Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 6 zodii geniale

Afla care sunt cele 6 zodii geniale si ce tip de inteligenta au!

Leu

Nativii Lei se pot mandri cu o capacitate deosebita si innascuta de a fi lideri. Ei sunt de obicei cei mai buni lideri datorita intuitiei de care dau dovada cand vad o posibilitate si profita de ea pentru alegerea lucrurilor importante in conturarea caracterului fiecare om din jurul lor. Trebuie astfel sa isi pastreze aura mistica de care sunt inconjurati si isi folosesc intai de toate inteligenta pentru a se cunoaste si a se intelege mai bine pe sine, ca apoi sa-i ghideze din umbra pe altii.

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator au o intuitie geniala, care nu cunoaste limite. Ele poseda de asemenea si o curiozitate innascuta, care ii duce la un simt autodidact crescut si chiar orientare in spatiu foarte buna. Un Sagetator va cauta intotdeauna adevaratul inteles al unui cuvant si va fi in stare sa isi sustina parerile cu argumente filozofice adanci intrucat are o imaginatie bogata, dar pe care nu intotdeauna o foloseste in interes propriu.

Citește și:

Scorpion

Scorpionul se dovedeste a fi foarte destept in ceea ce priveste rezolvarea problemelor si a misterelor, deci este persoana potrivita cu care sa mergeti la un Escape Room. Asta nu inseamna ca duce lipsa de sensibilitate, ci din contra, doar ca pe langa partea emotionala, intuitiva a caracterului, are bine pusa la punct si partea practica, creand astfel un echilibru. Scorpionii sunt persoane foarte empatice si vor intelege mereu motivele pentru care cineva se poarta intr-un anume fel si ceea ce simt ceilalti. Cu toate acestea, sunt stapani pe arta manipularii si daca vor dori vreodata ceva cu adevarat se vor folosi de toate subterfugiile pentru a il obtine.

Foto main: Katerina_Kostina, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc