Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de femei greu de cucerit

Afla daca te numeri printre femeile cel mai greu de cucerit in functie de zodie!

Capricorn - sunt o provocare si nu isi pierd timpul cu aventuri

Capricornii au pareri foarte bine definite despre orice si nu sunt usor de cucerit, reprezentand astfel o provocare. Ei nu isi pierd timpul cu aventuri ci cauta numai relatii de viitor. Sunt persoane foarte serioase si isi cauta parteneri care stiu ce vor de la viata si isi doresc acelasi lucru ca si ele, adica o familie mare si o casa bogata. Femeile din aceasta zodie nu sunt genul de printese feminine, insa pun foarte multa pasiune in ceea ce fac si ar face orice pentru binele partenerului. Ele iubesc sa iubeasca si cauta un partener de viata care le poate fi si cel mai bun prieten. La o prima intalnire acesta le poate impresiona povestindu-le ceva realizari personale datorate perseverentei lor si oferindu-le ceva ce le poate fi util.

Varsator - au efectul de a hipnotiza sexul opus

Cele nascute in aceasta zodie sunt fermecatoare fara sa isi dea seama si se simt in mediul lor natural cand sunt lasate sa se manifeste, fara a le fi starpita independenta. Nu sunt intotdeauna foarte feminine, au tendinta sa se autocritice, dar cand se relaxeaza emana o emotie deosebit de atragatoare. Adica obiceiurile lor si felul de a fi, de a privi viata in mod diferit au efectul de a hipnotiza sexul tare. Sunt foarte sufletiste si cand isi gasesc dragostea investesc tot timpul si atentia in dezvoltarea relatiei, fara a fi egoiste, tocmai din aceasta cauza isi doresc un partener care sa le atraga permanent si sa se faca dorit. Nu le place sa isi bata joc de oameni sau de timpul lor, fapt pentru care daca vor simti ca ceva nu functioneaza se vor indrepta catre urmatoarea victima in cautarea sufletului pereche.

Citește și:

Foto prima pagina: Nadya Korobkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc