Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Balanta

Afla destainuirile unui nativ in Balanta

Confesiunile unui barbat Balanta

In fiecare Balanta se ascunde un artist. Cei mai multi dintre noi stiu ca au un talent artistic insa nu toti ne obosim sa il dezvoltam si sa il punem in practica. Aceasta abilitate exista cu siguranta in Balante, fie ca e vorba de talent literar, de pictura, de hair styling styling, machiaj sau orice alta activitate care necesita viziune si creativitate. Cei mai norocosi dintre noi isi vor pune acest dar in practica, intr-o forma sau alta.

Suntem foarte norocosi. Cineva acolo sus are grija de noi si ne scoate din toate incurcaturile in care intram. Si cu siguranta nu sunt putine. Acest lucru nu se intampla pentru ca suntem dependeti de valuri de adrenalina, ci pur si simplu ca avem foarte multa incredere in oameni, incredere care poate merge uneori pana la naivitate si asta ne poate pune deseori in situatii neplacute.

Citește și:

Fidelitatea e o chestiune de perspectiva. Nu suntem infideli de meserie insa pentru Balante, fidelitatea sau inflidelitatea sunt doua notiuni interpretabile. Nu se intampla foarte des sa ne inselam partenerii insa daca acest lucru se intampla cumva, avem grija sa fim infideli intr-o maniera respectuoasa, in asa maniera incat sa nu facem rau nimanui. Suna paradoxal, poate chiar ipocrit insa avem grija de sentimentele partenerilor nostri.

Suntem foarte protectori cu cei pe care ii iubim. Uneori, Balantele par a fi personaje in povestea cu drobul proverbial si il luam pe „aoleu” in brate. Atunci cand vine vorba de siguranta prorpiei persoane, nu ne gandim prea des la riscuri, cel putin nu in mod direct. Cu siguranta insa vom intoarce orice situatie pe toate partile ca sa ne asiguram ca oamenii pe care ii iubim au de suferit putin spre deloc in cazul in care cade drobul. Mai rau e atunci cand ne temem pentru cei dragi pentru ca ii putem sufoca din grija si dragoste, ca sa ii stim in siguranta.

Citește și:

Suntem dependenti de afectiune. Pentru scurte perioade de timp, ne place sa traim singuri insa dupa o anumita perioada de timp care poate varia de la nativ la nativ de la cateva zile pana la cateva luni simtim nevoia de companie. Tocmai din acest motiv, perioadele in care noi nu suntem implicati in relatii sau aventuri amoroase. Ne place sa ni se acorde atentiei si, la randul nostru, sa ii rasfatam pe partenerii nostri, indiferent de „durata de viata” a relatiei.

Judecam dupa aparente. Poate suna superficial dar acesta este adevarul. Prima impresie este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care suntem foarte atenti la tinutele noastre, la limbaj, la maniere. Daca acestea nu sunt desavarsite, fara niciun cusur, ne vom simti stingheri si stanjeniti. Aceasta atentie sporita la detalii inseamna ca ii vom judeca pe ceilalti inclusiv in functie de acest aspect si vom pune etichete. Ni se intampla des sa acordam oamenilor din jur o a doua sansa, astfel incat acestia sa ne poata schimba parerea despre ei insa de multe ori, daca prima impresie a fost nefavorabila interlocutorului, vom pastra o prejudecata impotriva acestuia.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Viorel Sima/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc