Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Scorpion

Afla destainuirile unui nativ in Scorpion.

Confesiunile unui barbat Scorpion

Suntem oameni care isi ascund foarte bine sentimentele. De cele mai multe ori, purtam masti atunci cand sunt inconjurati de persoane nascute, masti prietenoase de altfel insa inselatoare prin definitie. Nu iti poti da seama de ceea ce gandim cu adevarat decat daca ne dorim acest lucru si manipulam cu usurinta cuvintele.
De altfel, putem manipula usor si oamenii. Nu facem astfel de lucruri din rautate ci doar pentru ca o anumita situatie cere o astfel de atitudine. Nuincercam sa facem pe plac tuturor, ci mai degraba sa facem raul cel mai mic. Din aceasta cauza e posibil, de exemplu, sa ne furisam in varful picioarelor si cu hainele in mana dupa o aventura de-o noapte.

Avem vieti amoroase cel putin interesante. Flirturile sau partenerii de ocazie nu sunt sub demnitatea noastra desi intr-un fel destul de cinic mai credem inca in iubire. Nu excludem complet posibilitatea de a ne intalni la un moment dat sufletele pereche insa multi dintre Scorpioni cred ca acest lucru nu se intampla tuturor.

Citește și:

Tinem foarte mult la intimitatea noastra. Desigur, ne deschidem usile si bratele pentru oamenii din jurul nostru insa acest lucru nu inseamna ca ne deschidem si inimile. Putem capata incredere in cei din jurul nostru abia dupa multi ani si dupa numeroase dovezi incontestabile de incredere. In acelasi timp, stim ca suntem oameni dificili pentru ca ne asteptam ca oamenii care ne iubesc sa aiba incredere in noi, chiar daca demonstram uneori ca nu suntem chiar cei mai parolisti dintre nativi.

Infidelitatea e un lucru aproape natural in vietile noastre. Suntem oameni toti motiv pentru care mai gresim din cand in cand. Nu suntem chiar foarte fideli drept pentru care nu ne plac intrebarile prea incomode. Infidelitatea Scorpionilor e aparte pentru ca nu vine din plictiseala sau din dorinta de a face rau ci mai degraba din nevoia noastra de a trai totul mult, repede si intens. Stim ca gesturile noastre ne pot rani partenerii si incercam sa nu le facem cunoscute insa chiar daca se afla si ne cerem scuze, exista o sansa destul de mare ca ele sa se repete. Nu spun ca toti Scorpionii sunt infideli insa chiar si cei care sunt corecti cu partenerii lor nu ii infiereaza pe cei care calca stramb.

Citește și:

Lumea e mare si vrem sa o cunoastem. Poate ca metodele noastre de a explora lumea nu sunt chiar cele mai obisnuite. Facem acest lucru prin oamenii din jurul nostrru pe care vrem sa ii cercetam, sa ii cunoastem, sa ii simtim si sa ii atingem din dorinta de noutate. Uneori, astfel de porniri pot fi confundate cu sentimente adevarate iar acest lucru ii poate rani pe cei din jur, cu atat mai mult cu cat incercam sa facem din toate si sa fim, vorba proverbului, si cu sufletul in Rai.

Foto interior si prima pagina conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc