Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Capricorn

Afla destainuirile unui nativ in Capricorn

Suntem singuratici. Asa suntem noi claditi, nu inseamna ca oamenii din jurul nostru nu sunt importanti pentru noi. De multe ori, avem nevoie de momente, chiar zile de singuratate pe care sa le petrecem doar cu gandurile noastre pentru ca altfel functionam foarte greu. Din aceasta cauza, traiul in camine studentesti sau cu colegi de apartament este destul de dificil pentru Capricorni. Tot din acest motiv, poate trece ani de zile pana cand luam hotararea de a ne muta alaturi de partenerul de cuplu.

Un Capricorn nu se plictiseste niciodata singur. Cu siguranta acest lucru este legat, pe de-o parte, de nevoia noastra profunda de independenta si pe de cealalta parte, de curiozitatea noastra nativa, precum si de nevoia de a ne informa si de a ne cultiva insa preferam sa facem acest lucru in siguranta.

Suntem foarte, foarte competitivi. Fie ca e vorba de dragoste sau de un nou proiect profesional, ne place sa ne cataram in fruntea clasamentului. Desigur, putem ajunge la performante extraordinare insa muncim foarte mult pentru acest lucru si ne incarcam cateodata suplimentar doar ca sa demonstram ca noi putem face orice. Partea proasta este ca privim fiecare esec sau fiecare neimplinire ca pe o chestiune personala care ne raneste in orgoliu.

Citește și:

Avem alergie la gelozie. Acest lucru ni se trage tot de la nevoia de independenta. Pentru ca suntem profund rationali, suntem capabili sa ne detasam si sa intelegem motivele pentru care un partener ne-ar putea fi infidel. Unii dintre noi chiar reusesc sa ierte acest lucru insa in mod cert nu vom putea accepta o relatie cu o persoana geloasa, posesiva, teritoriala, care incearca sa se impuna.

Nu suntem materialisti dar avem asteptari mari si de la noi si de la cei din jurul nostru. Pentru ca suntem adeptii muncii, stim exact si cat valoreaza eforturile noastre. Nu ne asteptam sa primim nimic pe gratis si apreciem cu inimile deschise partenerii de cuplu care stau pe propriile picioare si nu asteapta nimic gratis de la nimeni. In acelasi timp, apreciem independenta in toate formele ei, cu atat mai mult emotionala si financiara. Noi nu traim agatati de nimeni si nici nu punem in carca altcuiva responsabilitatea fericirii noastre.

Citește și:

Foto interior si prima pagina InnervisionArt/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc