Confesiunile zodiei Balanta

Confesiunile zodiei Balanta

Afla destainuirile unui nativ in Balanta

Suntem dependenti de afectiune. Pentru scurte perioade de timp, ne place sa traim singuri insa dupa o anumita perioada de timp care poate varia de la nativ la nativ de la cateva zile pana la cateva luni simtim nevoia de companie. Tocmai din acest motiv, perioadele in care noi nu suntem implicati in relatii sau aventuri amoroase. Ne place sa ni se acorde atentiei si, la randul nostru, sa ii rasfatam pe partenerii nostri, indiferent de „durata de viata” a relatiei. Retail jobs

Judecam dupa aparente. Poate suna superficial dar acesta este adevarul. Prima impresie este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care suntem foarte atenti la tinutele noastre, la limbaj, la maniere. Daca acestea nu sunt desavarsite, fara niciun cusur, ne vom simti stingheri si stanjeniti. Aceasta atentie sporita la detalii inseamna ca ii vom judeca pe ceilalti inclusiv in functie de acest aspect si vom pune etichete. Ni se intampla des sa acordam oamenilor din jur o a doua sansa, astfel incat acestia sa ne poata schimba parerea despre ei insa de multe ori, daca prima impresie a fost nefavorabila interlocutorului, vom pastra o prejudecata impotriva acestuia.

Foto interior si prima pagina Viorel Sima/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri