Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de iubite perfecte

Descopera daca te afli printre cele 5 zodii de iubite perfecte!

Capricorn

Capricornii sunt facuti pentu a avea o relatie stabila. Secretul pentru a cuceri o femeie Capricorn este de a o complimenta in legatura cu ambitia pe care o are, deoarece lucreaza foarte mult si se dedica carierei pe care o are. La primele intalniri va fi impresionata de planuri de viitor si se va simti foarte bine daca va fi intrebata despre ce lucreaza. Pe parcurs ce relatia avanseaza ii vor placea provocarile si tot ce implica competitie intre cei doi, dar evident ca va savura mai mult o partida atunci cand va castiga. Capricornii in general isi controleaza foarte bine sentimentele si femeile este posibil sa nu se lase impresionate de un buchet de flori sau un picnic surpriza, dar cu siguranta vor aprecia un abonament pe un an la revista lor preferata sau un voucher la un spa.

Femeile Capricorn au mare trecere printre barbati si se lasa cu greu cucerite iar cei care isi incearca macar norocul trebuie sa fie stapani pe viata lor si sa stie ce vor de la o partenera. In acelasi timp iubitele Capricorn sunt firi practice, traditionaliste si totodata salbatice in pat. Se misca cu senzualitate, dar fiind semne de pamant se orienteaza si spre confortul zilnic oferit de un loc de munca stabil nu doar catre intimitatea dintre asternuturi. Astfel ca detesta firile depresive, paranoice, posesive sau care nu se pot intretine singure.

Citește și:

Varsator

Varsatorii sunt deschisi la minte si intr-o relatie sunt dispusi sa incerce lucruri noi. Femeile Varsator vor sa cunoasca totul in profunzime deci vor vrea oricand sa inceapa o conversatie pe teme culturale, stiintifice, sociale sau sa vorbeasca despre calatorii, pentru ca asta le stimuleaza intelectul. Vor fi desigur interesate de barbati cu acelasi nivel de cultura generala ca si ele. De asemenea le plac barbatii bine imbracati si cu corpul lucrat, desi ele nu sunt chiar fashioniste. Pe plan emotional nu lasa pe oricine sa patrunda in spatiul lor intim si chiar daca sunt fermecatoare si oameni de comunicare foarte buni Varsatoarele prefera sa nu planga din orice, sa isi tina emotiile sub stapanire. Pentru ele dragostea inseamna ca cei doi sa detina aceleasi idealuri si convingeri de viata iar compatibilitatea sexuala este atragatoare doar daca demonstreaza anumite teorii stiintifice. Acest lucru se intampla deoarece nativele acestei zodii isi pretuiesc foarte mult independenta. Cu toate acestea tanjesc dupa o adevarata legatura cu cineva si sunt iubite perfecte, dar imprevizibile, ceea ce mentine lucrurile interesante.

Foto prima pagina: AS Inc, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc