Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu puteri oculte

Luna are o importanta majora in stiintele oculte. Pozitia lunii in comparatie cu a altor astrii este foarte importanta si astrologii indeamna pe oricine sa vada cum le influenteaza viata planetele in general.

Foto interior si prima pagina: Copyright Photosani, Shutterstock

Berbec

Acest semn care poate manipula focul in fel si chip, se afla la inceputul zodiacului si este un pionier independent. Ambitios si optimist, are multa energie, este capabil de mai multe decat pare la prima vedere, desi se dovedeste a fi foarte idealist. Totodata da dovada de impulsivitate, incredere in sine si spirit civic, iar acestea sunt doar cateva dintre calitati. Are totusi tendinta sa fie egoist, se enerveaza repede si isi pierde la fel de repede rabdarea, astfel si in vietile anterioare si-a facut destule datorii karmice. Ii place sa se implice in foarte multe proiecte, ceea ce il poate transforma in vampir energetic, dar nu mai are timp pana la final pentru toate.

Atunci cand Luna se afla in Berbec este momentul ideal pentru a folosi lumanari de culoare rosie in a face vraji care sa va umple sufletele de fericire si voie buna, autoritate la locul de munca si putere de convingere. De asemenea, luna in acest semn ascute simturile si intensifica trairile. De aceea este posibil sa reactionati un pic diferit la stimuli exteriori, sa aveti impresia ca toata lumea se ia de voi si ca numai voi aveti dreptate. Nu veti accepta nici un fel de critica cand luna trece prin Berbec si veti avea rabdarea scazuta.

Citește și:

Rac

Racul, ca si semn de apa ofera lumii cele mai sensibile si darnice persoane. Cu spirit avansat de empatie Racii au posibilitatea de a se pune in pielea celorlalti mai mult decat oricine. Au tendinta de a isi face mai multe griji decat ar fi normal, pentru ca se bazeaza extrem de mult pe intuitia foarte buna pe care o au si care da gres destul de rar, ceea ce demonstreaza clarviziunea pe care o poseda aceste persoane. Printre slabiciunile lor se numara faptul ca sunt morocanosi si se retrag adeseori in propria casa pentru a se linisti, pentru a gati si a face alte activitati recreative.

Daca intentionati sa apelati la magie pentru bunastarea familiei, pace in lume, pentru a rezolva anumite probleme mai vechi de sanatate sau dispute diverse, momentul prielnic este atunci cand luna se afla in Rac. Contrar asteptarilor, alaturi de potiuni de dragoste cel mai bine se potrivesc lumanarile verde inchis sau chiar alb. Oricum, luna prin Rac face ca relatiile amoroase sa mearga bine si lamureste lucrurile daca exista vreo indoiala asupra partenerului de viata, astfel incat va face sa va dati seama daca relatia in care sunteti este una portivita pentru voi sau dimpotriva.

Citește și:

Scorpion

Nativii acestui semn de apa sunt foarte senzuali si au o intuitie care nu-i insala niciodata. Sunt secretosi si personalitatea lor magnetica atrage pe oricine cu usurinta. Foarte putini le egaleaza spiritul mistic si complex pe care il au. Din cauza acestor atribute pot parea superficiali, insa domina energetic pe oricine si gandesc de fapt foarte profund. Reusesc astfel sa isi controleze sentimentele de cele mai multe ori, asta si pentru ca se dedica artelor oculte.

Luna in Scorpion favorizeaza implinirea farmecelor de dragoste, putere, dezoltare spirituala si nu numai, mai ales daca aprindeti si o candela neagra sau rosie. Luna in Scorpion va va face sa treceti de la o extrema la cealalta cum ar fi de la fericire maxima la tristete adanca in doar cateva secunde. Trebuie sa fiti atente sa nu luati vreo decizie majora pentru ca daca veti avea impresia ca cineva va este infidel este posibil sa va inselati si apoi sa regretati ca ati dat inapoi.

Citește și:

Foto: Copyright Photosani, Shutterstock

Capricorn

Capricornii odata ce au inceput o activitate se mai opresc doar cand o termina. Trateaza lucrurile cu detasare, ceea ce ii face sa para oameni rai insa odata cu inaintarea in varsta devin mai maleabili. Ei sunt oamenii din spatele camerelor, ei sunt masinistii din culise si femeile puternice din spatele barbatilor de succes, dar se multumesc cu aceasta pozitie si se simt chiar bine, fiindca au o karma incarcata din numeroasele vieti anterioare iar acum pot fi in sfarsit linistiti. Tot ceea ce ambitia ii indruma sa faca este pentru binele lor si al familiei. Se dovedesc a fi foarte competenti indiferent de domeniul profesional in care activeaza, au productivitate mare si se comporta cu profesionalism, pentru ca tin minte tot si recurg uneori la manipulare telepatica. In familie sunt la fel de buni conducatori ca si la locul de munca, fiind manati de caldura sufleteasca pe care o au desi nu o arata. Din pacate isi schimba des starea de spirit si au tendinta sa cada in depresii, pe care le pot trata usor scriind un scenariu de film sau implicandu-se in producerea vreunei emisiuni.

Citește și:

Daca luna tranziteaza zodia Capricornului toate incantatiile menite sa sporeasca stabilitatea, spiritul organizational, ambitia si sa indeplineasca planurile de avansare in cariera sau manevrele politice, toate acestea se vor indeplini la lumina unei candele negre sau maro inchis.

Pesti

Pestii sunt alunecosi, dar prefera sa ia asupra lor vina anumitor lucruri si sa ii lase pe altii sa isi traiasca linistiti viata. Asta le hraneste nevoia continua de admiratie si le da senzatia de importanta, le ridica increderea in sine si o povara din suflet, pentru ca ei iau deja destule pe umeri. Astfel ei vindeca aura altora, dar devin dependenti de adrenalina si nu numai, de alte stimulente care ii ajuta sa treaca peste greutatile pe care si le asuma de bunavoie si nesiliti de nimeni. Acesti nativi se manifesta ca un semn clasic si puternic de apa, care reuseste sa treaca peste orice greutati in ciuda usurintei cu care se lasa impresionati si a sensibilitatii de care dau dovada.

Citește și:

Proiectiile astrale, creativitatea, incursiunile in vieti anterioare si dragostea, toate acestea pot fi sporite cu scanteile unei lumanari de culoare galben deschis sau albastru pal sub lumina lunii cand se afla in Pesti.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc