Setari Cookie-uri

Horoscopul eternitatii: Cuplurile de suflete pereche

Afla care sunt cele mai bune compatibilitati intre zodii!

Sufletul tau pereche nu e cineva care intra in viata ta linistit. Este cel care te face sa-ti pui intrebari, care-ti modifica realitatea si care creeaza in viata ta un marcaj pentru „inainte de” si „dupa”. Nu este omul ideal, ci un om normal care reuseste sa-ti dea peste cap intreaga lume intr-o secunda.” (Anonim)

compatibilitati zodii Foto: idiz, Shutterstock

Cele mai bune combinatii de zodii

1. Berbec – Capricorn

Se stie ca Berbecii sunt curajosi si cu un orgoliu exagerat, de aceea ei se potrivesc foarte bine cu Capricornii, in ciuda faptului ca ei sunt semne de foc iar cei de urma sunt semne de pamant. O alta trasatura comuna este pasiunea pe care o pun in fiecare lucru pe care il fac. Iar rezultatele se dovedesc a fi dintre cele mai bune cand Berbecii incapatanati se lasa indrumati de Capricornii organizati. Relatia dintre cei doi functioneaza datorita faptului ca Berbecii spun intotdeauna lucrurilor pe nume si Capricornii se vor gandi mereu la binele comun, la ce au de castigat de pe urma unei actiuni si inainte de a face ceva vor elimina pe cat posibil riscurile.

Citește și:

2. Berbec – Pesti

Cu toate acestea Berbecii fac pereche buna si cu Pestii, pentru ca se vor completa reciproc. Diferentele intre cele doua zodii sunt ca Pestii acorda mai multa atentie celor din jur, sunt mai grijulii pe cand Berbecii au tendinta sa fie mai distanti, lucru ce va face mai interesanta relatia celor doi. Berbecii sunt lideri cu multa initiativa si cand isi doresc ceva nu stau mult pe ganduri pana sa faca primul pas, asa procedeaza si in dragoste. Cand pun ochii pe un Peste isi asuma rolul de protector si gasesc in acesta o oaza de liniste.

3. Balanta – Berbec

Aceasta combinatie este perfecta pentru a organiza evenimente sociale intrucat ambilor le place sa iasa in lume si sa isi faca prieteni noi. Balantele sunt romantice si socializeaza cu usurinta in timp ce incearca mereu sa faca pe plac partenerului. Este foarte important sa nu existe certuri intre cei doi tocmai pentru a nu dezechilibra talerele balantei si a pastra diplomatia. Intre aceste doua semne exista o atractie sexuala foarte mare datorita faptului ca planetele guvernante sunt Marte si Venus, care simbolizeaza, ca planete ale pasiunii si iubirii, cea dintai barbatul si cea de-a doua femeia, ceea ce inseamna ca frumusetea si pasiunea fac o casa buna.

Citește și:

4. Sagetator – Berbec

Cand un Sagetator formeaza cuplu cu un Berbec poate fi pentru eternitate. Nativii din aceste doua zodii iubesc sa se distreze, mai ales sa se distreze in compania unor noi prieteni ceea ce poate da nastere geloziei partenerului. Totusi daca Sagetatorii se ghideaza dupa instinctul propriu si isi urmeaza partenerii Berbec la diversele activitati sociale, asta ii va multumi pe ambii si vor evita astfel crizele de gelozie. De asemenea, cand cei doi au atat de multe lucruri in comun si atata energie sa inceapa lucruri noi, dar putin interes in a persevera cei doi trebuie sa fie foarte precauti.

5. Taur – Rac

Dupa cum am vazut mai sus contrariile se atrag, dar si „cei ce seamana se aduna”. Asta se intampla in cazul Taurilor si a Racilor, care ambii sunt inimosi si de incredere. De asemenea ambii considera ca intr-o casa fericita trebuie sa fie o familie numeroasa. Pe langa un neam mare Taurii stiu exact ceea ce vor si actioneaza si actioneaza incet, dar sigur si senzual. Drept pentru care isi doresc un partener loial si rabdator, care sa ii aprecieze, asa cum sunt Racii. Cand cei doi se intalnesc fac de cele mai multe ori o pereche reusita, cu temelia bazata pe incredere reciproca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc