Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii cu noroc la bani in luna iunie

Afla daca zodia ta se numara printre cele cu noroc la bani in luna iunie 2016!

Capricorn: un contract in strainatate poate aduce beneficii banesti incredibile

Pana pe 21 iunie Soarele va face Capricornii sa straluceasca in tot ceea ce fac, le va da energie sa iasa in evidenta, sa isi foloseasca abilitatile speciale pentru a isi faca veniturile sa creasca. In prima parte a lunii si Venus isi va face simtita prezenta, stimuland spiritul artistic si talentele creative la locul de munca. Activitatile intelectuale, dexteritatea si comunicarea vor fi sporite de catre Mercur pana pe fata de 13. In aceasta perioada s-ar putea sa treaca un examen important, sa publice un articol, o recenzie, o nuvela sau chiar o intreaga carte. Chiar daca vor exista niste greutati in indeplinirea la timp a sarcinilor de serviciu rezultatele vor fi apreciate si remunerate corespunzator. Tot acum acesti nativi vor descoperi ca daca pot pune mana pe un contract in strainatate este bine sa o faca, pentru ca astfel de locuri de munca pot aduce beneficii banesti mai mari decat credeau. In plus, vor castiga cu atat mai mult cu cat se vor implica in afaceri ce tin de consiliere juridica si isi vor termina totodata studiile.

Citește și:

Varsator: participarea la evenimente in care sunt implicati multi oameni ofera sanse pentru castiguri foarte mari

Pentru Varsatori, daca vor sa faca si mai multi bani decat le este permis deja de catre astre, important e sa se integreze intr-un grup ce ii poate ajuta sa duca la indeplinire planurile pe care le au. Poate fi ceva legat de munca sau doar un hobby, un club literar, o formatie underground, un partid politic, o fundatie culturala etc. Influenta lui Saturn zice ca cel mai bine ar fi sa se implice constant in activitatile unui ONG, dar chiar si participarea sporadica la evenimente in care sunt implicati multi oameni este benefica, cum ar fi un congres medical, un simpozion, un show de improvizatie sau stand-up comedy ori chiar mitingurile pot aduce legaturi cu oameni noi, necunoscuti, sus-pusi care sa se dovedeasca mari patroni de firme sau doar oameni care stiu pe cineva la momentul si locul potrivit. Pentru ca aceste evenimente sa se realizeze este nevoie de timp, asadar din punct de vedere financiar, a doua parte a lunii va fi mai buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc