Setari Cookie-uri

Horoscopul Afroditei: Cea mai frumoasa trasatura a zodiei tale

Afla cum iti poate influenta zodia trasaturile!

Balanta - Are o inclinatie deosebita spre tot ce inseamna arta si moda

Se spune ca Balantele au fata perfect simetrica si o inclinatie deosebita spre tot ce inseamna moda. Cunoscute ca fane ale artei de orice fel si persoane care urasc vulgaritatea nativele acestei zodii sunt capabile sa faca anumite compromisuri pentru binele tuturor. Fiindca isi doresc numai armonie vor dori si ca pielea lor sa aiba parte de tratamente naturale, in care ingredientele sa fie armonios adaugate. Un tratament bazat pe uleiuri vegetale, care sa absoarba in timp excesul de sebuum si sa previna aparitia petelor maronii, a ridurilor si chiar sa trateze cicatricele ar putea fi exact ceea ce au nevoie. Daca totusi Balantele se vor fi saturat de acest echilibru perfect din viata lor pot incera o tunsoare asimetric.

Scorpion - Extrem de senzuala si misterioasa

Acest semn extrem de senzual este atat sub influenat lui Marte cat si a lui Pluto si este un semn de apa misterios. Misterul poate fi amplificat de un rimel negru pentru volum si un machiaj al ochilor de pisica sau de alternarea stilurilor de machiaj. Pentru a scapa de aceste produse de make-up asa cum se cuvine inainte de ora de culcare va fi necesar sa folositi un demachiant delicat cu uleiuri esentiale de levantica sau apa micelara, dupa care sa aplicati o crema de noapte hidratanta, care sa va hraneasca tenul peste noapte. Cat despre aspectul fizic, putem spune ca la Scorpion cel mai mult se evidentiaza picioarele bine sculptate.

Citește și:

Sagetator - Zambetul stralucitor poate cuceri pe oricine

Uleiul de argan ingrijeste foarte bine atat pielea cat si parul Sagetatorilor. Aceste tine la distanta cosurile si pe deasupra il puteti gasi si in plafare. Daca sunteti nascuta in aceasta zodie si vreti sa faceti ceva ce foarte multa lume considera sexy si provocator va puteti face un tatuaj, fie unul mic si dragut in zona gleznei fie unul mai mare pe omoplati sau puteti doar sa va etalati zambetul stralucitor si ar trebui sa fie suficient pentru a cuceri pe oricine.

Capricorn - Poate experimenta oricat avand o frumusete naturala

Pe femeile Capricorn le prind nuantele de verde, maro si negru mai ales la ochi. Daca aceste culori se potrivesc cu ce culori folosesc ele de obicei este un caz fericit, deoarece le pune pe picior de egalitate profunzimea personalitatii cu frumusetea naturala pe care o detin. Doar pentru ca pretuiesc o baza bine pusa la punct asta nu inseamna ca trebuie sa se limiteze, in ceea ce priveste moda ele pot experimenta cat vor pentru ca le sta bine orice, iar la final, cand isi vor definitiva stilul vor fi cu adevarat superbe punandu-si in evidenta pielea matasoasa.

Citește și:

Varsator - O personalitate speciala care iese in evidenta

Prin excelenta excentrici Varsatorii sunt semne de aer (in ciuda denumirii) influentati fiind de Saturn si uneori de Uranus, care ii fac sa progreseze continuu si sa experimenteze mereu. Daca sunteti nascute in aceasta zodie si inca nu aveti o garderoba plina de haine albastre aveti pretextul pe care il cautati de mult de a va duce la cumparaturi, pentru ca acestea sunt culorile semnului vostru zodiacal si va prind cel mai bine. Desigur, va veti dori sa gasiti produse eco, care sa fie produse in concordanta cu credintele voastre si sa nu fie testate pe animale. In continuarea conectarii cu sinele puteti sa va vopsiti albastru marin, sa va faceti niste bucle lejere si sa folositi parfumuri cu miros oceanic. Nu va mirati de aceste alegeri indraznete, fiindca personalitatea speciala pe care o aveti are nevoie sa fie scoasa in evidenta.

Citește și:

Pesti - Parul de o frumusete rapitoare si solduri elegante

Pestii se simt cel mai bine la un spa ce presupune masaje, sauna si tratamente hidratante insotite de aromoterapie florala sau bazata pe ierburi. Pentru un efect si mai profund puteti adauga niste busuioc in aerosoli. Toate aceste tratamente sunt menite doar sa revitalizeze frumusetea rapitoare a parului lor si sa faca mai evidenta curbura eleganta a soldurilor.

Foto prima pagina: iordani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc