Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Varsator

Afla destainuirile unui nativ in Varsator

Confesiunile unui barbat Varsator

Apreciem munca si eforturile in toate formele lor. Daca e un lucru care ne dezgusta profund, atunci acesta este lenea. Cel mai tare ne irita oamenii care lasa oportunitatile sa treaca pe langa ei, se feresc de munca apoi isi plang de mila. Mai mult de atat, daca vrei sa te asiguri ca te numeri printre putinii oameni pe care Varsatorii nu ii tolereaza sub nicio forma, arata un dispret vadit fata de cei din jurul tau.

Un alt lucru care ne supara profund este lasitatea. Desigur, fiecare dintre noi are momente in care se poate simti depasit de situatie sau are nevoie de o pauza insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa facem un pas in spate de fiecare data cand ne lovim de greutati si sa asteptam ca situatiile dificile sa isi gaseasca rezolvarea de la sine.

Ne luam viata in piept de tineri. Acest lucru este probabil influentat de nevoia noastra de independenta pe care o resimtim de foarte mici. Un copil Varsator va fi tot timpul capetenia cetei de galaciosi de la bloc iar un tanar Varsator va sta pe picioarele sale mai devreme decat multi altii de varsta lui.

Citește și:

Suntem parteneri dominanti. Ne place sa flirtam si sa ni se acorde atentie insa atunci cand ne indragostim cu adevarat, suntem foarte fideli. Acest lucru nu inseamna ca o relatie cu noi nu este dificila si suntem perfect constienti de acest lucru. Ne impunem punctele de vedere cu tarie si, de regula, suntem partenerii dominanti intr-o relatie. Suntem deschisi la compromisuri si nu incercam sa ne subjugam partenerii insa vom incerca in permanenta sa ii impingem de la spate, sa ii sustinem si sa ne dorim sa ajunga mai sus, fara sa ne oprim si sa intrebam daca asta este ceea ce isi doresc.

Suntem foarte ambitiosi iar aceasta ambitie se va reflecta atat asupra partenerilor nostril, cat si asupra copiilor pe care ii avem sau pe care ii vom avea. Avem asteptari inalte de la oamenii pe care ii iubim si din acest motiv, riscam sa ne dezamagim singuri atunci cand asteptarile noastre nu sunt aceleasi cu asteptarile celor pe care ii iubim.

Citește și:

Gasim intotdeauna o solutie pentru orice. Chiar daca vom avea nevoie de mai mult timp, chiar daca trebuie sa depunem eforturi suplimentare sau sa facem compromisuri majore, vom gasi intotdeauna o rezolvare pentru orice problema si nu ne pierdem niciodata increderea in noi. Putem si o vom lua de la capat de cate ori este nevoie.

Nu exista expresia “nu se poate”. Varsatorii sunt genul de oameni care pot conduce lumea daca isi propun acest lucru si, in mod paradoxal, nu vom face acest lucru prin forta ci prin dragoste, intelegere si comunicare. Atunci cand ne propunem ceva, nimic nu ne poate sta in cale. In acelasi timp, ne vom atinge scopurile fara sa ne incalcam principiile morale si fara sa le facem rau celor din jurul nostru.

Foto interior si prima pagina g-stockstudio/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc