Setari Cookie-uri

Horoscopul orgoliilor: Cum castigi razboiul mandriei impotriva zodiilor?

Cu ce arma pot fi cuceriti nativii orgoliosi ai zodiacului?

Gemeni

Atunci cand intra intr-o dezbatere, Gemenii sunt ca scamatorii de pe strada. Distrag atentia, recita discursuri bine invatate si exersate, apeleaza la gesturile cordiale insa in spatele lor se va ascunde intotdeauna un scop. Admit foarte greu ca nu au avut dreptate si vor incerca sa imparta adevarul in doua. E destul de complicat sa castigi un argument impotriva unui nativ in aceasta zodie pentru ca de regula Gemenii pot vorbi atat de mult incat ii coplesesc pe cei din jur. Nu fac acest lucru pentru ca au neaparat ceva de spus, ci pentru ca stiu ca e o tactica pe care o pot aplica intotdeauna cu succes.
O disputa cu un nativ al acstei zodii poate fi castigat daca interlocutorul nu ii va raspunde initial in nicio maniera si va fi atent la informatiile oferite de Gemeni care se bat cap in cap. Lipsa de reactie a celuilalt ii va debusola pe Gemeni si nu mai stiu cum sa rreactioneze.

Citește și:

Rac

In functie de cum este privita situatia, o cearta cu un Rac poate fi o lectie de viata despre rabdare sau o adevarat explozie emotionala. Tocmai pentru ca ei sunt condusi intai de sentimente, reactioneaza exagerat in dispute. Chiar daca au argumente bune si sunt foarte siguri pe informatiile pe care le detin, Racii plang foarte usor, motiv pentru care isi pot pierde din credibilitate. In acelasi timp, ei au intuitia foarte bine dezvoltata si isi dau seama foarte usor daca cineva incearca sa ii minta, drept pentru care ascunderea adevarului nu este o solutie in cazul lor.
Pentru a putea intelege argumentele logice, Racii trebuie lasati sa se linisteasca si trebuie convinsi pe un ton bland, prin complimente si reasigurari ca lumea nu se termina daca nu au dreptate.

Leu

Putini sunt oamenii care pot castiga o disputa in fata Leilor insa de regula printre acestia se numara Capricornii si Scorpionii. Leii domina incaperea din secunda in care pasesc in interior si castiga dispute sau ies invingatori din negocieri prin prezenta dominatoare si prin faptul ca pot fi foarte sociabili atunci cand isi doresc asta.
Cel mai bun instrument pentru a castiga impotriva Leilor este logica rece si prezenta de spirit, motiv pentru care Scorpionii si Capricornii au cea mai mare rata de success in fata acestor oameni orgoliosi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc