Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Sagetator

Afla destainuirile unui nativ in Sagetator

Acest lucru nu inseamna ca sunt ursuzi si neplacuti, ci doar ca au nevoie de ceva mai mult spatiu personal si nu au chef sa fie cicaliti. Atunci cand vor simti cu adevarat nevoia sa vorbeasca sau sa se descarce vor face acest lucru in preajma oamenilor cu intentii sincere. Nu sunt neaparat cei mai muncitori nativi din zodiac dar muncesc inteligent si stiu sa para productivi chiar in zilele in care nu fac altceva decat sa leneveasca.

Confesiunile unui barbat Sagetator

Suntem foarte independeti. Unii pot percepe o trasatura de genul asta ca fiind izolare insa nu e cazul. Ne place sa stim ca avem un spatiu sacru, doar al nostru, in care nu avem obiceiul sa lasam oamenii sa intre. Nu e un afront personal, nu spune nimic despre gradul de afectiune ci este pur si simplu nevoia de a avea un teritoriu propriu.

Avem toleranta zero la gelozie. Probabil ca e in stransa legatura cu nevoia noastra de independenta insa gelozia, nici macar in doze mici nu ni se pare draguta, un gest de tandrete sau orice altceva decat e: nevoia de a pune stapanire pe viata celuilalt si neincrederea intr-o relatie.

Citește și:

Pentru ca tot spuneam de incredere si relatii, pentru noi nu se poate una fara cealalta. Afectiunea si comunicarea sunt importante, sigur ca da, ins afara incredere nu vom reusi sa ne atasam cu adevarat. Tot din acest motiv nu ne plac jocurile si vanatoarea, adevarul spus cu jumatate de gura sau tatonarea.

Ne place sa flirtam. Nu are legatura neaparat cu tatonarea de care vorbeam sau cu infidelitatea. Ne place sa ni se acorde atentie si intre noi fie vorba, ca exista intotdeauna optiuni. Nu inseamna ca ne vom insela partenerii oficiali sau ca nu stim ce inseamna un angajament emotional dar parca pleci linistit la drum atunci cand stii ca roata de rezerva e intreaga.

Ne place sa citim, sa invatam, sa aflam mereu lucruri noi si apreciem oamenii care au o cultura generala bogata sau care cauta sa se educe si sa se informeze. Cel mai negru cosmar al unui Sagetator este sa se trezeasca prins intr-o camera cu oameni care nu au nimic interesant de spus sau nimic nou de oferit.

Citește și:

Suntem impulsivi. La prima vedere, un Sagetator nu pare genul de nativ care se avanta cu capul inainte insa adevarul este ca la intervale regulate de timp ne loveste cate o idee mareata pe care trebuie sa o punem in practica, altfel nu mai dormim noaptea. Fie ca e vorba de un lucru minor, cum ar fi achizitonarea unei camasi pe care nu o vom purta niciodata sau o calatorie la picior cu rucsacul in spate prin Asia, daca ne dorim sa facem lucrul asta atunci cu siguranta avem deja bagajele facute sau camasa in sifonier. Vedem noi apoi ce se intampla si ce facem cu consecintele hotararilor. Toate au o rezolvare.

Foto wavebreakmedia/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc