Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Gemeni

Afla cum se potrivesc nativii in Gemeni cu celelalte zodii

Compatibilitate Gemeni - Leu

Gemenii sunt fascinati de personalitatile puternice ale Leilor in timp ce acestia de urma apreciaza dezinvoltura nativilor din Gemeni. Cu siguranta o relatie intre aceste doua semne nu va fi lipsita de conflicte, tocmai pentru ca ambii parteneri au personalitati puternice insa Gemenii vicleni vor gasi intotdeauna modalitatea de a tempera orgoliul nemasurat al Leilor.

Compatibilitate Gemeni - Balanta

In timp ce Gemenii sunt plini de energie si de imaginatie, partenerii lor in Balanta aduc echilibru in vietile lor tumultoase prin eleganta, spirit artistic si rafinament sexual. De regula intre ei nu exista probleme de comunicare pentru ca Gemenii au o inclinatie nativa catre acest aspect iar Balantele sunt intotdeauna deschise la compromisuri de dragul celor pe care ii iubesc.

Compatibilitate Gemeni -Varsator

Desi sunt semne de aer, intre Gemeni si Varsator vor iesi intotdeauna scantei. Acest lucru trebuie pus intai pe seama faptului ca sunt zodii care mizeaza foarte mult pe latura intelectuala si se vor tratata ca de la egal la el. Mai mult de atat, ambii parteneri traiesc pentru viitor si sunt deschisi la experiente noi.

Citește și:

Povestile incendiare de dragoste ale Gemenilor

Compatibilitate Gemeni – Gemeni

O astfel de relatie va fi foarte complicata insa cu siguranta ii va imbogati pe Gemeni din punct de vedere spiritual. In mod normal am fi tentati sa credem ca intre nativii nascuti in aceeasi zodie nu se va desfasura decat o relatie armonioasa si echilibrata insa acest lucru poate fi spus aproape exlusiv despre zodiile de pamant. In ceea ce ii priveste pe Gemeni, cea mai mare piedica in relatia cu alti Gemeni este duplicitatea de care vor da dovada. Altfel, din punct de vedere sexual, emotional si intelectual nu exista nici un neajuns in povestea de dragoste care se desfasoara intre doi Gemeni.

Compatibilitate Gemeni – Sagetator

Asa cum spuneam mai devreme, semnele de aer si cele de foc sunt perfect compatibile. Sagetatorii nu se numara printre sufletele pereche ale Gemenilor din cauza laturii lor contemplative care ii poate irita uneori pe parteneri pana la exasperare. Acesta este unicul imediment in relatia lor. Altfel, atat Gemenii cat si Sagetatorii sunt dorinici de aventura, sunt optimisti, vizionari si comunica foarte usor.

Citește și:

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Gemeni

Gemeni – Fecioara

In timp ce nativii in Gemeni sunt imprastiati si cu capul in nori, Fecioarele sunt bine organizate si cu picioarele pe pamant. Chiar daca se iubesc, vor reusi sa se calce pe nervi unul pe celalalt si vor ajunge foarte greu la compromisuri. Mai mult de atat, Fecioarele nu se deschid foarte usor si e nevoie de multa rabdare ca sa le convingi sa faca acest lucru, virtute care le lipseste Gemenilor de multe ori. In plus, asa cum ziceam, Gemenii nu sunt neaparat foarte fideli iar Fecioarele vor simti nevoia permanenta de asigurare si reasigurare din partea partenerilor, ceea ce la va pune rabdarea la incercare Gemenilor, si asa destul de greu incercata.

Gemeni – Pesti

Gemenii sunt aventurieri, adora sa flirteze si au numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii insa Pestii vor trai doar pentru marea si unica iubire. Tocmai de aceea, atunci cand Pestii se indragostesc de Gemeni va investi in relatie mult mai mult decat acestia de pe urma. Din acest motiv, Gemenii vor suferi de vinovatia ca nu se pot implica la fel de tare din punct de vedere emotional iar Pestii vor suferi pentru ca nu primesc atentia si afectiunea de care au nevoie.

Citește și:

Foto prima pagina Dean Drobot/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc