Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum ghicesti zodia cuiva?

Cum poti afla rapid in ce zodie s-a nascut interlocutorul tau?

Cum poti ghici in ce zodie se afla cineva

Berbec - pasional in discursuri si are pareri foarte bine conturate

Berbecii vorbesc de cele mai multe fara sa vrea peste voi si au pareri foarte bine conturate. Sunt usor de recunoscut pentru ca sunt foarte pasionali in discursurile lor si afirma intotdeauna cu convingere. In acelasi timp, ei nu cred intotdeauna ce spun insa au obiceiul sa afirme jumatati de adevaruri doar de dragul conversatiei. Din punct de vedere fizic, se spune ca Berbeci au nasul usor indreptat in jos si urechi cu margini aproape perfecte.

Taur - este sarcastic si manierat

Taurii vorbesc foarte clar si deseori sunt sarcastici insa fac acest lucru fara dram de rautate, ci mai degraba doar sa anime conversatia. Au un anumit aer clasic in jurul lor obtinut, pe de-o parte, din manierele impecabile si pe de cealalta parte din romantismul nativ al zodiei lor. Taurii se nasc cu gaturi lungi si barbii rotunde, deci pot poza in cataloage pentru bijuterii si produse cosmetice.

Citește și:

Gemeni - ii place sa fie in centrul atentiei, este increzator si vorbeste mult

Nativii acestei zodii sunt foarte expresivi si in permanenta miscare. Sunt foarte crativi, vorbesc mult si cu incredere. In plus, le face placere sa se afle in centrul atentiei. Au brate si degete lungi, care le dau in timpul mersului o eleganta de dansatori. Mai mult de atat, au picioare foarte bine conturate, aproape sculpturale. Gemenii nu sunt neaparat manechine sau fotomodele, dar au acel ceva deosebit exprimat deseori prin rafinament vestimentar.

Rac - pare timid si mereu preocupat de ceva

Cei nascuti in semnul Racului sunt vesnic preocupati de cate ceva. Acest lucru nu inseamna intotdeauna ca sunt implicati in 10 proiecte concomitent. In cazul lor, mai degraba este vorba de o forma de aparare. In aceasta maniera, ei incearca sa isi ascunda temerile si nesiguranta. De asemenea persoanele nascute vara tind sa aiba tenul si parul perfect, cu o stralucire anume, precum Racii, care au o expresie a fetei de copil nevinovat cu nasul mic si usor curbat in sus si despre care se poate spune literalmente ca merg cu nasul pe sus.

Citește și:

Leu - zambeste mult si adora sa fie in centrul atentiei

Leii zambesc mult si urasc sa vada oameni nefericiti, motiv pentru sunt in stare sa-si dea si camasa de pe ei pentru a satisface pe cineva, la propriu sau la figurat. Leii, ca regi ai zodiacului, sunt foarte armoniosi din punct de vedere fizic. Desi nu se incadreaza intr-o tipologie anume corpul lor distribuie uniform greutatea si datorita formei perfecte a capului ajung cu usurinta sa straluceasca pe marile scene, in profesii precum actori sau cantareti. Chiar daca nu isi aleg astfel de cariere, Leii se simt foarte bine in centrul atentiei.

Fecioara - are o parere despre orice si isi planifica minutios fiecare aspect al vietii

Fecioarele trebuie sa aiba o parere despre totul si nimic, despre orice si oricand si au un aer de superioritate. Acest lucru nu insemna neaparat ca sunt aroganti, ci ca pur si simplu sunt foarte siguri de lucrurile pe care le afirma. Mai mult de atat, poti recunoaste lesne o Fecioarele dupa modalitatea minutioasa in care planifica fiecare aspect al vietii. Din punct de vedere fizic, au tenul stralucitor, cap rotund, buze delicate bine conturate si trasaturi simetrice.

Citește și:

Balanta - cauta sa-si imbunatateasca permanent imaginea, iar prima impresie conteaza

Nativii acestei zodii sunt persoane usor narcisiste si cauta sa isi imbunatateasca in permanenta propria imagine. Acest lucru trebuie pus pe seama faptului ca prima impresie este foarte importanta pentru Balante si au tendinta sa judece in functie de aceasta. Totodata cele mai multe Balante sunt inalte, slabe, elegante, cu fata ovala. In plus, se spune ca poti recunoase o Balanta dupa dintii superbi, de un alb imaculat, ca in reclamele la pasta de dinti.

Scorpion - este inconjurat de un aer de mister si are o privire patrunzatoare

Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte greu de citit pentru ca sunt inconjurati in permanenta de un aer de mister. In ciuda acestui lucru, pot fi surprinzatori de sociabili, atunci cand isi doresc. In acelasi timp, semnul lor distinctiv este bagajul impresionant cu cunostinte generale cu care deseori isi amutesc prietenii. Din punct de vedere fizic, acesti nativi sunt usor de recunoscut datorita privirii patrunzatoare.

Citește și:

Sagetator - este optimist, pasional si are gesturi si reactii naturale

Sagetatorii se abtin de la multe comentarii, dar si cand vine picatura care umple paharul trebuie sa te pregatesti sufleteste de furtuna. De regula sunt optimisti si sunt insetati de experiente noi, motiv pentru care pot fi atrasi de sporturi extreme. Din punct de vedere fizic, acesti nativi ei au fata lunga si forme voluptoase. Despre ei se spune ca au gesturi si reactii naturale si ca se unduiesc precum frunzele ce cad in adierea vantului pentru ca sunt nascuti toamna.

Capricorn - este ambitios si pune in general cariera si munca pe primul plan

Cei nascuti sub acest semn sunt genul de oameni care stiu ca pentru a vedea o schimbare in lume trebuie ca aceasta sa vina in primul rand din interiorul propriei persoane si se ghideaza dupa principiul „daca nu-ti place ceva mai bine fa cu mana ta”. Sunt ambitiosi, avizi de cunoastere si se intampla de multe ori sa puna cariera si munca pe primul plan, motiv pentru care vietile amoroase ale Capricornilor sunt complicate si dificile. Din punct de vedere fizic, nativii in Capricorn au pielea foarte sensibila iar soarele nu este chiar cel mai bun prieten al lor.

Citește și:

Varsator - are o afinitate catre tehnologie si retele sociale dar tine la intimitate

Varsatorii sunt nativii care traiesc pentru ziua de maine. Tocmai de aceea, ei au o afinitate nativa catre tehnologie si sunt foarte activi pe retelele de socializare. In ciuda acestui lucru, tin foarte mult la intimitatea lor si nu au obiceiul sa povesteasca orice detaliu din viata privata, asa cum o fac de exemplu Leii sau Gemenii. Din punct de vedere fizic, sunt oameni foarte placuti, bine proportionati indiferent de inaltime insa pot avea probleme cu tenul.

Pesti - este discret, sensibil dar poate fi si exuberant in anumite momente

Nativii in Pesti sunt cei mai discreti si mai sensibili nativi ai zodiacului. De regula, ei se impart in doua categorii. Pe de-o parte, sunt Pestii tipici, tacuti, retrasi, intelepti. Pe de cealalta parte, sunt Pestii care te pot pacali foarte usor prin exuberanta si prezenta zgomotoasa. Din punct de vedere fizic, Pestii au de multe ori fruntea lata si barbia patratoasa, semne ale unor caractere surprinzator de puternice.

Foto prima pagina: iMarin, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc