Setari Cookie-uri

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Fiecare zodie are anumite caracteristici, care o fac sa se distinga de celelalte!

Balanta – Echilibrul nu este punctul forte

In ceea ce priveste Balantele, acestea simt o nevoie constanta de a iesi in evidenta. Printre slabiciunile lor se regasesc faptul ca sunt ranchiunoase, se hotarasec greu si isi plang de mila singure. Cu toate acestea, dau deseori dovada de o mentalitate deschisa, cu un simt al diplomatiei foarte bine dezvoltat si sunt prezente pline de eleganta.

Scorpion – Viseaza cu ochii deschisi

Scorpionii nu isi infrunta temerile ci mai degraba se retrag intr-o lume proprie. Sunt gelosi pe cei care isi traiesc viata la limite, dar nu incearca sa isi depaseasca fricile ci la cel mai mic semn de ceva ce ii sperie incearca sa se distanteze cat mai mult, devenind din ce in ce mai secretosi. Totusi, atunci cand le castigi increderea se dovedesc a fi prieteni adevarati, plini de curaj, alaturi oricand de aproapele lor.

Citește și:

Sagetator – Ganduri ascunse

Sagetatorii incearca din rasputeri sa treaca neobservati, chiar daca uneori vor spune tot ce le trece prin minte, oricat de nelalocul lui ar fi. Ei nu vor sa iasa in evidenta cu nimic si merg precum oile intr-o turma, dar uneori promit mai mult decat pot oferi, asta si pentru ca sunt extrem de darnici. De fiecare data cand intervin schimbari neasteptate in viata lor ei se panicheaza si se gandesc la ce este mai rau, ceea ce dezvaluie de fapt frica de necunoscut. Aceasta frica se naste din faptul ca ei sunt niste idealisti ce vad lumea in culorile curcubeului.

Capricorn – Agorafobia poate fi caracteristica de baza

Acesti nativi nu au foarte multi prieteni, deoarece nu suporta sa fie contrazisi, drept pentru care prefera sa evite discutiile de complezenta. Ei isi pot numara persoanele apropiate pe degetele de la o mana si pentru ca iarta greu daca cineva le-a gresit cu ceva, dar asta se trage din faptul ca astrii le dicteaza sa fie disciplinati si sa sa auto-controleze, drept pentru care se asteapta la acelasi lucru si de la ceilalti. Intotdeauna pun raul in fata si incearca sa isi rezolve singuri problemele tocmai pentru a interactiona cat mai putin cu alti oameni si a evita astfel ca umorul lor macabru sa fie interpretat gresit.

Citește și:

Varsator – Increzuti si cu o stima de sine exagerata

Persoanele nascute sub semnul Varsatorului risca sa fie interpretate gresit din cauza parerii extrem de bune pe care o au despre propria persoana. Ei nu isi vad defectele, dar le scot mereu in evidenta pe ale celorlalti. Acest lucru ii poate face sa para inabordabili desi de fapt sunt doar firi independente si chiar foarte cumsecade, insa nu isi exteriorizeaza sentimentele.

Pesti – Sensibilitate exagerata

Pentru Pesti conteaza foarte mult parerea celor din jur, ceea ce ii poate face sa cada usor in depresie. Ei au o intuitie foarte buna, prind din zbor toate apropourile si sunt nefericiti atunci cand nu reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor sefilor, a prietenilor sau a familiei. Incearca totusi sa trateze cu intelepciune greutatile vietii iar simtul artistic ii ajuta sa se relaxeze.

Foto prima pagina: PointImages, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc