la petreceri, la iesiri in oras, peste tot. Spre deosebire de alti nativi ei vor avea ocazia sa isi imbunatateasca relatiile de cuplu si chiar sa se gandeasca serios la a face un copil sau mai multi chiar.

Horoscop dragoste Capricorn mai 2016

Zodia Capricorn va fi influentata de pozitia lui Marte, ceea ce inseamna ca ar trebui sa evite conflictele cu partenerii si membrii familiei iar pentru asta ar putea sa ii implice in diverse evenimente familiale, cum ar fi iesiri in parc sau cine fara nici o ocazie speciala. In acest timp pasiunea in cuplu va inflori si daca cei doi vor fi compatibili sexual exista sansa maririi familiei. Cat despre cei singuri, este posibil ca ei sa se grabeasca in a intra in anumite relatii din cauza presiunii anturajului, dar aceste relatii nu vor dura prea mult.

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator mai 2016

Pentru Varsatori luna mai va reprezenta o mare provocare din punct de vedere amoros. Cel putin pana pe 21 ei ar trebui sa se autocunoasca mai bine si sa incerce sa afle care le sunt propriile convingeri despre viata, deoarece problemele ce pot aparea sunt in mare parte din cauza incompatibilitatilor de idei. Cu toate acestea, ultima saptamana a lunii mai se anunta a fi una foarte distractiva, in care nativii vor avea cateva ocazii de a lega relatii intime, dar uneori rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor.

Horoscop dragoste mai 2016 Pesti

In luna mai Pestii vor avea mai multe sanse decat altadata de a gasi pe cineva. In prima parte a lunii acestia vor cauta parteneri instariti, care sa le aigure un trai cel putin decent iar la mijlocul lunii vor avea de infruntat niste provocari din partea celui ales, pentru ca la sfarsitul lunii relatiile sa fie puse sub semnul intrebarii.

Foto prima pagina: Photosani, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc