Setari Cookie-uri

Misiunea divina a zodiei tale

Afla care este scopul sfant al zodiei tale!

Foto Melpomene/ Shutterstock

Taur

Taurii sunt persoane care traiesc pe jumatate pentru valorile spirituale ale lumii si pe cealalta jumatate pentru valorile materiale. In egala masura pentru ei sunt importanti si dragostea, si banii, motiv pentru care au capatat reputatia de materialisti. Adevarul este insa ca ei sunt lipsiti de falsa ipocrizie a semnelor astrale care se bucura la bani insa nu recunosc acest lucru. Cu toate acestea, trasaturile definitorii ale Taurilor sunt romantismul si delicatetea sufleteasca.

Misiunea divina a Taurilor este sa ii invete pe cei din jur puterea si valoarea sacrificiului iar acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca acesti nativi sunt capabili de sacrificii enorme pentru oamenii pe care ii iubesc.

Gemeni

Nativii in Gemeni sunt oameni plini de viata, comunicativi si indrazneti. In acelasi timp, sunt negociatori neintrecuti si ies invingatori din orice provocare pentru ca stapanesc foarte arta cuvintelor. Mai mult de atat, Gemenii sunt insetati de cunoastere si isi imbogatesc permanent mintile. Nu sunt intotdeauna de incredere pentru ca isi pot schimba rapid parerea in fucntie de interese insa acest lucru nu ii face malitiosi.

Citește și:

Misiunea divina a Gemenilor este sa ii invete pe oameni ca ignoranta inseamna stirbire spirituala si ca fiecare dintre noi este dator sa invete in permanenta.

Rac

Racii sunt persoane speciale insa foarte dificile. Pot avea exterioare dure insa in interior sunt foarte sensibili si daca nu invata sa isi stapaneasca uneori emotiile, pot traversa perioade dificile de dezechilibru spiritual. Un lucru este insa cert in privinta lor: nimeni nu stie sa iubeasca atat de intens ca Racii. Atunci cand isi gasesc sufletele pereche, acestea vor deveni centrul Universului pentru nativii in Rac.

Cea mai arzatoare dorinta a Racilor este sa isi intemeieze o familie, motiv pentru care inclusiv misiunea lor divina pe pamant este sa ii invete pe oameni valoarea familiei si mai ales, respectul pentru acest principiu.

Leu

Leii sunt orgoliosi, lucru pe care il stie toata lumea despre ei insa, in acelasi timp, sunt foarte prietenosi. Trasatura lor definitorie, pe langa mandrie, este naturaletea. Iti dai seama aproape imediat daca Leii te plac sau nu pentru ca se vor purta foarte natural si nu vor respecta intotdeauna protocolul unui prim contact. In acelasi timp, sunt curiosi, aventurosi, dornici sa cunoasca lumea.

Citește și:

Misiunea divina a nativilor in Lei este sa ii invete pe cei din jur valoarea prieteniei si cat de importanta este depasirea barierelor sociale, atunci cand iti doresti sa cunosti cu adevarat pe cineva.

Fecioara

Cei nascuti sub zodia Fecioarei sunt persoane care pot trece absolut neobservate daca isi doresc acest lucru sau care pot straluci in centrul atentiei daca isi propun asta. Pentru ei, nimic nu este imposibil pentru ca isi ating scopurile cu rabdare, cumpatare si cu ajutorul planurilor stabilite din timp. Se gandesc intotdeauna la consecintele actiunilor si la ziua de maine insa acest lucru nu inseamna ca tin intotdeauna cont de sentimentele celorlalti, ci de binele general.

Misiunea Fecioarelor pe pamant este sa ii invete pe oameni sa actioneze impreuna, ca o echipa bine sudata pentru ca doar impreuna se poate produce o schimbare pozitiva.

Citește și:

Balanta

Balantele sunt oameni care traiesc pentru frumos si cauta sa vada intai acest lucru in oameni, abia apoi partile negative. Sunt dispusi sa ierte si sa acorde o a doua sansa insa acest lucru nu ii face naivi. Desigur, exista si astfel de situatii insa ei au invatat sa nu fie ranchiunosi si sa nu urasca. Balantele au inteles ca sunt responsabile doar pentru actiunile lor, nu si pentru modalitatea in care actioneaza ceilalti. Acest lucru inseamna ca raspund oamenilor cu bunatate si caldura sufleteasca desi stiu ca nu intotdeauna li se va raspunde la fel.

Misiunea Balantelor este una grea, insa cu atat mai pretioasa. Acesti nativi trebuie sa ii invete pe cei din jur sa caute frumusetea spirituala din oameni si sa iubeasca neconditionat.

Scorpion

Pe cat sunt de interesanti ca persoane, pe atat de mari sunt bataile de cap pe care le dau Scorpionii. Acesti nativi pot fi prietenosi, placuti si chiar calzi insa nici macar in aceste situatii, ei nu isi deschid complet sufletele in fata oamenilor. Poate de abia dupa ani de zile de prietenie si dupa numeroase dovezi de incredere acesti nativi vor fi dispusi sa doboare zidurile.

Citește și:

Misiunea Scorpionilor nu se refera doar la ei, ci mai degraba la modalitatea in care interactioneaza cu cei din jur. Oricat de mult si-ar dori sa poata face totul singur, Scorpionii trebuie sa invete, pe de-o parte, sa ceara ajutorul celor din jur si pe de cealalta parte, sa accepte ca nu pot purta crucile altora, chiar daca e vorba de oamenii pe care ii iubesc.

Sagetator

Sagetatorii sunt plini de viata, de optimism, si de speranta. Cand crezi ca viata le-a dat o lovitura dura, dupa care nu se poate ridica nimeni, poti sa fii sigur ca acesti nativi o vor lua de la capat cu optimism si forta interioara. Nu isi exteriorizeaza des sentimentele insa atunci cand o fac, aleg cu mare grija oamenii in fata carora isi deschid sufletele.

Misiunea divina a Sagetatorilor este sa ii invete pe oameni ca nimic nu este imposibil atat timp cat iti pastrezi speranta, optimismul si increderea.

Citește și:

Capricorn

Capricornii sunt oameni dificili, hotarati sa salvze lumea singuri, chiar daca acest lucru inseamna ca trebuie sa faca sacrificii enorme. Ei fac un titlu de onoare din orice provocare si cel mai mare afront personal pe care il poti aduce Capricornilor este sa te indoiesti de capacitatile lor. Sunt oameni foarte puternici insa transanti si intransigenti. Mai mult de atat, si intr-o maniera paradoxala, sunt destul de timizi insa ascund foarte bine acest lucru.

Misiunea divina a Capricornilor este sa invete ca nu pot plati ei pentru toate responsabilitatile neindeplinite sau greselile oamenilor pe care ii iubesc.

Varsator

Nativii sunt persoane care traiesc pentru viitor. Desigur, acest lucru inseamna ca sunt intotdeauna la curent cu noutatile si ca invata foarte usor. In acelasi timp, acest stil de viata inseamna ca se gandesc intotdeauna la ziua de maine si ca sunt pregatiti sa faca fata oricarei situatii, indiferent cat e de dificila sau complicata. E important de stiut despre Varsatori ca nu privesc niciodata in trecut si nu se incarca de regrete inutile.

Citește și:

Misiunea divina a Varsatorilor este sa ii invete pe oamenii din jur ca ziua de maine nu este o garantie pentru nimeni si ca toti trebuie sa fie pregatiti emotional pentru a face fata neprevazutului.

Pesti

Sub semnul Pestilor se nasc des oamenii care nu au avut nicio viata anterioara si care au o karma pura. Ei sunt acele persoane care traiesc pentru iubire si care stiu sa iubeasca neconditionat. Inimile lor mari sunt ranite mai des decat ale altor nativi pentru ca sunt foarte sensibili insa acest lucru nu ii copleseste si nici nu omoara speranta in mai bine a acestor nativi.

Misiunea divina a persoanelor nascute sub semnul Pestilor este sa ii invete pe oameni puterea iubirii neconditionate.

Foto prima pagina Urszula Lysionek/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc